Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Agus gratuluje cudnej Aneczki :* cudowna wiaterku gratuluje udanego usg :* moja Zosia zlapala katar biedna meczy sie przeokropnie a ja wyje nad nia bo nic zrobicnie moge,bylismy u lekarza dzis ale karze obserwowac bo narazie to tylko katar ale u takiego szkraba moze szybko przerodzic sie w chorobe
Ja przed oczyszczeniem noska wpuszczam mu Marimer i wszystko ładnie wychodzi
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Majoweczko dla lekarki u ktorej bylam na wszyatko za wczesniej,ale ja i tak wpuszczam sol i czasem wode morska bo ma taki zielony katar gesty ze inaczej sie sciagnac nie da i to z jednej dziurki leci o inhalacjie tez pytalam nie mozna bo za mala,ale sie juz zastanawiam zeby sie nie posluchac,wieszam mokre reczniki reczniki i zakraplam pare kropli na nie olejku do inhalacji,oby jej przeszlo jak najszybciej i nie zeszlo nizej bo czeka nas szpital Dzieki sliczne za rade bo jestem przerazona,wiem ze to tylko katar ale u takiego malca moze zle sie skonczyccykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Niezapominajko przykro mi z powodu straty twojej koleżanki, to niesprawiedliwe że tak wiele kobiet to spotyka. W ktorym tc była, wiadomo jaka była przyczyna? Ilona dużo zdrowia dla Zosi :* Monilka to już 40 tc zazdroszczę Ci
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Ilonia to dziwne bo przeciez to tylko sol fizjologiczna w inhalacji. Nam pediatra kazała kupic to urządzenie i inhalowac a Franek nawet maskę sobie daje zakładać i zasypia przy tym ryku urządzenia
Niezapominajko Franuś 11 maja skonczy juz 2 miesiące, zaczyna juz kumać, usmiecha się świadomie i gaworzy wazy juz 6800g i jest duzym dzieckiem karmimy sie tylko cycem wiec go nie przekarmiam
Moniczko gratulacje 40tc! Juz aby dotknąć!
Aga gratuluje coreczki! Sliczna ksiezniczkailonia1984 lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
chomiczka wrote:Niezapominajko przykro mi z powodu straty twojej koleżanki, to niesprawiedliwe że tak wiele kobiet to spotyka. W ktorym tc była, wiadomo jaka była przyczyna? Ilona dużo zdrowia dla Zosi :* Monilka to już 40 tc zazdroszczę Ci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 10:19
-
Noe jestem w stanie pojąć dlaczego tyle kobiet przez to przechodzi. Ten świat jest straszny
Renia7910 lubi tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Madzik90 wrote:Ilonia to dziwne bo przeciez to tylko sol fizjologiczna w inhalacji. Nam pediatra kazała kupic to urządzenie i inhalowac a Franek nawet maskę sobie daje zakładać i zasypia przy tym ryku urządzenia
Niezapominajko Franuś 11 maja skonczy juz 2 miesiące, zaczyna juz kumać, usmiecha się świadomie i gaworzy wazy juz 6800g i jest duzym dzieckiem karmimy sie tylko cycem wiec go nie przekarmiam
Moniczko gratulacje 40tc! Juz aby dotknąć!
Aga gratuluje coreczki! Sliczna ksiezniczka
No tak, zaraz 2 m-ce. To jest najfajnieszy czas, kiedy taki maluch zaczyna już świadomiej reagować na otoczenie Niech Ci się zdrowo chowa
A co do inhalacji - u mojego Mateusza też lekarz praktycznie od początku zalecała, żeby kierować strumień pary z soli fizjologicznej w stronę główki małego i bardzo pomagało. Ilonka nie dodawaj tylko żadnych olejków do inhalacji, bo to trochę za ostre preparaty dla takiego maleństwa.ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam sie he he jakoś, choć jakoś czuje się dzisiaj dziwnie tzn inaczej ehhehe
Wczoraj po tym KTG miałam doła ale skoro lekarz powiedział ok to stwierdziłam że nie będę się nakręcac ale brak humoru do wieczora ze mną siedział.
Od rana jest lepiej bo humor dopisuje ale wystraszyłam się jak zobaczyłam ten śluz ale to też naturalne, wogóle to jakaś infekcja mi się przypałętała także na pewno to z tego powodu. Czuje delikatny ból w plecach ale nie chce sobie wkręcać niczego, poza tym mężuś daleko od domu bo aż w Rudzie w pracy (w szpitalu w którym chciałam rodzić, remontują tam porodówkę heheeh) także wolałabym żeby objawy za bardzo nie przerodziły się w poród heehhe przynajmniej narazie. Po 16 mogę rodzić
Niezapominajko biedna koleżanka, strata malenstwa to cos strasznego coraz częściej o tym słyszymy i najgorsze że nie da się w tym pomócniezapominajka lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reniu Przytulam szkoda że męża nie ma z Toba w ten dzien ale czasem tak wypada. Zajęcie głowy na pewno cos tam pomoże, słoneczka życzę i uważaj na siebie na tym rowerze
Ja dzisiaj mam gorszy dzien i wkurwa na męża takze milczymy sobie od rana także miła majówka sie zapowiada. Faceci sa zupelnie inni niz kobiety ja tyle bym zrobila w domu nawet sciany futryny bym pomalowala nawet tydzien przed porodem a on mowi ze to sie zrobi jeszcze och jak mnie denerwuja takie teksty. Takze dzisiaj nastroj bez noża nie podchodż
BuziakiRenia7910 lubi tę wiadomość
-
Reniu rozumiem co przezywasz, jeszcze na dodatek bez męża. Ja też humor nie najlepszy, chociaż za chwilę jedziemy na imprezę bo mój brat w tamtym tygodniu się oświadczył i dziś oficjalna impreza. Monilka mój to facet to też taki typ, że się kiedyś zrobi a mnie takie coś wkurza. Milej majówki
Renia7910, monilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
No i wyladowalismy w szpitalu z zapaleniem pluc o 3 rano,to jakos koszmar niezapominajeczko gratuluje 30 tc,Renius trzymaj sie tam kochana,Monilka oczekujemy na wiesci z porodowki,za pare dni twoja kolej
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Iloncia zdróweczka dla Zosienki, biedna rybka
U mnie wiesci nowych brak, ostatnie przygotowania do komunii, mały szaleje w brzuchu jak wariat, zwiastunow porodu brak
Niezapominajko gratuluje 30tc ale ten czas Ci leci
Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość