Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Agus na pewno sobie kupie melisę i zacznę pić zawsze to mi pomoże heheeh
Ja na pewno wiesz znalazłabym czas na położenie się ale teraz zamiast leżeć to siedzę i oglądam TV, siedzę na ovu, allegro heeheh i fb.
W międzyczasie coś popiorę, listę zakupów zrobię, ja to taka jestem eehehe nie potrafiąca odpoczywać, ale muszę znaleźć na to też czas.
Dzisiaj mamy obfity dzień jeżdzenia po zakupach takie końcowe elementy do remontu musimy kupić, ale ja wole chodzić niż leżećAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dziewczyny, powiedziałam dziś moim amerykańskim szefom o ciąży i muszę powiedzieć, że mam cudowną szefową! Oto jej reakcja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 16:09
Renia7910, Haana, Stópka, chomiczka, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyMartuś cieszę się razem. Tobą jednak korporacje to co innego niż prywatna średniej wielkości firma... Jeden problem mas z głowy, teraz tylko poinformować rodzinę czekamy na relacje!!
Agnieszka0812, kehlana_miyu, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Kazdy szef powinien miec pozytywne nastawienie do pracownicy w ciąży.
Zostalo ci teraz najważniejsze zadanie poinformować rodzinę
Mnie z kolei dobija czekanie na @,spozni się na pewno przez zmianę klimatu i podróż.
Renia7910, niezapominajka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Z rodziny najważniejsze osoby już wiedzą (nasi rodzice i rodzeństwo), teraz zaczynamy powiadamiać dalszych krewnych no i moją babcię. Z babcią jestem dość blisko, więc wiedziałaby znacznie wcześniej, gdyby nie jej dwie podstawowe cechy, czyli niesamowicie długi język i skłonności do bardzo żywiołowego podchodzenia do wszelkich spraw, wesołych czy smutnych Generalnie, dla babci zawsze musi się coś dziać, bo inaczej jest nudno, a jak tylko już coś się dzieje w rodzinie czy u znajomych, to trzeba się tą sensacją podzielić z połową miasta, oczywiście w zaufaniu Jako rezultat wieloletnich doświadczeń, babcia o wszystkim dowiaduje się na końcu albo wcale
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ale nie powiem, reakcja szefowej przyniosła mi sporą ulgę. Lubię tą pracę i chciałabym do niej wrócić po macierzyńskim, a wszystko w takiej sytuacji zazwyczaj zależy od podejścia szefów. Jak będzie pozytywne, to szczegóły zawsze da się dogadać, a jak nie, no cóż, same wiecie... Tu myślę, że pomaga, że moja szefowa sama ma dwuletnią córkę, była rok na macierzyńskim i z wielką energią wróciła do pracy, więc trochę liczyłam na zrozumienie, ale z drugiej strony same wiecie, że są baby, które stosują absolutnie podwójne standardy w tej kwestii.
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Hej dziewczyny!
Kehlana_miyu masz rację z tym szefostwem to różnie bywa, ale właśnie nie raz kobiety różnie podchodzą. Moja bratowa jak zaszła w drugą ciążę to szef zapytał czy chce pracować czy rodzic dzieci!!! W dodatku miała tak, że część wypłaty miała na konto a część dostawała "pod stołem", w rezultacie jak poszła na l4 to oczywiście szef już nie dawał jej tego co mieli wcześniej ustalone. A na chorobowe musiała iść ze względu na wcześniejsze poronienie bliźniąt i to, że praca 8 godz przy komputerze. Także tym bardziej Twoja szefowa zachowała się rewelacyjnie, czyli w sumie jak powinna, choć w dzisiejszych czasach nie dla wszystkich jest to takie oczywiste.
Ja mam dwie takie ciocie, jak Ty babcie, że zawsze komuś coś powiedzą w tajemnicy
Dziś 38 tc, ciąża donoszona... I teraz pytanie ile razy można wstawać w nocy do łazienki?
Odpowiedź brzmi: nie ma górnej granicyRenia7910, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Dziewczyny nie przejmujcie się, ja mam takie siostry locham je na zabój ale muszę dawkować im informacje...
Tylko czasami chcemy się z kimś podzielić czymkolwiek i nie wiadomo z kim do końca możnamonilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzień Doberek
Aguś gratuluje donoszonej ciąży super
U nas wczoraj kiepski wieczór był, fatalnie się czułam i śmiałam się do Rafała żeby się szykował, ale przeszło mi Od rana biegunka i ból brzucha ale to chyba coś mi zaszkodziło. Teraz sytuacja opanowana ehehhe ale śpiąca jestem na maksa, wogóle się nie wyspałam ale trzeba się przyzwyczajać do zawalonych nocy heheheheh
Kehlana cieszę się z reakcji szefowej to bardzo miłe i ważne dla Ciebie na pewno
Co do przyjścia na świat naszych robaczków to sądzę że Kacperek będzie dżentelmenem i ustąpi miejsca Pani Ani
Miłego dnia dziewczynkiAgnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Hahaha Monilka rozbawiłas mnie
No zobaczymy jak to będzie wszystko jest możliwe! Ja dzisiaj wstałam o 5 z megaenergia i megagłodem! Więc wykorzystuje i ogarniam chalupe!Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aguś u mnie energia właśnie się ładuje heeheh walnę sobie zaraz jakaś kawkę tylko najpierw zmierzę ciśnienie i biorę sie za pranie pościeli dla małego bo przyszła i dopinam torbę dzisiaj bo ciągle czegoś tam mi brakuje, chociaż wychodzę z założenia ze jak czegoś mi braknie to blisko szpitala jest TESCO a w szpitalu kiosk to mężuś mi kupi na pewno byle tylko bezpiecznie urodzić
A przyznam Wam się że jutro mija 17 lat jak jesteśmy parą z mężusiem i powiedziałam mu wczoraj że Kacperek poczęty jest w 10 rocznicę ślubu a urodzić by się mógł w rocznicę bycia razem ale nie sądzę żeby Mamusię posłuchałRenia7910, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki,
Ilonka już pewnie udomawia Zośkę
Monia i Aga, teraz Wam kibicujemy
Monia, Ty też masz już prawie donoszoną ciążę
Kehlana, trafiła Ci się złota szefowa. Choć ja też nie mogę narzekać, mój boss też raczej radosną nowinę przyjął pozytywnie i po wcześniejszym poronieniu też był dość wyrozumiały.
Ściskam resztę dziewczynek
Miłego dnia
PS. Mam żylaki warg sromowych, dlatego mnie tak boli kroczeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 09:20
monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Oj niezapominajko współczuje tych żylaków
Ja donoszoną to mam od soboty także nie przejmuje się - rodzić mogę juz w każdej chwili, mały dość okazały jest (jeśli USG się nie pomyliło hehehe ) także czekamyniezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Aga,Monia czekamy teraz na Wasze skarby:)
Monia gratuluję rocznicy!!!!
U nas w tym roku 20 lat az mi się nie chce wierzyć, ze to juz tyle...
Czas tak szybko zlecial.
Idę zaraz zapisac się do lekarza, kręgosłup po prostu mnie napieprza.
Juz chce mi się plakac bo nawet dzis spac nie moglam z bolu.
Tempka spada wiec @się zbliża -
nick nieaktualny
-
Mi testy też negatywne wychodziły te z allegro o czułości 10 a apteczne cień był
Dziś beta 2800 i progesteron 121,9Renia7910, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
niezapominajka wrote:Cześć dziewczynki,
Ilonka już pewnie udomawia Zośkę
Monia i Aga, teraz Wam kibicujemy
Monia, Ty też masz już prawie donoszoną ciążę
Kehlana, trafiła Ci się złota szefowa. Choć ja też nie mogę narzekać, mój boss też raczej radosną nowinę przyjął pozytywnie i po wcześniejszym poronieniu też był dość wyrozumiały.
Ściskam resztę dziewczynek
Miłego dnia
PS. Mam żylaki warg sromowych, dlatego mnie tak boli krocze2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18