Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj nie mam, zobaczymy jak sie sytuacja jutro rozwinie i co powie moja ginka, napisze jej smsa jak tylko moj maz dosle mi jej numer. Takie rzeczy zawsze dzieja sie w weekend, cholera juz widze, jak mnie potraktuja na izbie przyjec
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana, ja w grudniu też miałam takie plamienie, rano jednorazowo stara krew zmieszana ze śluzem, ale dość dużo. Jak trafiłam do szpitala, to mnie zostawili na 4 dni, bo odklejała sie kosmówka. W sumie poza obserwacją nic się nie działo, dostałam nospę i zalecenie leżenia. Mam nadzieję, że u Ciebie odpoczynek załatwi sprawę, ale ja bym chyba skonsultowała sie z lekarzem.
Wybrałam chyba dzisiaj wózek - Baby Design Lupo w morskim kolorze. Czy moze któraś z Was uzytkowała i może się podzielić wrazeniami? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiu kuzwa a ta krew z jakas wydzielina czy sama,nie wiem nie znam sie ale boje sie zawsze jak ktos pisze,ze krew na papierze jest,kehlana a ty to juz wogole powinnas isc na ip,ja wiem ze to moze byc cos nie groznego,ale lepiej chuchac na zimna,co za dzien dzis,moj pojechal z rana do szpitala i posiedzi tam do wtorku Aurela do taty a ja sie wzielam za porzadki,pomylam podlogi,lazienki itd ,poszlam na zakupy wrocilam i dostalam skurczy,brzuch mnie boli okresowo i mam skurcze co jakies pol godziny,40 minut tskie mocne i bolace wzielam 2 nospy i elasnie.ode polezec w wannie,martwie sie bo sama jestem w domu,ale mysle ze poleze i przejdziecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyU kehlany to wiadomo gorzej bo ciąża wczesna i nie wiadomo skąd plamienie . Polozna mi mowila ze od kaszlu może być krew od ciężkich stolcow. Ja przy grypie kaszle często i pewnie przez to miałam plamkę krwi.
młody kopie normalnie a wiec z nim ok! Teraz sprawdzalam jest czysto .
-
s1985 wrote:ja dziś dostałam @ więc jedziemy z koksem :*
stópeczko ściskam :*
to jedziemy razem koleżanko -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Wyslalam smsa do mojej ginki, czekam na odp i na pociag do domu. W domu bospa, luteina i lezenie, chyba ze ginka zaordynuje inaczej, jezeli nie przejdzie lub sie pogorszy lece jutro na IP.
niezapominajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Dziewczyny mamy marzec i ciotka wam mowi ze w tym miesiacu muszą się udac staranka
Ilonia a tobie to się klaps należy, kto to widzial przy skurczach i bolu brzucha do wanny włazic,a jak bys zemdlala?
Skurcze ty juz masz przepowiadajace ale nospe łykaj.Monilko ty tez na skurcze najlepsza nospa.
Kehlana nie lekcewaz zadnego plamienia musisz chuchac i dmuchac na fasolkę.
ilonia1984, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wanna mnie ratuje zawsze,ale w sumie racjia,samej do wanny to nie bezpiecznie ;)ale cos kurcze nie przechodzi,wzielam nosprze,przeciwbolowe,moze troszke lepiej jest,mam nadzieje ze usne i minie bo to najlepsze lekarstwo,juz kiedys tak mialam jak szyjka mi sie skrucila przez zapiepsz wlasnie no zobaczymy...dziewczyny trzymam kciuki,nadchodzi wiosna i zobaczycie,ze sie fssolki nowe posypia terazcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonka to ty niedługo już się bedziesz rozpakowywać ;] ja się dobrze nie spakowałam a tu juz wy na koncówkach
niezapominajka, ilonia1984, Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
Ilonia zbieraj sily i odpoczywaj poki możesz, niech Zosienka jeszcze siedzi w brzuszku i nabiera cialka.
Sysiu pomalutku ,jestem pewna ze niedlugo bedziesz nam się chwalila dwoma kreseczkami i po 9 miesiacach przytulisz swojego slicznego dzidziusia
Ja się troche dzis wnerwilam ,mowie mojej szwagierce ze mam miesniaka ktory rosnie a ta do mnie zebym poszla do szpitala i wyciela sobie macice bo po co mam czekac na to ze urosnie mi kilka nowych.
Nie wiem po co jej to mowilam.Jakos nie widzę sensu takiej operacji w moim przypadku.katarzyna_d lubi tę wiadomość