Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik39 wrote:Dzieki dziewczynki.Agus to temat z ustnego egzaminu z polskiego, teraz losuje się jedno pytanie i masz chwilę na zastanowienie a potem masz czas na odpowiedź. Pisemne byly juz 4 maja .
Rudzik39, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moja siostra jest w ciazy w 7 tygodniu wczoraj jak mi powiedziala to tez sie pochwalilam ale ogolnie jeszcze nikomu nie mowilismy
Renia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Super Wiaterku, gratulacje dla siostry, fajnie bedziecie razem przechodzic ciąże
Wierze kochana że teraz wszystko bedzie dobrze Ja moja ciaże trzymałam dość dlugo w ukryciu ze wzgledu na obawy ale skończyło sie szcześliwie i w Twoim przypadku też tak kochana będzie
Miłej nockiRenia7910 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Reniu ja przez to krwawienie jestem na zwolnieniu i nikt jak na razie się nie kapnął, że nie chodzę do pracy. Znaczy wiadomo - moja kierowniczka wie, koleżanki także można zakładać, że cała praca wie , ale tak w rodzinie to się przyznałam Mamie, ona powiedziała Tacie, ale też tylko ze względu na to, że przez krwawienie nie jechałam na jego imieniny no i teraz siostra. Będzie mi coraz trudniej ukryć ciążę bo brzuszek mi się ładnie zaokrąglił, a ostatnio miałam płaski. Także ogólnie przypuszczam, że się większość ludzi domyśla Zresztą mi to wszystko jedno byleby z Okruszkiem było wszystko w porządku.
Renia7910 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
A jak tam Reniu u Was? Stymulacja?
PS. Na razie to schudłam 3 kg od początku ciąży i tak się trzyma od kilku tygodni. Tylko brzuszek wypchnęło a ogólnie jestem szczupła dlatego chyba bardzo widaćRenia7910 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualnyOj dzisiaj zaczynam CLO, w przyszły wtorek do lekarza i celowanie w ovu. Pewnie nie obędzie się bez Fostimoru jak ostatnio, a później pregnyl i duphaston. Już straciłam nadzieję na schudnięcie, teraz będzie walka żeby nie zmienić się w grubasa zbyt szybko. IUI prawdopodobnie 3.06.
marzusiax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Nadziejko kciuki za wizyte trzymam bedzie wszystko dobrze nie bój sie jeszcze troszke i bedziesz tulila maluszka w ramionach
My juz po karmieniu, mały zasnął a ja juz nie umiem usnąć
Życze Wam miłego dnia, pracy buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 05:40
kehlana_miyu, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc