X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwuś Ty nie sciemniaj, Filip ma dopiero 5,5 roku :-P jak mój Wojtek ;-)

s1985, niezapominajka, katarzyna_d lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Sylwuś Ty nie sciemniaj, Filip ma dopiero 5,5 roku :-P jak mój Wojtek ;-)
    no tak tak ale rocznikowo ;p, no to moja Agnieszka ma 11,5 :P

niezapominajka, katarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

Miłego dnia :)

Ja teraz sobie odpoczywam bo za oknem pada deszcz, nawet nie chce mi się ruszać, musze iść do pamiątkowego kupić zaproszenia na komunie ale może ruszę po obiedzie :)

Sysia trzymam kciuki <3

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki :)
    Witam nową koleżankę. Szkoda, że dołączyłaś do nas w tak trudnym dla Ciebie momencie. Ale jak widać, toen wątek należy do tych szczęśliwych i każda z nas w końcu doczeka sie swojego małego cudu :) Powodzenia.
    Sysia, w końcu się odezwałaś <3
    Kasiu, ale masz pięknego chłopaka :)
    Ilonia, Zośka to też kawał babki już :)
    U nas dzisiaj pięknie, prawie wiosennie. Rano zawiozłam moją latorośl do szkoły i wyskoczyłam do lumpka i upolowałam dla mnie spodnie ciążowe i dla bobasa całą torbę nowiuśkich ciuszków :) Poranek należy zaliczy,ć do bardzo udanych ;)
    Teraz pora na kawę.

katarzyna_d, Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

takie mam kluchy w gardle ze się dusze :P antybiotyk takie wielkie tabl ze o 5 rano jak zażyłam to mi w gardle utknął :| ..

Sysiu trzymam kciuki i za resztę dziewczyn !!! Idzie wiosna i nowe nadzieje i na pewno dużo pozytywnych wieści nas czeka w tym roku! Wspomnicie moje słowa <3

Sysiu mój Filip skończył 7 lat :)

Niezapominajko widzę zakupy udane:-) super sie kupuje takie malutkie ciuszki :D

Monia u nas pogoda nie najgorsza bez słońca i bez deszczu!!! Ale zimno :P a ja mam zakaz wychodzenia z domu.. Ale po Filipa będę musiała iść do szkoły!

Lekarze !!! to im prosto mówić proszę leżeć!! Ciekawe a reszta sama się zrobi :-\ pffff

Agnieszka0812, s1985, niezapominajka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś a ty kiedy na wizytę? Kiedy masz genetyczne?

mnie lekarka zaskoczyła wczoraj!! Siedzę w poczekalni, ona wychodzi z gąb z jedna pacjentka!

Lek popatrzyła na mój tydz ciąży i mówi ze idziemy na genetyczne :) chwile nas nie bylo babki w poczekalni takie wkurwi siedziały haha ..

Wysłany: 3 marca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Aguś a ty kiedy na wizytę? Kiedy masz genetyczne?

mnie lekarka zaskoczyła wczoraj!! Siedzę w poczekalni, ona wychodzi z gąb z jedna pacjentka!

Lek popatrzyła na mój tydz ciąży i mówi ze idziemy na genetyczne :) chwile nas nie bylo babki w poczekalni takie wkurwi siedziały haha ..
    Dokładnie za tydzień, 10 marca :)

katarzyna_d, Renia7910, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Stópka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Czekam na wasze relacje z wizyt :)
    Ja chyba jutro będę testować, ale jakoś się boję...

Agnieszka0812, katarzyna_d, Renia7910, pełna_nadziei, monilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość

Stópka
    Aniołek [*] 04.07.2015 r.
    Aniołek [*| 15.03.2016 r.
    Mutacja MTHFR C677T, A1298C.

Wysłany: 3 marca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stópka wrote:
    Cześć dziewczynki :)
    Czekam na wasze relacje z wizyt :)
    Ja chyba jutro będę testować, ale jakoś się boję...
    Trzymamy kciuki! <3 <3 <3

katarzyna_d, Renia7910, Stópka, pełna_nadziei, niezapominajka lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stopka no to czekamy na pozytywne wieści :P cos czuje ze będą <3

Ja wczoraj wizytowała ;-)

Renia7910, Stópka, niezapominajka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z kolei planowałam dzisiaj na wymazy po pracy iść żeby zdążyć przed ovu z podstawowymi badaniami chociaż. Przed ovu miało być robione hsg. I co? I plamienia dalej mam pomimo cholernego duphastonu, nie ma sensu iść na posiew bo wyjdzie pozytywny. Więc czasowo się chyba nie wyrobie w tym cyklu. Czuję się taka bezsilna wobec własnego organizmu... :/

Wysłany: 3 marca 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    A ja z kolei planowałam dzisiaj na wymazy po pracy iść żeby zdążyć przed ovu z podstawowymi badaniami chociaż. Przed ovu miało być robione hsg. I co? I plamienia dalej mam pomimo cholernego duphastonu, nie ma sensu iść na posiew bo wyjdzie pozytywny. Więc czasowo się chyba nie wyrobie w tym cyklu. Czuję się taka bezsilna wobec własnego organizmu... :/
    Reniu a przed @ też masz plamienia? Pytam, bo ja mimo brania dupka przed @ miałam 2 dni plamienia, a wcześniej zanim brałam nie miałam

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia a robilas sobie te wszystkie hormony?

Tez czasem miałam plemienia w środku cyklu i hormony tak popieprzone mialam ze lek nie wiedziała od czego zaczac :/

Wysłany: 3 marca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Renia a robilas sobie te wszystkie hormony?

Tez czasem miałam plemienia w środku cyklu i hormony tak popieprzone mialam ze lek nie wiedziała od czego zaczac :/
    Renia nie ma w ciągu cyklu, tylko zaraz po @, przyciągające się. Tak Reniu, dobrze rozumiem?

Renia7910 lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn u mnie bylo tak ze @ sie skończy i za kilka dni plamienie i myślałam ze przy ovu. Ale to nie było z ovu :-/ zle sie wczesniej wyraziłam.. Ja @ miała do 4 dni i 9 dc plamienie .. I człowiek głupi myślał ze jajeczko może peklo i ze ovu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś miałam plamienia w 21 dc, później 2-3 dni przed @ i tyle samo po. Teraz w środku cyklu nie mam ale przed i po niestety nadal są.
    Hormony wyszły w porządku, czekam na wynik amh jeszcze. No i do zrobienia 5 wymazów i hsg. Napisałam maila do koordynatora medycznego, może ona mi coś podpowie bo większość wyników jest ważna 3 miesiące i każde opóźnienie to kolejne badania które trzeba będzie powtórzyć...

Wysłany: 3 marca 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Tzn u mnie bylo tak ze @ sie skończy i za kilka dni plamienie i myślałam ze przy ovu. Ale to nie było z ovu :-/ zle sie wczesniej wyraziłam.. Ja @ miała do 4 dni i 9 dc plamienie .. I człowiek głupi myślał ze jajeczko może peklo i ze ovu :P
    Nie no dlaczego od razu głupi, po prostu próbujemy to ogarnąć, a jak mamy jak lekarze, albo nie wiedzą, alko nie potrafią wytłumaczyć.

Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stópeczko ślicznie wygląda Twój wykresik, bardzo mocno zaciskam kciuki i czekamy na kolejnego kropeczka <3

Niezapominajeczko gratuluje udanych zakupków super :) pogody też ehhehe u Nas nadal kiepsko, nie pada ale pochmurno i szaro-buro jest :(

Wyniki odebrane, mocz ok, a w morfologii pojechal mi w dół hemokryt i erytrocyty czyli chyba żelaza mi brakuje, ciekawe czy lekarz jutro coś mi przepisze.

A Wy na jakim poziomie macie erytrocyty i hemokryt w ciąży ???

niezapominajka, Stópka lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Stópeczko ślicznie wygląda Twój wykresik, bardzo mocno zaciskam kciuki i czekamy na kolejnego kropeczka <3

Niezapominajeczko gratuluje udanych zakupków super :) pogody też ehhehe u Nas nadal kiepsko, nie pada ale pochmurno i szaro-buro jest :(

Wyniki odebrane, mocz ok, a w morfologii pojechal mi w dół hemokryt i erytrocyty czyli chyba żelaza mi brakuje, ciekawe czy lekarz jutro coś mi przepisze.

A Wy na jakim poziomie macie erytrocyty i hemokryt w ciąży ???

Ja nawet nie wiem ale wyniki tez nie byly dobre odrazu żelaz dostałam i potas mam brać i brać :)

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha to u mnie pewnie będzie tak samo :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
‹‹ 896 897 898 899 900 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ