Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Mi lekarz kazał brać i mojemu też, bo zaszkodzić raczej nie zaszkodzi.
No bo to tak wszystko się popierdzieliło z tym cyklem. Zawsze przed @ miałam syfy itp. a teraz nic, czysta skóra, rozświetlona itp. Teraz się owu zbliża i zaczęło mnie wysypywać powoli. No na cyckach to normalnie czerwono upstrzona mapa. No gdyby nie to, że to prawdopodobne jak to, że Johny Deep do mnie dziś przyjedzie to normalnie bym powiedziała że już po owu.s1985 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Aga masz racjie wkur...mnie,ze nie moge sobie poradzic,jaaaaa,no jak to mozliwe,lubie miec w domu porzadek,a ostatnio to raz w tygodniu sprzatam porzadnie a codzinnie na odpiepsz,moj chlop calczas mi mowi,zostaw poczekaj do weekendu to ja do 13 robie to wroce i bedziemy sobie sprzatac,prac prasowac,ale przez 5 dni to bym brudembzarosla.Pokoje mam pozamykane,praktycznie sypialnia salon i kuchnia pracuje,bo do cory to juz nie zagladam,a nawet jak to ja 11naso latce nie bede sprzatac bez jaj,ale i tak sie tego nazbiera tu kwaituszki,tu przedpokoj tu schody,ale macie racjie musze spokijnie czekac na powrot sil innego wyjscia nie mam,a dzis np mam dzien marudzenia,mojemu A marudze,mamie juz marudzilam i wam haha no widzicie czasem sie wkreci,zawsze zadowolonym sie byc nie da...zjadlam snickersa i czekam na jakas moc po nim...zeby chociasz gary wstawic do prania,bo o ciuchach nawet nie mysle
Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja jak tylko sie dowiedziałam że jestem w ciązy to zaczęłam. Nawet nie pytałam gina czy trzeba bo to oczywiste przecież. A teraz biorę cały czas, ani na chiwlę nie przestałam.
pucek, Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:No nie mów, aż tak to zabrzmiało? Nie no co Wy
Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Brzmi jak hormony ciazowe. Spoko dzien przed szpialem moj mi ppkazywal jakies tabelki z pracy I chwalil sie ile zarobil dla firmy a ja... Poplakalam sie taka bylam z niego dumna
pucek, Wiaterek, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Natalii00 wrote:Juz nie chcialam nic mowic jak powiedzial ze sie widzimy po 2 @ bo jakbym powiedziala ze bede sie starac po @ to chyba zjebal by mnie
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja uważam, że jak organizm nie będzie gotowy to i tak nie zajdę. Mój mi pozwolił zaraz po pierwszej @, że wszystko w porządku, ale miał obawy czy owulacja będzie. Wg mnie była, nawet cienie widziałam na testach, a tu dupa i @ przyszła. Ilonce też się nie udało od razu po pierwszej @, a Puckowi owszem. Organizm musi być gotowy i tyle. Ja nawet jakby mi lekarz nie pozwolił to bym próbowała po @.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Nie no co Ty, mój to nam nawet powiedział, że po 1 @ możemy może ten Twój gin jakiś przypadkowy czy jak
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Ja uważam, że jak organizm nie będzie gotowy to i tak nie zajdę. Mój mi pozwolił zaraz po pierwszej @, że wszystko w porządku, ale miał obawy czy owulacja będzie. Wg mnie była, nawet cienie widziałam na testach, a tu dupa i @ przyszła. Ilonce też się nie udało od razu po pierwszej @, a Puckowi owszem. Organizm musi być gotowy i tyle. Ja nawet jakby mi lekarz nie pozwolił to bym próbowała po @.
-
nick nieaktualnyDziewczyny kopnijcie mnie! Tak mi się dzis nie chce... wstawiłam pierwszą pralkę umyłam jeden garnek i znów siedzę...
Ale dzis jakby podbarwiony śluz dogłębnie był... mam nadzieję, ze to to! Byle do jutra tylko się rozkręciło o ile to to bo w piątek jade na szkolenie i nie będę mogła do kliniki a muszę się w dzień @ stawić...
Co do kwasu foliowego to ja jeszcze od swojego normalnego gina przy pierwszej wizycie już tutaj w de dostałam kwas foliowy 800 z wit.b12 i jodemAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
Natalii00 wrote:400 to 0,4? ;p jak np folik
Natalii00, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
roxa wrote:Dziewczyny kopnijcie mnie! Tak mi się dzis nie chce... wstawiłam pierwszą pralkę umyłam jeden garnek i znów siedzę...
Ale dzis jakby podbarwiony śluz dogłębnie był... mam nadzieję, ze to to! Byle do jutra tylko się rozkręciło o ile to to bo w piątek jade na szkolenie i nie będę mogła do kliniki a muszę się w dzień @ stawić...
Co do kwasu foliowego to ja jeszcze od swojego normalnego gina przy pierwszej wizycie już tutaj w de dostałam kwas foliowy 800 z wit.b12 i jodem
dziś chyba wszystkie jesteśmy jakieś rozlazłeroxa, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15