Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystko dobrze jest,teraz musze czekac kolejne 2 tygodnie na lekarza i usg...bedzie sie ciaglo,kur...jakas sprzataczka by sie przydala i kucharaka,mam duzy dom i przestaje to wszystko ogarniac,nie chce mi sie a do tego nie mam na to wszystko sily,caly kosz prrania stoi jakis obiad by sie przydalo zrobic a ja leze i nie mam mocy sie ruszyc,zebym mogla jakies redbole pic to bym pila,niestety nie mam patetu na ta niemoc,jeszcze jak jestem w domu caly dzien to w miare,powoli do 16 cos porobie,ale jak pojade w miasto to juz nie moge potem sie ogarnac,nie wyobrazam sobie,ze miala bym pracowac w ciazy,nie miala bym mocy i jesscze dom obiady a dupa,my kobiety mamy przesrane i taka prawda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 12:53
Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Pucusiu,lez i odpoczywaj oby dzis nie bylo plamien..
Sysia,wysylaj i pusz jak coś .
Aga pociechy z męża i mężowi z Ciebie;)
Wiesz..żeby twoj dentysta nie dawał zakazów;)
Chyba tez pomysle nad zmiana avatara;)Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Ilonia, a może yerba mate, w malych ilosciach?
Tu jedyna przeszkodą jest kofeina, a ty kawę pijesz..Rano sobie jeden napar wypic i to naprawde poprawia witalnoscWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 13:30
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
To Lunka powiem Ci że ja miałam wczoraj bardzo podobny Dziś jeszcze nie robiłam. Ale wielu dziewczynom się opóźnia, a tak naprawdę bardzo niewiele ma wtedy co przed poronieniem. Mierz temperaturkę, rób testy, a w końcu wyjdą. Z doswiadczenia Ci powiem, że mi najlepsze wychodziły koło 12-13, ale na testach mam napisane żeby robić po południu. Nie łam się, jak się opóźni to przynajmniej będziesz miała więcej czasu na serduszka
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Luna, no fakt daleko mu do pozytywu,a robisz zawsze o tej samej porze? mnie wychodziły dobre ok 8 rano, ale było to już 3czy 4 siknięcie.
Ilonia wiem, masz charakter, że nie możesz usiedzieć i cholera Cię bierze jak chałupa leży odłogiem, masz wyrzuty sumienia. Ale nie masz siły i chyba to najbardziej Cie wkurza, co? Ja przez tego dupka też jestem senna niesamowicie. Chałupa nieogarnięta, 3 razy dziś w skole byłam i jestem nie do życia. Ja teraz piję kawę zbożową, ale nie pobudza może dobrze
Ilonia odpoczywaj, przyjdzie drugi trymestr to i siły wrócą
Dzięki za życzenia moje Kochane dziewuszki, przeważnie w samą rocznicę była kłótnia, ciekawe jak teraz będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 13:36
Renia7910, s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzieki dziewczyny, już zaczynam swirować
Dzis powinien dojsc zapas testów, dokupilam 20i dibrze,bo jednak by braklo:) zostal mi jeden:)
Ilonia to sprobuj mozebjeszcze jakas mieszanke herbat z guaraną..a najlepiej po prostu się wysypiaj.jesli organizm mówi że chce spać, to tak trzeba:)
A obiad raz na dwa dni ugotowac,albo danie jednogarnkowe,a moje chlopaki zawsze mają w zamrazalniku pizzę z biedronki,frytki i paluszki rybne i pierogi.mlody to nawet rosol ma na czarna godzinę gdybym nie miala czasu zrobic. Raz gotuje więcej i jest akurat.
Duzy dom to faktycznie sporo sprzatania,ale pewnie nie korzystacie ze wszystkich pokoji, wiec zamknij drzwi i nie patrz:)
W drugim trymestrze bedziesz miała więcej energii do wszystkiego.. I mniej obawAgnieszka0812, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Powiedziałam chłopu, że przynajmniej do pierwszej wizyty lekarskiej zero
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cc22f2719f2.jpgAgnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Pucusiu,lez i odpoczywaj oby dzis nie bylo plamien..
Sysia,wysylaj i pusz jak coś .
Aga pociechy z męża i mężowi z Ciebie;)
Wiesz..żeby twoj dentysta nie dawał zakazów;)
Chyba tez pomysle nad zmiana avatara;)Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d33415f5e9b.jpg
Laski daleko mu do pozytywnego?
Kurcze,dzisiaj takie dziwne plamienie brunatne,a nie sądzę że jakaś infekcja,bo nie odczuwam zadnego dyskomfortu..
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Aga ponoć można byleby bliżej porodu nie robić ze względu na wymogi szpitalne.
Lunka a masz testy z Allegro? Własnie przeglądam galerię testów i powiem Ci że te z allegro najbledsze wychodzą. Ja wczoraj kupiłam w carrefourze jakieś - 5 testów za 13 zł i zamierzam dzisiaj tymi zrobić. Kilka razy mnie prawy jajnik dziś zakłuł ale mniej niż wczoraj. Ja myślę, że mi pęcherzyk rośnie i stąd te kłucia.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:A co po obchodzie powiedzieli?
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:Aga ponoć można byleby bliżej porodu nie robić ze względu na wymogi szpitalne.
Lunka a masz testy z Allegro? Własnie przeglądam galerię testów i powiem Ci że te z allegro najbledsze wychodzą. Ja wczoraj kupiłam w carrefourze jakieś - 5 testów za 13 zł i zamierzam dzisiaj tymi zrobić. Kilka razy mnie prawy jajnik dziś zakłuł ale mniej niż wczoraj. Ja myślę, że mi pęcherzyk rośnie i stąd te kłucia.s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15