Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKehlana pewnie tak własnie było, w ciąży jednak to wszystko takie wrażliwe jest... Jeszcze 8 dni do wizyty, masakra Dobrze że masz się czym zająć, może szybciej ten czas zleci Myśl o naszych dziewczynach które też miały plamienia, nawet dużo większe i obecnie są już w połowie ciąży albo dalej
Ja za 3 dni sono-hsg, boję się. Staram się o tym nie myśleć ale... Będę robić bez znieczulenia, co ma być to będzie, najwyżej więcej tego błędu nie popełnię i za każdym razem będe wołać o znieczulenie. Sprawdzałam na stronie laboratorium - jeszcze moich wyników nie ma. Tak naprawdę środa to najwcześniejszy termin kiedy mogą być, jeśli nie zdążą, to hsg przekładamy na za-miesiąc a IUI za 2 miesiace. A ja chyba wyjdę z siebie i stanę obok.
Miłej niedzieli wszystkim wam życzę
A ja właśnie uświadomiłam sobie, że skoro przeszłam na normalne zmiany to mogę znów zacząć mierzyć temperaturę i przynajmniej będę wiedzieć czy już ovu jest czy jeszcze nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 14:19
niezapominajka, Agnieszka0812, monilia84, kehlana_miyu, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co mnie wkurwia jak mi ktos mowi,ze teraz to Ci sie zacznie,teraz jak sie urodzi to zycia nie bedizesz miala,znajomi odejda itd co to wogole za straszenie 31 latki haha moze i faktycznie imprezowiczka ze mnie,lubie zyc pelna para,ale z Aurela super dawalam dobie rade i zyc i wychowywac dziecko mam rodzine i pomoc,wkurzylam sie bo to gadanie takie po zlosci przez moja kolezanka hm jakas wyczuwalna zazdrosc,nie lubie takich gadek bo to,ze ona z domu sie ruszyc nie moze bo nie ma jej kto dziecka prxypilnowac to nie znaczy,ze trzeba komus zyczyc tego samego...Renius dla mnie to taka czarna magia o tym co piszesz,ze nie mam prawa dyskutowac na ten temat,bo nic a nic sie.nie znam,ale za to na mierzeniu sie znam i polecam jak najbardziej kehlana dobrze,ze plamienie minelo,bedzie dobrze a Kasia jak tam sie czuje? Chorobsko odpuscilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 19:06
Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu, katarzyna_d lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Kehlana ja nie dawno miałam incydent z krwią, ale to było ewidentnie od aplikowania tabletki i u Ciebie pewnie to samo! Ja wiem jak to trudno zachować spokój, ale na prawdę im mniej się denerwujesz tym lepiej. Choć to najtrudniejsza rzecz teraz! Trzymam kciuki za Twój spokój, bo to teraz tak będzie od wizyty do wizyty, najlepiej jest do kilku dni po wizycie a zaraz potem swirowanie się włącza! Pamiętam jak byłam na wizycie ok 14/15 tc i gin powiedział to teraz najgorsze mamy za sobą i to co było się nie powtórzy, a ja oczywiście mu odpowiedziałam, że nie ale może coś innego powiedział, że mój entuzjazm powala ale faktycznie strach jest ciągle, ale już inny po tym pierwszym trymestrze.
Reniu będzie dobrze, niech się uwijaja z tymi wynikami, a mierzenie to faktycznie dobry nawyk. Mam nadzieję, że obędzie się bez komplikacji po badaniu :*ilonia1984, Renia7910, kehlana_miyu, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ilonka, to czy dziecko kogoś ogranicza to chyba kwestia charakteru. Z Matim prawie cały czas byłam sama od początku, bo mój mąż albo pracował poza Szczecinem albo poza Polską i nie rezygnowałam z "innego" życia. Na rodzinę nie mogłam liczyć, ale są koleżanki czy opiekunki Może początek będzie trudny, ale jak już się wzajemnie poznacie, to wszystko jest do zrobienia
ilonia1984, Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Ilonka, to czy dziecko kogoś ogranicza to chyba kwestia charakteru. Z Matim prawie cały czas byłam sama od początku, bo mój mąż albo pracował poza Szczecinem albo poza Polską i nie rezygnowałam z "innego" życia. Na rodzinę nie mogłam liczyć, ale są koleżanki czy opiekunki Może początek będzie trudny, ale jak już się wzajemnie poznacie, to wszystko jest do zrobienia
Renia7910, niezapominajka, kehlana_miyu, ilonia1984, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja tez nie lubie takich ludzi ktorzy takie bzdury opowiadaja zazdroszczac że Ty sobie poradzisz i bedziesz inna niż ona. Trzeba ja olac
Reniu trzymam kciuki za wyniki i badanianiezapominajka, Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Renia7910 wrote:Stopko co tam u Ciebie? Podpowiedz mi proszę czy lekarz zalecał Wam wstrzemięźliwość przed hsg? Mi nie powiedział nic ale ja oczywiście próbuję tak na 100% się upewnić.
Renia mi lekarz nie zalecał wstrzemięźliwości... ale może przez to, że przed HSG sobie nie zalowalismy później dostałam tego zapalenia co skończyło się pobytem na oddziale.
Mam nadzieje ze u Ciebie obejdzie się bez niespodzianek. Badaniem samym się nie martw, jest co prawda nie przyjemne ale do przeżycia...
U mnie nic się nie dzieje narazie, jesteśmy u moich rodziców i nie ma mojej mamy akurat wiec udało mi się trochę wyłączyć i oderwać od tej Warszawy i tego wszystkiego, a ze tu trochę odludzie to nawet spin nie mam na powtórkę testu... temp rośnie (oby nie spadla) jak dalej tak będzie to we wtorek powtarzam test.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 21:50
niezapominajka, Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyStopko wstrzymujemy oddech i czekamy na wtorek
Mnie wczoraj odwiedził mój bratanek, ma już pól roku, śmieszek rozchichrany, każdemu na ręce pójdzie i każdego zaczepia, cudak
Kurczę byłam w sobotę u fryzjerki, miała podciąć końcówki a skończyło się na włosach 15cm,krótszych, wkurza mnie mój widok w lustrze. Dobrze że włosy odrastają
Ilonia fajne takie koleżanki, też taką miałam, odcięłam się od niej ale po roku wróciła, mam nadzieję że spokorniała.
Miłego poniedziałkumonilia84, Agnieszka0812, ilonia1984, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Wczoraj miałam totalny sajgon! Teściowa mojemu młodszemu dała mleko od krowy, a on ma alergie, co prawda mniejszą niż wcześniej, ale bez przesady! Gorączka, biegunka i wysypalo go strasznie, czerwony jak poparzony, krostki, ból brzucha, że płakał i sam wolał do lekarza... Na szczęście dziś lepiej, ale nie poszedł do przedszkola, obserwuję go, bo już ma wszystko podrażnione, już miałam z nim na zastrzyk jechać na doraźna. Teściowa oczywiście zawsze wie lepiej...
Miłego dnia dziewczyny!
Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
niezapominajka wrote:Cześć poniedziałkowo
Zaczynam właśnie 6 m-c ciąży, ale leci ten czas
Idę na 10tą do szkoły rodzenia.Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aguś, zabiłabym teściową, przecież na pewno wiedziała, że małemu krowie mleko szkodzi
Stópka, zaciskam kciuki z całej siły!!!
Reniu, mam nadzieję, że wyniki przyjdą na czas
Ilonia, takie koleżanki to żadne koleżanki, zazdrość wychodzi im bokami i tyle. Po moich znajomych widzę, że z dzieckiem da się kontynuować życie towarzyskie, wiadomo, że nie w tym samym stylu co przed dzieckiem, ale też bez przesady, jak ktoś robi z siebie pustelnicę to zazwyczaj z własnej woli. Mi mama obiecała przynajmniej jeden wolny wieczór w miesiącu dla mnie i dla męża na randkę bez dziecia A jak będę chciała babski wypad, to niech się mąż wprawia w rodzicielskich obowiązkachAgnieszka0812, Renia7910, ilonia1984, Stópka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyStopko trzymam kciuki ! :*
moj maz oczywiscie wyglupial sie z maluszkiem jak spalam cieszyl sie jak male dziecko ze synus tak sie wypycha tam gdzie on reke polozy mowil ze maly tak sie wypychal ze zlapal za stopke moi dwaj mezczyzni szaleni :*
W sobote moja mama ma urodziny a ja nie mam pojecia co jej kupic... zero pomyslow, bo praktycznie wszystko ma...Stópka, katarzyna_d, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam,
Kehlana jak tam u Ciebie? Wszystko w porządku?
U mnie skurcze juz coraz mocniejsze sie robią ale chyba to norma...
Aga współczuję takiej sytuacji !! Tak właśnie jest jak tesciowa myśli ze jest najmądrzejsza i ze wszystko robi najlepiej, moja tesciowa tuczyła mi Filipa ! Bo twierdziła ze on głodny.
Stopka powodzenia na na badaniu!! Oby bylo bezbolesne i żeby nie bylo problemów z drożnością
Renia i jak są wyniki?
Ilona ty wiesz co z ta informacja zrobić od życzliwej koleżanki wpuścić z jednej strony i wypuścić z drugiej
niezapominajka, ilonia1984 lubią tę wiadomość