Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pucek skąd Ty tych lekarzy i pielęgniarki bierzesz. O ile giną tez mam zajebiaszczego to w tym szpitalu myślałem ze coś mnie trafi. Powiedziałam sobie ze moja nowa więcej tam nie postanie.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Pucek skąd Ty tych lekarzy i pielęgniarki bierzesz. O ile giną tez mam zajebiaszczego to w tym szpitalu myślałem ze coś mnie trafi. Powiedziałam sobie ze moja nowa więcej tam nie postanie.
Ja w krk lezalam i na Ujastku i na Kopernika,w uniwersyteckim...klimat 10 stidentow patrzacych mi między nogi..słaby -
Natalii00 wrote:a czy to prawda ze tydz po @ i tydz przed @ sa dni plodne?
Natalii, to zależy jakie masz cykle. Takie liczenie sprawdza się tylko u osób, które zawsze mają cykle 28dniowe, a takich jest niewiele. Bezpieczniej jest po prostu dbać, żeby serduszka były co drugi dzień pomiędzy 10 a 20którymś dniem cyklu - zależy, jak długie są Twoje cykle, ja np nigdy nie miałam owulacji później niż 18 dnia cyklu, a mój najdłuższy normalny cykl to 30 dni, więc wiem, że po 20dniu to raczej po ptokach Ale po obu poronieniach cykle mi się przestawiały, dni płodne też, więc dla mnie lepiej się sprawdza obserwowanie niż liczenie.Agnieszka0812, Natalii00 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
W Rydygierze byłam i nie polecam. Pojechałabym do Ujastka teraz
Polecasz czy odradzasz bo nie znam się na szpitalachWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 19:11
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Sylwuś w któryś dzień miałaś panterkowe love adasie piękne ❤
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę...
Pucus bardzo dobrze, że masz dobra i miła opiekę. Mam nadzieje, że z Wami wszystko ok.
U mnie jakieś plamienie się właśnie pojawiło, pewnie @ się rozkręci choć jak na moje 34 dniowe cykle to coś wcześnie, ale po tym poronieniu to może faktycznie się coś poprzestawiało...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę...
Pucus bardzo dobrze, że masz dobra i miła opiekę. Mam nadzieje, że z Wami wszystko ok.
U mnie jakieś plamienie się właśnie pojawiło, pewnie @ się rozkręci choć jak na moje 34 dniowe cykle to coś wcześnie, ale po tym poronieniu to może faktycznie się coś poprzestawiało...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18