X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak aplikujesz dowcipną to możesz się niechcący skaleczyć. Postaraj się nie przemęczać ale wizyta u lekarza na pewno cię uspokoi.

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslicie, ze to moze byc podraznienie szyjki po wizycie w srode? Teraz bylam w lazience I po brudzeniu ani sladu, moze to bylo jednorazowe...

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ale jeśli masz możliwość to idź do lekarza, przyczyny mogą być różne, lepiej się upewnić. Pucek miała i Chomiczka jeśli dobrze pamiętam.

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj nie mam, zobaczymy jak sie sytuacja jutro rozwinie i co powie moja ginka, napisze jej smsa jak tylko moj maz dosle mi jej numer. Takie rzeczy zawsze dzieja sie w weekend, cholera :( juz widze, jak mnie potraktuja na izbie przyjec

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kehlana, ja w grudniu też miałam takie plamienie, rano jednorazowo stara krew zmieszana ze śluzem, ale dość dużo. Jak trafiłam do szpitala, to mnie zostawili na 4 dni, bo odklejała sie kosmówka. W sumie poza obserwacją nic się nie działo, dostałam nospę i zalecenie leżenia. Mam nadzieję, że u Ciebie odpoczynek załatwi sprawę, ale ja bym chyba skonsultowała sie z lekarzem.

Wybrałam chyba dzisiaj wózek - Baby Design Lupo w morskim kolorze. Czy moze któraś z Was uzytkowała i może się podzielić wrazeniami?

1usajw4zj5vrwf30.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed wyjściem do lekarza zauwazylam żywą krew na papierze :-\ ehhh nie wiem czy to od kaszlu ??

No i młody antybiotyk dostał w tym tyg na leki wydalam 250 zl :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2db525d6bcd3.jpg

Zaczęłam 31 tydz ..

kehlana_miyu, niezapominajka, Stópka, monilia84, Rudzik39, s1985 lubią tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu kuzwa a ta krew z jakas wydzielina czy sama,nie wiem nie znam sie ale boje sie zawsze jak ktos pisze,ze krew na papierze jest,kehlana a ty to juz wogole powinnas isc na ip,ja wiem ze to moze byc cos nie groznego,ale lepiej chuchac na zimna,co za dzien dzis,moj pojechal z rana do szpitala i posiedzi tam do wtorku Aurela do taty a ja sie wzielam za porzadki,pomylam podlogi,lazienki itd ,poszlam na zakupy wrocilam i dostalam skurczy,brzuch mnie boli okresowo i mam skurcze co jakies pol godziny,40 minut tskie mocne i bolace wzielam 2 nospy i elasnie.ode polezec w wannie,martwie sie bo sama jestem w domu,ale mysle ze poleze i przejdzie

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyslalam smsa do mojej ginki, czekam na odp i na pociag do domu. W domu bospa, luteina i lezenie, chyba ze ginka zaordynuje inaczej, jezeli nie przejdzie lub sie pogorszy lece jutro na IP.

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U kehlany to wiadomo gorzej bo ciąża wczesna i nie wiadomo skąd plamienie . Polozna mi mowila ze od kaszlu może być krew od ciężkich stolcow. Ja przy grypie kaszle często i pewnie przez to miałam plamkę krwi.
    młody kopie normalnie a wiec z nim ok! Teraz sprawdzalam jest czysto .

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iloncia i jak tam lepiej ??
    Powiedzcie mi jak Wam brzuszek twardnieje to bierzecie magnez czy nospe ??

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Arleta Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    ja dziś dostałam @ :D więc jedziemy z koksem :*
    stópeczko ściskam :*
    oj ja też dziś ,nareszcie!
    to jedziemy razem koleżanko

Synek 2008
    [ * * * * ]
    leczenie Łódz, mlr 32,2%,trombofilia, nk, IO, p/c przeciwplemnikowe,hiperprolaktynemia
    zaczynam
    9a63a08b68.png
    u81xgmb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana_miyu wrote:
    Wyslalam smsa do mojej ginki, czekam na odp i na pociag do domu. W domu bospa, luteina i lezenie, chyba ze ginka zaordynuje inaczej, jezeli nie przejdzie lub sie pogorszy lece jutro na IP.
    Kehlana i jak tam? Ginka odpisała?

niezapominajka lubi tę wiadomość

• s1985 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arleta wrote:
    oj ja też dziś ,nareszcie!
    to jedziemy razem koleżanko
    We dwójkę raźniej ;)

Arleta lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczyny mamy marzec i ciotka wam mowi ze w tym miesiacu muszą się udac staranka :)
    Ilonia a tobie to się klaps należy, kto to widzial przy skurczach i bolu brzucha do wanny włazic,a jak bys zemdlala?
    Skurcze ty juz masz przepowiadajace ale nospe łykaj.Monilko ty tez na skurcze najlepsza nospa.
    Kehlana nie lekcewaz zadnego plamienia musisz chuchac i dmuchac na fasolkę.

ilonia1984, katarzyna_d lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierzcie nospe !!! Ja biorę 2x czy mam czy nie to pakuje :P

Kehlana a może to jakaś stara krew ? Albo niedobór progesteronu?

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wanna mnie ratuje zawsze,ale w sumie racjia,samej do wanny to nie bezpiecznie ;)ale cos kurcze nie przechodzi,wzielam nosprze,przeciwbolowe,moze troszke lepiej jest,mam nadzieje ze usne i minie bo to najlepsze lekarstwo,juz kiedys tak mialam jak szyjka mi sie skrucila przez zapiepsz wlasnie ;) no zobaczymy...dziewczyny trzymam kciuki,nadchodzi wiosna i zobaczycie,ze sie fssolki nowe posypia teraz :)

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonka to ty niedługo już się bedziesz rozpakowywać ;] ja się dobrze nie spakowałam a tu juz wy na koncówkach

niezapominajka, ilonia1984, Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiu nadrobisz kochana <3

s1985, niezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ilonia zbieraj sily i odpoczywaj poki możesz, niech Zosienka jeszcze siedzi w brzuszku i nabiera cialka.
    Sysiu pomalutku ,jestem pewna ze niedlugo bedziesz nam się chwalila dwoma kreseczkami i po 9 miesiacach przytulisz swojego slicznego dzidziusia :)
    Ja się troche dzis wnerwilam ,mowie mojej szwagierce ze mam miesniaka ktory rosnie a ta do mnie zebym poszla do szpitala i wyciela sobie macice bo po co mam czekac na to ze urosnie mi kilka nowych.
    Nie wiem po co jej to mowilam.Jakos nie widzę sensu takiej operacji w moim przypadku.

katarzyna_d lubi tę wiadomość

‹‹ 898 899 900 901 902 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ