Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Stópeczko ślicznie wygląda Twój wykresik, bardzo mocno zaciskam kciuki i czekamy na kolejnego kropeczka
Niezapominajeczko gratuluje udanych zakupków super pogody też ehhehe u Nas nadal kiepsko, nie pada ale pochmurno i szaro-buro jest
Wyniki odebrane, mocz ok, a w morfologii pojechal mi w dół hemokryt i erytrocyty czyli chyba żelaza mi brakuje, ciekawe czy lekarz jutro coś mi przepisze.
A Wy na jakim poziomie macie erytrocyty i hemokryt w ciąży ???
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyim dalej tygodnie leca to zawsze zanim zasne wlacza mi sie strach, ze to juz niedlugo porod... nie boje sie porodu a mianowicie tego ze sobie nie poradze z maluchem, ze nie bede potrafila go trzymac, dac mu cyca i wystarczajaca cieplo ubrac.. ehh tam...
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam witam
Dzis rano o 5 zażyłam antybiotyk tylko ze nie z osłona byłam tak zaspana ze wzięłam eutyrox..ehhh
Rudzik fajnie ze masz tam co robic kasa musi sie wrócić
Pelna_nadziei nie boj sie !! Wszystko przyjdzie obce dzieci to wiadomo jest strach !!
Ale swojego maluszka nie będziesz sie bać !! Na poczatku go w różku będziesz nosić .
A po drugie masz tu tyle ciotek które chetnie pomogą i doradza!
A z karmieniem to odrazu w szpitalu poproś o pomoc żeby ci pokazali! Poczatki są trudne, ja tez miałam problem i tez brak pokarmu.
Przeszłam na Flachę nic die nie martwWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:01
Rudzik39 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja dziś dostałam @ więc jedziemy z koksem :*
stópeczko ściskam :*katarzyna_d, Wiaterek, pełna_nadziei, Renia7910, monilia84, Stópka, Arleta lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To idź w Warszawie do lekarza. Lepiej sprawdzić. Brązowa krew z reguly jest nie groźna, ale każde plamienie trzeba sprawdzić.
Renia7910, pełna_nadziei lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny