Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Ej laski jestem tak mega spiaca ze spalam w nocy a potem od jakos 9 do teraz... A to i tak mnie obudzono bo obiad... Myślicie ze to po tej lutce?
pucek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
kurwa dopiero do domu wlazłąm a juz musze wychodzic jeszcze sie wykąpać bo całą spocona tak biegłam z tego sadu a kiedy tu cos zjesc ;/ nie ma czasu gluta walne i sie zapcham
lunka wieczorkiem ci wszystko wysle domumenty z poprzedniej sprawy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Może być, bo po progesteronie chce się bardzo spać, mogą być zawroty głowy i czasem nie można prowadzić ;/
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucuś śpij i dbaj o Pucusia. Dziewczynki jak ja bym się dziś położyła to sobie nie wyobrażacie. W ciąży też bym chciała już być
Luna miałaś jakieś objawy owulacji przed poronieniem? Ja własnie nic a teraz mnie kłuje, pobolewa, no masakra po prostu.
Właśnie kolega przyszedł z córą, a ta pytaniami czy mam dzieci, czy chce mieć itp. Mówię, że nie mam, ale bardzo bym chciała... i wiecie co? Ta mała zołza mówi "No to do roboty" No nie wierzę, dziecko 4 lataWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 14:06
s1985, pucek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Z tymi paznokciami,ja do zabiegu szlam z hybrydą, bo nikt mnie wcześniej nie informował, a sama byłam w takim amoku,że nie skojarzylam,ze obserwacja zasinienia i orzeplyw..
J pani anestezjolog, ktora podawała mi narkozę,założyła mi ten klips od kardiogramu na palec i mówi o mamy taki sam kolorek lakieru i tez hybryda!więc jak mi się krewa pusci,tk moge tu spokojnie paść, bk mnie uratują..
Taka dowcpina pani,przynajmniej wiem,że z sygnałem no problem..pucek lubi tę wiadomość
-
Natalii00 wrote:Kochane a co z kwasem foliowym? Bierzecie na nowo? Bo ja nie wiem czy mam zaczac go brac
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Mi lekarz kazał brać i mojemu też, bo zaszkodzić raczej nie zaszkodzi.
No bo to tak wszystko się popierdzieliło z tym cyklem. Zawsze przed @ miałam syfy itp. a teraz nic, czysta skóra, rozświetlona itp. Teraz się owu zbliża i zaczęło mnie wysypywać powoli. No na cyckach to normalnie czerwono upstrzona mapa. No gdyby nie to, że to prawdopodobne jak to, że Johny Deep do mnie dziś przyjedzie to normalnie bym powiedziała że już po owu.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Natalii00 wrote:no tak ale jak zapytalam gin jak mu powiedzialam ze poronilam czy moge dalej brac folik? to powiedzial teraz juz ni trzeba
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Natalii00 wrote:no tak ale jak zapytalam gin jak mu powiedzialam ze poronilam czy moge dalej brac folik? to powiedzial teraz juz ni trzeba
pucek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15