Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w połówkowym tyg - 20 tc dzisiaj zaczynam Ale zleciało, Jeszcze raz tyle i będę trzymać w ramionach mojego Jaśka Dzisiaj, wg planu, moje utracone dziecko kończyłoby 2 m-ce
Reniu, chyba dopadła Cię burza hormonalna... Nie zazdroszczę I trzymam kciuki, żebyś nie musiała czekać za długo na swój mały cud.
Monia, mnie też palce bolą. I u mnie insulina murowana. Po odstawieniu glucophagu cukier poszybował bardzo w górę. Może Tobie uda się uniknąć tej wątpliwej przyjemności, czego Ci bardzo życzę.
Sysiu, dobrze, że się odezwałaś
Luna, Aga, brakuje mi WasRenia7910, Agnieszka0812, Rudzik39, katarzyna_d, chomiczka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Nie przesadzajcie, ja odzywałam się ostatnio w piątek! Czyli przed weekendem Nadal jestem u rodziców, a tu czas płynie inaczej, zapominam o telefonie, internecie, o Was nie zapominam! A to był brat z córkami, a tu z chłopakami byłam u fryzjera, szał w kuchni i ciągle coś jutro do gina i do domciu
Niezapominajko śliczny brzusio
Ilonia jak ja Cię rozumiem! Buziaki! :*
Sylwuś wróciła do pracy to też czasu mniej...
Ja ze swoimi nadrabialam zaległości szkolne z prawie dwóch tygodni... Masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 10:10
s1985, Renia7910, Wiaterek, katarzyna_d, niezapominajka, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aguś ja tez biore sie za lekcje z Klaudia bo za tydzien do szkoly a dostala troche materialu do nauki
Czekam na korytarzu u diabetologa. Dietetyczka pochwalila ogolnie ok na wadze chyba przybralam bo nic nie powiedziala, teraz zobaczymy co powie diabet czy nie zasugeruje insuliny ale nie dam sie he he wyniki sa ok a skoki zdazaja sie z reguly po grzeszkach
Cisnienie 140/80 he he stres jednak jest. To czekanie tez dobija. Dobrze ze Kacper kopnie od czasu do czasu bo nudy by byly
Agnieszka0812, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
A to sorki Sysia, myślałam że sie na nas obrazilas i cieszę się, że się mylilam. Monilka daj znac jak po wizycie u diabetologa. Niezapominajka czas bardzo szybko leci, to już 20 tc ja za 2 tyg muszę zrobić ta nieszczesna glukoze, ciekawe co to wyjdzie. Reniu mam jednak nadzieje, że uda Ci się jutro na rozmowie :* ja wczoraj nie mogłam zasnąć bo Olga tak mnie strasznie w pecherz kopala, że co chwilkę musiałam biegać do wc. Uzaleznilam się dziewczyny tym razem od robienia na szydelku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:04
Renia7910, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Hej dziewczynki sorki że nie odpisywałam ale poleciałam po lekarzu do mamy później spacer na spalenie obiadu i teraz jestem.
Diabetolog oczywiście postraszyła mnie insuliną powiedziała że powinna mi już ją dać bo mam za dużo tych "wyskoków" ale powiedziałam że niech mi da jeszcze szansę to odrzucę te niedozwolone rzeczy i będę trzymała diete i dołoże troszkę ruchu po posiłkach.
Także mam 3 tygodnie przerwy za 3 tygodnie się okaże czy się udało czy da mi tę insulinę.
Najgorsze jest to że człowiek poprostu po prawie 3 miesiącach diety ma ochotę na coś innego ale trudno jak mus to mus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:11
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Monia jak ja cię rozumiem... U nas skoki cukru są powszechne w rodzinie, do tego teoretycznie dbam o linię i co? I właśnie wcinam,orzeszki bo promocja w Lidlu a sklep pod nosem . Nie broń się tak przed insuliną, to wszystko dla waszego dobra
Aga polecam krem do skóry wrażliwej. Dla mnie jest ok a mam wyjątkowo podatną na podrażnienia skórę.Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Witam się dziewuszki.Fajne brzuszki.
U mnie praca od rana do nocy.
Zabiegi opracowane ,cennik zrobiony,kosmetyki prawie wszystkie zamowione (czekam na paczki),jeszcze dezynfekcja i parę pierdol.
Zrobilam sobie wczoraj kwasy i kurcze straszę ,hehe.Renia7910, niezapominajka, kehlana_miyu, s1985, Agnieszka0812, monilia84, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Rudzik39 wrote:Witam się dziewuszki.Fajne brzuszki.
U mnie praca od rana do nocy.
Zabiegi opracowane ,cennik zrobiony,kosmetyki prawie wszystkie zamowione (czekam na paczki),jeszcze dezynfekcja i parę pierdol.
Zrobilam sobie wczoraj kwasy i kurcze straszę ,hehe.niezapominajka, Rudzik39 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana.
Monia, dzisiaj mnie czeka diabetolog, ale nie mam złudzeń... Będzie insulina. Ciekawe jak miewa się mój synuś, kopie od rana
Pucek, Luna, odezwijcie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 07:30
Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCukrzyca widzę powszechna się staje...
Ja od 5 dni czekam na @, dupka odstawiłam w czwartek, testy negatywne i czekam... Jutro do gina idę zebrać o skierowania na badania, może uda się chociaż część kosztów obniżyć.
Dzisiaj trochę nerwowy dzień, mam meeting z menadżerem a 2 godziny później interview na inne stanowisko. Niby się nie denerwuję ale spać w nocy nie pospałam.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Niezapominajeczko trzymam kciuki za wizytę u diabet, a powiedz mi jak często masz przekroczenia norm ??? Sugerowała Ci co zmienić np żeby nie było tych skoków ???
Reniu trzymam kciuki za rozmowę na pewno sobie kochana poradzisz
Pucusiu, Iloncia, Luncia kochane co u Was ???????
Mój diabełek chyba znowu się obrócił i znów jest miednicowo bo ruchy coraz słabsze, schizy oczywiście mi się włączyły, wczoraj pojechałam do Wiki i prosiłam żeby czuwała nad braciszkiem, bo jakaś niespokojna się robię.
Wiecie siedzę na necie od 2 dni i nie mogę kupic wyprawki do szpitala i dla małego, ciągle mnie coś powstrzymuje
Koleżanka na Majóweczkach urodziła wczoraj córeczkę i zrozumiałam że taka sytuacja może się każdemu z Nas teraz przydarzyć i wypadałoby się przygotować. Jak czytam jak dziewczyny już ubranka prasują to myśle że ze mną chyba jest coś nie tak, bo ja nie kupiłam nawet jescze wszystkich ubranek dla małego
Jestem dumna bo od wczoraj moje cukry na razie w normie, zacznę teraz chyba jeść mniej ale co 2h. Nie będzie mi cukier skakał a mały się naje i ja tez
Miłego dnia i Renia czekamy na wieści powal ich tam na łopatkiRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość