Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny. Taka mi pikawa sie włączyła na tym usg ze az Mlode było scisniete ale on stwierdzil ze bardzo dobrze mu dzięki przeprowadzalo się badanie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Hiacynta gratulacje Wiaterku no cudnie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Byłam nacieta, ale 30 min po porodzie juz poszłam na swój sale!! Spacerowalam z Filipem i Miśkiem po korytarzu
Wszyscy zdziwieni ze ja wcale nie leze
Od 13 zaczely sie skurcze juz takie fes a o 14 mi wody odeszły!
Poprosiłam o Zn ZOO ale zle mi sie wkula i nie podziałało
Maz się spóźnił kilka minut, nie zdarzył na wyjście Mikusia urodziłam o 16:55Rudzik39, Renia7910, Agnieszka0812, chomiczka, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Się zdenerwowalam na tych prenatalnych na NFZ. Nie dosc ze babka nie mogla zmierzyć NT to ostatecznie zmierzyła jak sie mlode odgielo i wyszło jej 1.8 a najgorsze jest to ze do ryzyka wpisala 1.9. Nawet ja tam eidze ze to jest zle zmierzone. Poza tym zaczela mnie straszyc ze test pappa moze wujsc nieprawidlowy i wtedy trzeba zrobić amniopunkcje. Przecież ja się na to nie zdecyduje nawet jakby ryzyko wyszlo mega duze. I teraz znow bede sie marwic chociaz przecież nie mam powodu bo wczoraj badal nas jeden z najlepszych lekarzy w Polsce, miał dużo lepszy widok, dziecko było ułożone idealnie do badania. Ech głupia baba.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Ja wiem ze prawie na pewno wszystko jest dobrze ale juz niepokój we mnie zasiala. I teraz zamiast się cieszyc to caly czas mysle. Moj maz jest Kochany bo on mnie cały czas wspiera i mówi ze nawet jeśli ta przeziernosc wychodzi jej 1.9 to i tak jest dobrze, ale sam wie ze ona to.źle zmierzyla.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Wiaterku gratuluje cudnych wieści a tymi z NFZ sie nie przejmuj. Przeziernosc nie mówi o niczym jak jest źle zmierzona. Norma jest dość spora bo chyba do 2.5 takze to 1.9 nie jest zle. My tez mieliśmy duże NT 2.3 a Kacper jest zdrowy. Także głowa do góry ważne że reszta jest super
Rudzik kciuki za maturzyste zacisniete
Hiacyntka śliczny i duży Mikuś dzielna byłaś
Spokojnej nockiRenia7910, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
A co ja sie bede baba przejmować? Przecież po to robiłam to usg u dobrego specjalisty żeby wiedziec na czym stoje a on mi wyliczyl NT 1.5 i sorry ale raczej jemu wierze bo miał idealne warunki no i jest autorytetem w tej dziedzinie. Nawet jak mi to podniesie ryzyko to co z tego? Wszystko zależy od testu Pappa jaki wyjdzie bo tak to i tak mam mega niskie. Najwyżej zrobię Nifty i bede wszystko wiedzieć. Tylko mnie wkurza ze zrobila ten pomiar tak na odwal sie. Mlode nie wspolpracowalo, to prawda, 2 razy wychodzilam pochodzic, ale to nie daje prawa do bledow i jeszcze do tego jej wyszlo 1.8 a wpisala 1.9 Dobranoc dziewczyny, buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 22:06
monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterku, spokojnie. Nawet gdyby było NT 1,9 to dalej wynik absolutnie w normie i nawet nie blisko granicy, więc baba bzdury gada co do Pappa i amniopunkcji i tyle, przy takim wyniku w ogóle nie ma podstaw do zaczynania tematu. A sama piszesz, że źle zmierzyła i pomiar 1,5 jest znacznie bardziej wiarygodny. Odetchnij głęboko i ciesz się, wszystko wskazuje na to, że Twoje maleństwo jest zupełnie zdrowe, a rację ma specjalista, który kazał Ci przestać się martwić. Zobaczysz, że wyniki Pappa też wyjdą świetne
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015