Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny cieszcie się za mnie Bo ja narazie jakoś boje się przyjąć to do wiadomości. Wewnętrznie bardzo się cieszę, ale sama siebie i M. stopuje z ta radością.
Narazie nie wyślę Wam wiruskow, poczekam na betę, jutro pójdę a jak będzie ok to będę Was słać do woliAgnieszka0812, Renia7910, katarzyna_d, monilia84 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Dziewczyny cieszcie się za mnie Bo ja narazie jakoś boje się przyjąć to do wiadomości. Wewnętrznie bardzo się cieszę, ale sama siebie i M. stopuje z ta radością.
Narazie nie wyślę Wam wiruskow, poczekam na betę, jutro pójdę a jak będzie ok to będę Was słać do woli
Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego w Dniu Kobiet! Stópko jaki dzień na testowanie rewelacyjny!s1985, kehlana_miyu, Stópka, Renia7910, katarzyna_d, niezapominajka, pełna_nadziei lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Stopeczko gratuluje,to teraz sie posypie,zobaczycie...po kolei zafasolkujecie niezapominajeczko przeszlo,mam gorsze problemy,moj kochany od piatku w szpitaly dzis ma operacjie,fajny dzien kobiet,mimo wszystko,ze to tylko wyciecie czegos obcego( noewiedza co to dopiero beda wysylac) strasznie sie deneruje,bo to pod kolanem w takim miejscu taka gula,trzymajcie kciuki wlasnie pojechal na sale operacyjna a ja sie szykuje na kolejne wyniki,ale mi sie nie chce....
Agnieszka0812, Stópka, katarzyna_d, niezapominajka lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
No, to mam nadzieje, ze worek wiosennych testow rozwiazany i teraz posypie sie cala seria dwoch kresek Wiaterek, Sysia, Marzusiax, Renia, trzymam kciuki!
s1985, Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812, katarzyna_d, niezapominajka, Stópka, Rudzik39 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Bo go otwirzylas Kochana tak sobie myślę że jak dzisiaj by była owulka to moze uda nam się poczac dziewczynke? W Dzien Kobiet
Ilonka trzymam kciuki żeby to byla tylko zwykla narosl. Moj brat miał taka gulke na plecach i byl to tylko wlokniak
ilonia1984, kehlana_miyu, Renia7910, Agnieszka0812, katarzyna_d, niezapominajka, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ilonia wiem co przeżywasz, bo nie dawno mój chłop miał wycinane 2 razy! Będzie dobrze, trzymam kciuki! Najciekawsze, że takie rzeczy chłopom kumulują się jak ich żony są w ciąży lub zaraz po porodzie, np mąż dziewczyny która ze mną rodziła, miała cc on tak się śpieszył do niej, że w dniu jej wypisu złamał nogę
No Kasiu działajcie!katarzyna_d, niezapominajka, Renia7910, Wiaterek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilonka trzymam kciuki za męża, na pewno to nic poważnego
Co do odpoczynku to nie odpoczęłam, wczoraj miałam kiepski dzień z cukrami, po obiedzie i kolacji podwyżone i wkurw... mnie wziął, bo ta moja zajebista lekarka insulinę będzie mi chciała znowu dać a wizyta oczywiście w piątek Zawsze jak blisko do wizyty to cukry szaleja.
Trzymam kciuki teraz za kolejne dziewczyny bo wierze że każda z Was kochane zobaczy te śliczne II kreseczki.
Swoją drogą świetny prezent na Dzień Kobiet Stópeczko, twój strach kochana jest naturalny każda z Nas tak miała i ma ale będzie dobrzeAgnieszka0812, niezapominajka, Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny