Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam, nie odzywałam sie troche!! U was same dobre wieści a ja nie chciałam zaśmiecać forum moimi problemami i psychozami.
Wiaterku super beta silne dzieciątko rośnie
Kehlana gratuluje wizyty maluszek juz taki duży milo oglądać takie fotki
Aguś widzę ze podobnie znosimy ciążę !! Musimy sie wspierać
Ja dzis byłam na wizycie Mikus naszczescie rośnie i ma sie dobrze ma juz 2300.
Teraz będę wizytową co 2 tyg
Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu, Rudzik39, ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Kehlana gratuluje :* Kasia :* Co do pucka to odzywala sie na kwietniowkach,ja sie raczej nie udzielam ale czytam i miala skurcze i malec pchal sie na swiat,ale chyba wstdzymali akcjie,obrazila sie chyba Na nas wiaterku ja bede zdawac relacjie jak sie zacznie bo narzie to straszaki mam,straszy co wieczor i nic sie z tego kakretnego nie dzieje tylko moje hormony sa na lewelu max,wczoraj ryczalam bo Zosia miaala taka czkawke,ze myslalm ze nie wytobie przez pol godziny i to wlasnie wtedy kiedy mi tak bardzo chcialo sie spac ;)sa juz grudniowki,dopiero grudniowki sie rozpakowywaly i czytalam namietnie,a juz sa kolejne,ale ten czas leci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 08:00
Renia7910, Agnieszka0812, s1985, katarzyna_d, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
No i zrobilam sobie wczoraj ten zastrzyk. Myślałem że to bedzie gorsze a w zasadzie nic nie bolało. Tylko dzisiaj przy oddawaniu krwi mam caly wacik umazany tak mi ciekla
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyIlona za robotę sie weź wreszcie hahahaha a gdzie ten chłop ? Co miał tak pomóc ja dzis wyjeżdżam do teściowe na 5 dni mąż chcial po mnie przyjechać, wkurzyłam sie ze robi ze mnie jakaś niedorajdę jeszcze umiem autem jeździć i sie spokojnie mieszczę sama sobie na wizyty jeżdżę
Mój mikus id kilku dni w nocy jest spokojniejszy może zalapal ze w nocy się śpi
Pucek cos tam pisała na moim starym wątku, ze akcje udalo się zatrzymać porodowa i ze jest w szpitalu nadal.
Ps; czekam na pozytywne wieści pasowało żeby w tym roku wszystkie byly zaciążones1985, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:No i zrobilam sobie wczoraj ten zastrzyk. Myślałem że to bedzie gorsze a w zasadzie nic nie bolało. Tylko dzisiaj przy oddawaniu krwi mam caly wacik umazany tak mi ciekla
Nie wspominaj o zastrzykach bo wczoraj wampiry mnie dorwały i krwi nie mogły pobrac !! Śmiać mi sie chciało i płakać
tsh na cito musiałam robic i 30 musze bez kolejki wejść do Endo . Podejrzenie ze niedoczynności zrobila mi sie nadczynność -
A mi wkoncu dziś testy owu pokazały pozytyw, ale jak coś tu robić jak mąż na nocki i cały dzień śpi ;(
katarzyna_d, Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Witam się i ja
Wczoraj miałam zagoniony dzień. Mam zamiar zmienić auto i znajomy sprzedaje swoje, wiec musiałam uskutecznić akcję sprzedaży mojego złomka. Na jutro kupiec umówiony, mam nadzieję, ze sfinalizujemy transakcje, bo mi 4000 zł brakuje.
Aga, mam nadzieję, że te skurcze już ustały.
Ilonka, ciekawa jestem, kiedy si,ę rozpakujesz
Wiaterku, beta super. Teraz życzę Ci już oficjalnie nudnej ciąży
Kasia, ja tez dzisiaj w labo od rana - tsh i morfologia. No i mój Mały znowu przystopował z przybieraniem na wadze, więc i jemu strzeliliśmy morfologię i żelazo. Może znowu ma lamblie, bo żywiłby się głównie słodyczami.
Sysia, co się stało, że odstawiłaś sexy bieliznę?
Mnie tak od kilku dni ciągną więzadła, że się czasem wyprostować nie mogę. Powiedzcie, ze to normalne. Dzisiaj mam wizytę na 16. Jeszcze tyle czasu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 10:10
Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey dziewczyny, cieszę się że nastroje dopisują, wiosna może wreszcie zawita
Niestety nie wszystkie zaciążymy w tym roku, istnieje duże prawdopodobieństwo że mi się to nie uda już nigdy. Wczoraj odebraliśmy wyniki J, super bo ruch poprawił się z 4% na 7%, co z tego jak 100% plemników ma nieprawidłową budowę... Już pisałam do kliniki bo to nie ma sensu abym brała hormony dla samego faktu brania, IUI też nie ma zastosowania, jedynie IVF z mikromanipulacją, ale też nikt mi nie zagwarantuje że się uda i - że ciąża będzie prawidłowa. Będę więc w ciąży ze swiadomością że w każdej minucie dziecko może już nie żyć. Nawet nie chcę sobie wyobrażać tego uczucia...
Może to przez te antybiotyki co brał, może coś innego się stało, nie wiem, nie mam siły...
Póki co zyczę Wam wesołych i zdrowych świąt, odezwę się wkrótce, chyba musimy sobie to wszystko w glowie poukładać.