Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterku super super
ginekolg dał mi namiar,więc myslę że może immunolog też może bo mówiłam o tych mutacjach,no zobaczymy..
Wiaterku bo jak robiłaś prywatnie to powiedz mi ten Leiden,protrombina i MTHFR (różne rodzaje,od razu?) to pewnie koło 1000 wyszły?pamiętasz może?dzięki -
Wiaterek wrote:Płaciłam jakieś 600 zł. Robiłam w szpitalu uniwersyteckim w Krakowie, na ul. Skawińskiej bo było najtaniej. W diagnostyce chyba po 250 zł są te badania
no nic zobaczymy co mi powie ten lekarz,dzięki:)Wiaterek lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Dziewczyny beta z 21.03 - 61,83
Beta z dzisiaj z 23.03 - 182,30
Średni 2 dniowy przyrost 204,9%
ooo matko jak mi ulżyło
Wiatereczku śliczny przyrost super, rośnijcie zdrowoWiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Kurcze dziewczynki super że jest takie forum,na którym można wymieniać się swoimi doświadczeniami..skąd ja bym to wszystko wiedziała,nie miałabym pojęcia o niczym..
a przedewszystkim myśl,że nie jesteśmy same z tymi problemami i chwilami zwątpienia..Dzięki!!!!!!!!!!!!!Wiaterek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Kehlana Ty bierzesz Acard? Bo coś mi się obiło o uszy, że jak biorę Acard to muszę ileś godzin na heparynę poczekać, żeby sobie wstrzyknąć. Wiesz coś może na ten temat?
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Witamy się w słoneczny dzionek
Mocz do labo oddany, czekamy na wyniki, mam nadzieje że nic złego tam się nie dzieje, w piątek wizyta, także się okaże co u mojego juniorka słychać i u mojej szyjki ehehehhe
Słoneczko świeci trzeba ogarnąć mieszkanie bo w sobotę goście przyjadą, aż się prosi okna umyć, bo tak ślicznie za oknem.
Rudzik ciśnienie masz wyśmienite eheheh, najgorzej jak kawka nawet nie pomaga, przerąbane Co do lekarzy to wierzę że nie chcesz mieć nic wspólnego z tymi ze szpitala, ja też mam taki uraz. Ciągle wszyscy pytają mnie czemu nie chce rodzić w szpitalu obok siebie, bo bardzo blisko mnie jest Wojewódzki Szpital dosłownie 2 min autem (z bloku go nawet widzę) a ja ciągle powtarzam że mam złe wspomnienia z porodu z Wiki. A oni patrzą na mnie jak na idiotkę. Co szpital ma do śmierci dziecka.
Wiatereczku przyrost bety superaśny bardzo się cieszę
Święta coraz bliżej, a ja powiem Wam że brakuje mi tej możliwości sprzątania z taką energią jak bym chciała, bo ciągle obawiam się że przyspiesze ten poród a chciałabym chociaż do połowy kwietnia wytrzymać, a optymalnie po 20 kwietnia chciałabym urodzić, ale to wszystko nie zależy ode mnie. Czuje że mały siedzi sobie dalej i jednak czeka mnie ta cesarka, ale nie truje Wam o moich problemach bo to nudy
Słonecznego dzionka, miłej pracy
Aguś jak sie czujecie??? Wszystko ok, żadnych problemów z ciśnieniem >??Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Biorę Acard i heparynę, ale lekarka nic mi nie mówiła o odstepie. Mi wyszło naturalnie, bo acard biorę rano po śniadaniu - nie bierz go na pusty żołądek, raz to zrobiłam i żałowałam, strasznie podrażnia! - a zastrzyki mąż mi robi wieczorem przed spaniem.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
monilia84 wrote:
Rudzik ciśnienie masz wyśmienite eheheh, najgorzej jak kawka nawet nie pomaga, przerąbane Co do lekarzy to wierzę że nie chcesz mieć nic wspólnego z tymi ze szpitala, ja też mam taki uraz. Ciągle wszyscy pytają mnie czemu nie chce rodzić w szpitalu obok siebie, bo bardzo blisko mnie jest Wojewódzki Szpital dosłownie 2 min autem (z bloku go nawet widzę) a ja ciągle powtarzam że mam złe wspomnienia z porodu z Wiki. A oni patrzą na mnie jak na idiotkę. Co szpital ma do śmierci dziecka.
Święta coraz bliżej, a ja powiem Wam że brakuje mi tej możliwości sprzątania z taką energią jak bym chciała, bo ciągle obawiam się że przyspiesze ten poród a chciałabym chociaż do połowy kwietnia wytrzymać, a optymalnie po 20 kwietnia chciałabym urodzić, ale to wszystko nie zależy ode mnie. Czuje że mały siedzi sobie dalej i jednak czeka mnie ta cesarka, ale nie truje Wam o moich problemach bo to nudy
Słonecznego dzionka, miłej pracy
Monilko, truj ile chcesz, w końcu po to tu jesteśmy, żeby się wspierać i wysłuchać
A co do szpitala, to ludziom chyba trudno takie rzeczy zrozumieć. Ja wiem, że za nic nie chcę rodzić w szpitalu, w którym miałam zabieg, źle mi się kojarzy i tyle, to po co mam sobie stresu dokładać, skoro mam wybór?Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Biorę Acard i heparynę, ale lekarka nic mi nie mówiła o odstepie. Mi wyszło naturalnie, bo acard biorę rano po śniadaniu - nie bierz go na pusty żołądek, raz to zrobiłam i żałowałam, strasznie podrażnia! - a zastrzyki mąż mi robi wieczorem przed spaniem.
No ja chyba tez koło wieczora będę robić. Po spacerku A Acard już mi się zdarzyło wziąć na pusty żołądek i nic mi nie byłoAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterku super przyrost,wszystko bedzie dobrze,kehlana czekamy na Twoje dobre wiesci jeszcze mi odchodzi chyba czop,od poczatku ciazy mam wydzieline mleczna rzadziutka dzis jest gesta i zoltawa,taka gesta...nie wiem przy corce mi nic nie.odchodzilo,albo poprostu nie zwrocilam uwagi,mam nadzieje ze to nie zadna ingekcjia,ale nic nie piecze tylko pobolewa brzuch okresowo,kiepsko sie wogole czuje dzis bez mocy,Agus moje dziecko tez teraz jakos inaczej sie rusza i malo co ale jak sie juz ruszy toooo lzt w oczach i wielka gorka na brzuchu,ja to Sie smieje do mojego,ze sie z miesniami.wielkimi urodzi na nogach po tatusiu,bo siele ma taka w giraskach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 12:14
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
Wiaterku super wynik
Monia ty nie szalej jeszcze z porządkami.
Z brudu nikt jeszcze nie umarl;)
Ilonia z Zosienki bedzie maly trzpiot jak tak ci daje juz w brzuchu popalić.
Dziewczyny wy wiecie co z puckiem i z lunką?
Marzusia tez cicho nam siedzi:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 14:35
monilia84, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, wszystko dobrze!!!
Maleństwo jest nie takie małe, bo ma już 3cm, co wskazuje na 9t6d - idealnie z OM, ale że ja jak zwykle miałam owulację 17/18dc, jest nawet większe Serduszko zasuwa 179 uderzeń na minutę Ma rączki, nóżki, wszystko co trzeba, a przepływy idealne
Szczerzyłam się do wszystkich przechodniów na ulicy i teraz szczerzę się do komputera
Wiaterek, Rudzik39, Renia7910, s1985, monilia84, katarzyna_d, pełna_nadziei, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Rudzik39 wrote:Wiaterku super wynik
Monia ty nie szalej jeszcze z porządkami.
Z brudu nikt jeszcze nie umarl;)
Ilonia z Zosienki bedzie maly trzpiot jak tak ci daje juz w brzuchu popalić.
Dziewczyny wy wiecie co z puckiem i z lunką?
Marzusia tez cicho nam siedzi:(
Pisałam z Luną na priv, u niej wszystko dobrze Postanowiła sobie zrobić odpoczynek od ovu i belly.
Marzusiax chyba musiała odciąć się na jakiś czasRenia7910, Agnieszka0812, marzusiax, Wiaterek lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015