Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik39 wrote:Ilonia zbieraj sily i odpoczywaj poki możesz, niech Zosienka jeszcze siedzi w brzuszku i nabiera cialka.
Sysiu pomalutku ,jestem pewna ze niedlugo bedziesz nam się chwalila dwoma kreseczkami i po 9 miesiacach przytulisz swojego slicznego dzidziusia
Ja się troche dzis wnerwilam ,mowie mojej szwagierce ze mam miesniaka ktory rosnie a ta do mnie zebym poszla do szpitala i wyciela sobie macice bo po co mam czekac na to ze urosnie mi kilka nowych.
Nie wiem po co jej to mowilam.Jakos nie widzę sensu takiej operacji w moim przypadku.Rudzik39, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sysia moze jeszcze Zosia posiedzi z 2 tygodnie w brzuszku a potem juz moge rodzic a ty niebawem nadrobisz i pewnie bede czytac i zazdroscic,ze mozecie sie wyspac i ze spicie,bo w ciazy wam wolno calczas pipki a ja jak trup bede chodzic hehe i bede chciala wrocic do czasow gdzie bylam w Dwupaku
niezapominajka, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a bierzecie coś na poprawę endometrium,jakiś wiesiołek czy coś? ale to chyba tylko do owulacji,nie?
ja jeszce Inofem popijam,ale w razie ciąży to już chyba nie można,niewiem właśnie..kupiłam sobie jeszcze witaminki B6,B12,D,fembion,mutacji stwierdzonej nie mam ale wiem że coś na rzeczy jest..nie zaszkodzi,chyba że ta nieszczęsna cytomegalia uprzykrza mi życie..bo niewiem czy taki wysoki poziom przeciwciał w kl.IgG 170 nie swiadczy o niedawno przebytej infekcji IgM ok..kurde a co jeśli ciąża powoduje reaktywację wirusa i prowadzi do poronień? -
hmm
zastrzyki clexane 40, acard 75, femibion 1 ,od dziś wiesiołek ;p, witamina d3 prevenit intensiw , c1000 , no i oczywiście kwas foliowy x 3Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sysia no to znów podobnie zaczynamy tylko oby tym razem ze szczęśliwym zakończeniem
My czekamy na owulkę, powinna być jutro albo pojutrze (obstawiam niedzielę) No a oprócz tego nadal się uczę, niestety
Buziaki dziewczynyRenia7910, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Arleta wrote:kurde ale to juz te strzyki?
dla mnie to będzie czarna magia no i obawiam się czy dam radę zrobić ten zastrzyk..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
U mnie na razie czysto, żadnych plamień, mam nadzieję, że to był jednorazowy wyskok, choć teraz oczywiście paranoja wzmożona i denerwuje mnie każde najmniejsze ukłucie w tej okolicy. Wysłałam smsa do mojej pani doktor, oddzwoniła do mnie wieczorem i w zasadzie potwierdziła to, co sama wiedziałam - jak nic się nowego nie będzie działo, to mam czekać spokojnie na umówioną wizytę, a jakby się rozkręciło plamienie czy doszły bóle lub skurcze mam iść do szpitala. Na razie wzięłam podwójną dawkę luteiny i planuję weekend leżenia w łóżku, zobaczymy jak dalej.
Kolejną wizytę mam 14.03. Zobaczymy, jak będzie, mam w tym momencie dość fatalistyczne nastawienie.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam, ja dzis miałam stresa !! Bo mój Misiek zawsze byl aktywny rano jak wdsralam on ze mną!! a dzis cisza przez godzinę ruszam brzuchem wolam go.i cisza juz o najgorszy myślałam...
Wlaczylam piosenkę która ostatnio słuchamy i chłopak odrazu wstał tak sie ucieszylam ze się obudził
Matka sie martwi a dziecko poprostu spalo
Alan Walker" Faded" ulubiona Mikusia zawsze przy niej fika przy innych nie tylko tą
Kehlana ja Cie rozumiem bo ja pierwsze plamienie od 5 tyg miałam i od tamtej pory do dzis sprawdzam papier. Jak bym nie sprawdzała to bym wczoraj nie zauwazyla tej krwi.
Ja straszna paranoje miałam w nocy. Z.latarką chodzę do wc żeby sprawdzać!!
Musisz zachować zimna krew i zaufać poprostu Bogu !!,ja tak sobie radziłam jakos ... No i obserwować sie !!! -
Renia7910 wrote:Hey dziewczyny jak się czujecie? Kehlana, Ilonia, Monisia? Kasia d rozumiem że żadnych więcej krwawień nie ma? Reszta ciężarówek w porządku?
Po 3 miesiącach mam znów wolne weekendy
Hejka
Witamy sie w 32tc
Który zaczął się oczywiście z przygodami, od rana brzuch mi twardniał, mały kopał jak szalony, w sumie bardziej wiercił się, nie wiem czy próbuje się odwrócić czy co ale z reguly zawsze byl spokojny a teraz szaleje, oczywiście mnie to martwi, do teraz jakos ostro ładuje, wzięłam sobie NOSPĘ i brzuch się troszkę uspokoił.
Ogólnie od rana mam jakiś dzień bez kija nie podchodź, wszystko i wszyscy dookoła mnie wkurwiają, mówię Wam, masakra, z mamą się pokłóciłam bo niespodobało jej się menu na komunie Klaudii, bo jest takie proste nic zwariowanego, teraz po 2 latach od rezerwacji sali mi to mówi, jak za 2 miesiące komunia, Bożesz wrrrrrrrr.
Mężuś remontuje i też mnie wkurw... bo ciągle coś a ja chcialabym polezeć chwilkę tak poprostu, ale za chwilę wychodzi do taty, Klaudia na dworze, także chwila dla mnie, odrężę się leżeniem
Spokojnego popołudnia życzę
Iloncia jak Twoje skurcze ???
Renia7910, kehlana_miyu, ilonia1984, niezapominajka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dziewczynki moje kochane jeszcze jednsk nie rodze cala noc mnie plery bolaly i mialam skurcze rano powiedzialam mojemu A i poszedl do ordynatora,ze jego zonka w 9 miesiacu sama i musi jechac dostal przepustke do 20 wiec ja dzis leze caly dzien,zrobil obiad i lezymy,zjeby tez dostalam ze cokolwiek robie i latam jak glupia pod koniec ciazy a tym bardziej jak.sama jak palec jestem,do popoludnia bolaly plery jeszcze dosc niezle,ze plakalam a A masowal,ale juz od jakis 2 godzin spokoj,ale wstaje tylko siku,lezakowanie pomaga jednak wiec chyba naprawde pora sie zaczac oszczedzac chociasz pod ten koniec,wedlug Apki mojej ciazowej zostalo mi 33 dni do porodu i zaczelam 36 tydzien wlasnie,wiec teraz to juz warto chyba usiasc na dupsku,chodz troche,chociasz wam powiem,ze mi strasznie ciezko tak,jestem taki noe.spokojny ruchliwy czlowieczek co w jednym miejscu to jajo moze zniesc najwyzej
niezapominajka, Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonka, to Ty juz własciwie donosiłas te ciążę Wariatko lez, jeszcze chwilka... Twój A ma rację, ze na Ciebie nakrzyczał...
Monia, gratuluję 32tc. Ja od poniedziałku 22 Kochana, nie przejmuj się mamą, przecież w ten dzień nie menu jest najważniejsze. A Kacperek dobrze, ze szaleje, gorzej by było gdyby nie dawał znakówmonilia84, kehlana_miyu, ilonia1984, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Strasznie zapierd.... ten czas. Musze sobie zrobic jeszcze jakas sesje ciażowa bo później moge nie zdazyc he he
Zatrudnie mężusia jako fotografa to coś fajnego moze jutro mi ppcyka
Niezapominajko a jak tam twoje cukry ??
Iloncia co do zwolnienia tempa to powiem Ci że ja też nie umiem jakos. Chwile poleze a za raz milion pomyslów a zrobie to i tamto. Nie jestem stworzona do leżenia. Ale na razie spokoj. Kupilam magnez i od razu wzielam i jest lepiej. A wy dziewczyny ile razy dziennie bierzecie magnez ??ilonia1984 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Kehlana proszę o update
Renia, so far so good. Żadnego plamienia, nic. Zaczynam powoli mieć nadzieję, że może ginka mnie lekko zadrasnęła podczas badania w środę albo przesadziłam z podróżą pociągiem i długim spacerem po Warszawie.
Co nie zmienia faktu, że chyba zwariuję przed wizytą 14.03. i generalnie chyba będzie źle do II trymestru. W pierwszej ciąży właśnie na drugim USG dowiedziałam się, że ciąża przestała się rozwijać dwa tygodnie wcześniej (na pierwszym USG było książkowo), więc psychika trochę siada. Pomaga trochę strategia nie myślenia o tym (książki, gazety, zaganianie męża do porządków w naszym drugim pokoju - składnicy rupieci wszelakich). W tym tygodniu w pracy będzie sajgon, więc też w zasadzie dobrze.Renia7910 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015