Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiezapominajko gratuluje 6 miesiąca oj będzie teraz lecieć
Nadziejko to fajnie ma twój mąż bo mój jak dotknie reka to Mikus sie zatrzymuje i nie rusza może nie umie dyskretnie reki położyć tylko tak klapnie i dziecko sie boi
Ja czuje ruchy jak by jakiś Alien wirował
położna dzis złapała Mikusia za kolanko chyba hahaha jest ustawiony do porodu tętno wzorowe mapełna_nadziei, Agnieszka0812, niezapominajka, Wiaterek, kehlana_miyu, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie dalej czysto, odpukać żadnych plamień, zaczynam powolutku i ostrożnie oddychać z ulgą. Wizyta za tydzień, jakoś muszę wytrzymać i nie zwariować po drodze
Agnieszka0812, katarzyna_d, Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też chcę!!! Jestem albo tuż po owu albo tuż przed, także wirusy zbieram
s1985, Renia7910, kehlana_miyu, katarzyna_d, Stópka, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Jestem już w domu...
A więc dzisiaj w szkole rodzenia mieliśmy wstęp - co jest potrzebne do porodu, rejestracji dziecka i gdzie to trzeba zawieźć, jakie dokumenty musisz zgromadzić do becikowego i innych dodatków, jak załatwić macierzyński oraz gdzie trzeba zgłosić dziecko osobiście, a gdzie robi to szpital itp. Ogólnie ogarnęliśmy teoretycznie papierologię. Dostaliśmy listy co zabrać do szpitala do porodu, co dla dziecka i co dla nas na te 48h po porodzie. Położna powiedziała jak sobie radzić z dolegliwościami ciążowymi i obgadaliśmy lokalne szpitale. Na kolejnym spotkaniu ma być temat samego porodu. Na zajęciach były 3 pary i 3 słomiane wdowy Ja jestem jedyna, która już ma jedno dziecko w domu. Wiele się od tego czasu zmieniło Myślałam, że mając już dziecko te zajęcia będą dla mnie zbędne i nudne. Na razie było ok, zobaczymy jak dalej.
Położna wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie i na teraz złożyłam do niej deklarację wyboru, a później to zobaczymy. Teraz ta deklaracja dotyczy opieki nad ciężarną, a potem opieki nad dzieckiem i kobietą w połogu.
Kasiu i nadziejko - może Wasze dzieci czują silną rękę ojca
Kehlana, jak przestałaś krwawić, to wszystko na dobrej drodze
Stópko, myślałam, że się złamiesz i dzisiaj zatestujeszz Trzymam kciuki za jutro. Ładnie to wygląda
Aga, gratuluję pomysłowej teściowej. Niby człowiek, a jednak myślenie jest jej obce Swoją drogą, ten Twój synuś musi mieć bardzo silną tę alergię. U mojego w takim wypadku już tylko pozostała lekka biegunka i ewentualnie podrażnienie skóry w zgięciach łokci i pod kolankami.
Ilonka, przeszło Ci już poddenerwowanie?
Monia odpoczęłaś?
Renia, jak wyniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:55
Wiaterek, Renia7910, katarzyna_d, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Sysia bierz ode mnie wiruski %&&&&%&&%%%&&%&%&%&&%%
Renia7910, kehlana_miyu, katarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wow.Trzymam kciuki za staranka:)
Ja jestem w swoim zywiole,choc dzis trafiła mi się okropna klientka ,skrzywiona mina i jakby z łaską przyszla.
W sobote poszlam z kolezankami na piwo a skonczylysmy w klubie na tańcach.
Nie wzielam kluczy od domu i zeby nie budzic dzieciakow o 3 w nocy ,skakalam w szpilkach przez moj 2metrowy płot
niezapominajka, katarzyna_d, Renia7910, s1985, Agnieszka0812, pełna_nadziei lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzik39 wrote:Wow.Trzymam kciuki za staranka:)
Ja jestem w swoim zywiole,choc dzis trafiła mi się okropna klientka ,skrzywiona mina i jakby z łaską przyszla.
W sobote poszlam z kolezankami na piwo a skonczylysmy w klubie na tańcach.
Nie wzielam kluczy od domu i zeby nie budzic dzieciakow o 3 w nocy ,skakalam w szpilkach przez moj 2metrowy płot
Zawsze sie znajda jakies zołzy u nas tez zakład odpaliły laski w sobotę kosmet-fryzjerski..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ece8c63a0508.jpg
Oj w ciąży to moje paznokcie są przepiękne nie łamią sie ! Nie rozdwajają tylko je co tydz skracam a po porodzie jak w mordę strzelił paskudy mizerne sie robia
Pochwalę sie bo tylko tym.moge sie pochwalić w te ciąży bo twarz to lepiej chodzić z buzia zasłonięta jak arabkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 22:21
Rudzik39, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia7910, Wiaterek, s1985, niezapominajka, Agnieszka0812, pełna_nadziei, kehlana_miyu, ilonia1984, katarzyna_d, monilia84, marzusiax, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny