Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ad5ca96ab82.jpg
Wszystko jest w porządku. Serduszko bije. Co prawda nie wiem ile bo ta nowa pani doktor powiedziała mi ze ona nie puszcza bicia przed 10 tygodniem, ale widzialam takze na razie wszystko dobrzeAgnieszka0812, Stópka, niezapominajka, chomiczka, kehlana_miyu, Rudzik39, monilia84, pucek lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ad5ca96ab82.jpg
Wszystko jest w porządku. Serduszko bije. Co prawda nie wiem ile bo ta nowa pani doktor powiedziała mi ze ona nie puszcza bicia przed 10 tygodniem, ale widzialam takze na razie wszystko dobrze
Wiaterku żaden lekarz nie puszcza dźwięku, tylko obraz na ekranie, widać ilość uderzeń, ale dźwięku nieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 11:58
niezapominajka lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Tak? Ja słyszałam serduszko ostatnio. Ale nie wiem bo ja się nie znam. Ona powiedziała, że dopplerem sprawdza dopiero po 10 tygodniu.
niezapominajka lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Tak? Ja słyszałam serduszko ostatnio. Ale nie wiem bo ja się nie znam. Ona powiedziała, że dopplerem sprawdza dopiero po 10 tygodniu.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
Jak sobie przypomnę moje dwie pierwsze ciążę nascie lat temu ,to pierwsze usg mialam w 3 miesiacu ciąży a serduszko to dopiero na polowkowym lekarz dawal posłuchać
A teraz z Michasiem bicie serduszka było pokazane w formie wykresu.
W 12 tygodniu na prenatalnych dopiero uslyszelismy z mężem.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Hejka
Witamy sie w 39tc kurcze nie wierze że dotarłam już tak daleko
Aguś strasznie ten czas leci naprawde U Ciebie zaraZ też 39tc
Wiatereczku gratuluje wspaniałych wieści z wizyty i ślicznego maluszka, niech rośnie zdrowo
Ja również życze Wam milego weekendu i słonecznego
U nas dzisiaj mężuś po pracy bedzie walczył z remontem żeby skończyć przynajmniej ten "brudny" etap
Iloncia co u Was ?? Jak nocki opowiadajWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 06:52
Agnieszka0812, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dzień dobry niedzielnie!
Ale tu cisza...
Ja wczoraj wieczorem przyjechałam już do rodziców, bo od wtorku co drugi dzień do szpitala na ktg i badania. Pomarudze trochę, bo wczoraj to już wszystko mnie bolało, wszystko denerwowalo, może dlatego że bardzo mi się już dluży...
Miłej niedzieli Kobietki!monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hejka
Aguś u mnie podobnie jak u Ciebie, też coraz gorsze dni mi przychodzą, mąż co chwile pyta czy to już bo ciągle coś mnie zaczyna pobolewać, albo mały kopie jak szalony, bokiem chce wychodzić hehehe albo brzuch, kłucie w szyjce. Nocki też coraz gorsze także czekamy co czas pokaże. Dokładnie dzisiaj zostało 14 dni do porodu także czas pędzi jak szalony
Zobaczymy jak Kacperek zapatruje się na wyjście do rodzinki czy szybciej czy nie spieszy mu się
Wczoraj troszkę popracowałam za dużo w domu, bo trzeba było poogarniać troszkę po remoncie, ale nie było tragicznie, przerwy robiłam także dałam radę, zobaczymy co gin we wtorek powie czy coś się otwiera czy nie, bo jak rozwarcie jakieś mi się większe pojawi to chyba będę musiała pomóc synkowi wyjść okienka, podłogi, schody i te sprawy bo zostało mało czasu do komunii
Wam życzę miłego dnia
Widzę że Nasze forum powoli chyba wymiera bo po 2 posty na dzień ale zapewne każda ma coś do robotyAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
Monilka ,Aga jeszcze troszeczkę, wytrzymacie dziewczynki
U mnie o rana prawie szpital - dzieciaki smarkaja i kaszlą .
Nie wiem gdzie oni tak się zalatwili.
A i w nocy padal snieg ,jeszcze lezy w doniczkach.
Zimnica dzis niesamowita.Brrr...a ja muszę gonić na szkolenie.
Nic mi się nie chce.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki mam taka grype,ze szok...rozlozylo mnie totalnie,gardlo boli obym malej nie zarazila tylko sie modle...Moje dziecko jest aniolkiem,placze tylko jak glodne w nocy 2 razy je cyca i spi dalej w dzien tez potrafi lezec w lozeczku i opserwowac grzecznie bez protestow jest naprawde kochana,zeby tak dalej...ogolnie teraz wszystko sie kreci wokol malej,niemozemy sie nia nacieszyc jest cudowna poprostu...jutro cgce isc pozalatwiac wkoncu papierkowe sprawy zusy itd zobaczymy jak sie bede czyc jeszcze,czekam kochane na kolejne rozpakowank. i na kolejne kreseczki na testach
Rudzik39, Agnieszka0812, niezapominajka, kehlana_miyu, monilia84, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Czesc dziewczynki, wróciłam po weekendowym wypoczynku. Życie bez dzieci jednak jest trudne Strasznie tęskniłam za moim synkiem, choć to tylko 2 dni były...
Od wczoraj młody w brzuchu się słabo rusza... Poczekam i poleżę jeszcze ze dwie godziny i pojadę do szpitala, bo się niepokoję Dla własnego spokoju sprawdzę co u niego. -
nick nieaktualny
W sobotę idę na parapetowke do znajomych.
Mąż wpadl dwie godziny temu ze sklepu i probowal w zawiły sposób powiedzieć mi ze wlasnie ta znajoma jest w ciazy ale nie chciala mi mowic bo wie ze bardzo to przezywam.
No i z tego wszystkiego otworzylam sobie wino i bede beczeć.
Myslalam ze czas zaleczy rany i jakos pigodzę się z myślą ze juz nie zajdę w ciążę.
Jest gorzej .