Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Sylwuś Ty nie sciemniaj, Filip ma dopiero 5,5 roku jak mój Wojtek
niezapominajka, katarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dzień Dobry
Miłego dnia
Ja teraz sobie odpoczywam bo za oknem pada deszcz, nawet nie chce mi się ruszać, musze iść do pamiątkowego kupić zaproszenia na komunie ale może ruszę po obiedzie
Sysia trzymam kciukiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć dziewuszki
Witam nową koleżankę. Szkoda, że dołączyłaś do nas w tak trudnym dla Ciebie momencie. Ale jak widać, toen wątek należy do tych szczęśliwych i każda z nas w końcu doczeka sie swojego małego cudu Powodzenia.
Sysia, w końcu się odezwałaś
Kasiu, ale masz pięknego chłopaka
Ilonia, Zośka to też kawał babki już
U nas dzisiaj pięknie, prawie wiosennie. Rano zawiozłam moją latorośl do szkoły i wyskoczyłam do lumpka i upolowałam dla mnie spodnie ciążowe i dla bobasa całą torbę nowiuśkich ciuszków Poranek należy zaliczy,ć do bardzo udanych
Teraz pora na kawę.katarzyna_d, Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam,
takie mam kluchy w gardle ze się dusze antybiotyk takie wielkie tabl ze o 5 rano jak zażyłam to mi w gardle utknął ..
Sysiu trzymam kciuki i za resztę dziewczyn !!! Idzie wiosna i nowe nadzieje i na pewno dużo pozytywnych wieści nas czeka w tym roku! Wspomnicie moje słowa
Sysiu mój Filip skończył 7 lat
Niezapominajko widzę zakupy udane:-) super sie kupuje takie malutkie ciuszki
Monia u nas pogoda nie najgorsza bez słońca i bez deszczu!!! Ale zimno a ja mam zakaz wychodzenia z domu.. Ale po Filipa będę musiała iść do szkoły!
Lekarze !!! to im prosto mówić proszę leżeć!! Ciekawe a reszta sama się zrobi pffff
Agnieszka0812, s1985, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś a ty kiedy na wizytę? Kiedy masz genetyczne?
mnie lekarka zaskoczyła wczoraj!! Siedzę w poczekalni, ona wychodzi z gąb z jedna pacjentka!
Lek popatrzyła na mój tydz ciąży i mówi ze idziemy na genetyczne chwile nas nie bylo babki w poczekalni takie wkurwi siedziały haha ..
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Aguś a ty kiedy na wizytę? Kiedy masz genetyczne?
mnie lekarka zaskoczyła wczoraj!! Siedzę w poczekalni, ona wychodzi z gąb z jedna pacjentka!
Lek popatrzyła na mój tydz ciąży i mówi ze idziemy na genetyczne chwile nas nie bylo babki w poczekalni takie wkurwi siedziały haha ..katarzyna_d, Renia7910, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Cześć dziewczynki
Czekam na wasze relacje z wizyt
Ja chyba jutro będę testować, ale jakoś się boję...Agnieszka0812, katarzyna_d, Renia7910, pełna_nadziei, monilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Cześć dziewczynki
Czekam na wasze relacje z wizyt
Ja chyba jutro będę testować, ale jakoś się boję...katarzyna_d, Renia7910, Stópka, pełna_nadziei, niezapominajka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja z kolei planowałam dzisiaj na wymazy po pracy iść żeby zdążyć przed ovu z podstawowymi badaniami chociaż. Przed ovu miało być robione hsg. I co? I plamienia dalej mam pomimo cholernego duphastonu, nie ma sensu iść na posiew bo wyjdzie pozytywny. Więc czasowo się chyba nie wyrobie w tym cyklu. Czuję się taka bezsilna wobec własnego organizmu...
-
Renia7910 wrote:A ja z kolei planowałam dzisiaj na wymazy po pracy iść żeby zdążyć przed ovu z podstawowymi badaniami chociaż. Przed ovu miało być robione hsg. I co? I plamienia dalej mam pomimo cholernego duphastonu, nie ma sensu iść na posiew bo wyjdzie pozytywny. Więc czasowo się chyba nie wyrobie w tym cyklu. Czuję się taka bezsilna wobec własnego organizmu...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Renia a robilas sobie te wszystkie hormony?
Tez czasem miałam plemienia w środku cyklu i hormony tak popieprzone mialam ze lek nie wiedziała od czego zaczacRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyTzn u mnie bylo tak ze @ sie skończy i za kilka dni plamienie i myślałam ze przy ovu. Ale to nie było z ovu zle sie wczesniej wyraziłam.. Ja @ miała do 4 dni i 9 dc plamienie .. I człowiek głupi myślał ze jajeczko może peklo i ze ovu
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa kiedyś miałam plamienia w 21 dc, później 2-3 dni przed @ i tyle samo po. Teraz w środku cyklu nie mam ale przed i po niestety nadal są.
Hormony wyszły w porządku, czekam na wynik amh jeszcze. No i do zrobienia 5 wymazów i hsg. Napisałam maila do koordynatora medycznego, może ona mi coś podpowie bo większość wyników jest ważna 3 miesiące i każde opóźnienie to kolejne badania które trzeba będzie powtórzyć... -
katarzyna_d wrote:Tzn u mnie bylo tak ze @ sie skończy i za kilka dni plamienie i myślałam ze przy ovu. Ale to nie było z ovu zle sie wczesniej wyraziłam.. Ja @ miała do 4 dni i 9 dc plamienie .. I człowiek głupi myślał ze jajeczko może peklo i ze ovu
Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Stópeczko ślicznie wygląda Twój wykresik, bardzo mocno zaciskam kciuki i czekamy na kolejnego kropeczka
Niezapominajeczko gratuluje udanych zakupków super pogody też ehhehe u Nas nadal kiepsko, nie pada ale pochmurno i szaro-buro jest
Wyniki odebrane, mocz ok, a w morfologii pojechal mi w dół hemokryt i erytrocyty czyli chyba żelaza mi brakuje, ciekawe czy lekarz jutro coś mi przepisze.
A Wy na jakim poziomie macie erytrocyty i hemokryt w ciąży ???
niezapominajka, Stópka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Stópeczko ślicznie wygląda Twój wykresik, bardzo mocno zaciskam kciuki i czekamy na kolejnego kropeczka
Niezapominajeczko gratuluje udanych zakupków super pogody też ehhehe u Nas nadal kiepsko, nie pada ale pochmurno i szaro-buro jest
Wyniki odebrane, mocz ok, a w morfologii pojechal mi w dół hemokryt i erytrocyty czyli chyba żelaza mi brakuje, ciekawe czy lekarz jutro coś mi przepisze.
A Wy na jakim poziomie macie erytrocyty i hemokryt w ciąży ???
Ja nawet nie wiem ale wyniki tez nie byly dobre odrazu żelaz dostałam i potas mam brać i brać