Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi Dzisiaj tylko przyłożyłam detektor i prawie natychmiast znalazłam. Nie mam problemów z odróżnieniem tętna dziecka od mojego, ale faktycznie czasami jak jest bliżej któregoś z moich większych naczyń to moje tętno zagłusza. Tak sobie myślę, że im dziecko będzie większe tym łatwiej będzie.
Aguś współczuję kolek Mojej siostry córka przez to przechodziła i aż szkoda było na dziecko patrzeć jak się męczy.
Monilka na pewno się jeszcze uda zrobić sesję A jak nie teraz to później. Moje siostry mają jak dziewczynki mają koło pół roku i wcale te zdjęcia nie są gorsze. Ale trzymam kciuki, żeby jednak noworodkowa sesja się odbyła
Roxa z ciuchami na jakies okazje to jest tak, że nigdy nie można nic znaleźć jak Ci bardzo zależy. A potem odpuszczasz i już nic na siłę i wtedy znajdujesz
Reniu
Sysia co tam u lekarza?
Niezapominajko to udanego wyjazdu nad morze
Buziaki dziewczyny i miłego dnia. Dam znać po prenatalnych co u nas, tylko nie wiem czy dziś jeszcze będę mieć siłęRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Rudziczku oczywiście masaż, kładę ją też na brzuszku, termofor z pestkami wiśni, esputikon,kołyska, szumis... Nawet bebilon pepti
Wiaterku czasem słychać przepływy pepowiniwe, a za chwilę będziesz słyszała kopniaki, bo też słychaćFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Jestem juz po lewatywie! Założyli mi cewnik na powiększenie rozwarcia.
Bole sie juz zaczynają
Będą u mnie stosować znieczulenie TENS przy bolach krzyżowych. Zdam relacje po czy to co pomogło
PozdrawiamAgnieszka0812, Renia7910, Wiaterek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHiacynta to kciuki za szybkoe rozpakowanie!
Rudzik a moze... trzymam kciuki!
Reniu lipa ze u was tez...
Wiaterku tak to prawda z tymi ubraniami... gorzej ze do chrzcin w sumie 3 tygodnienzostalybwiec super duzo czasu nie mam na szukanie...Agnieszka0812, Renia7910, hiacynta99., Rudzik39 lubią tę wiadomość
-
Hiacyntka trzymam kciuki za szybki rozwój sytuacji Za chwilkę albo nawet juz Miki będzie z Tobą
Rudzik tak bardzo bym chciała żeby w Twoim wypadku było tak jak w moim i żeby teścik pokazał Ci wyjątkowe 2 kreseczki, ale lepiej nie nastawiać się tylko spokojnie czekać i być mile zaskoczoną
Aguś biedna Ania się męczy z koleczkami U Nas problem z kupkami jest bo Kacperek robi je co 2 dni ale położna twierdzi że tak może być, nio zobaczymy może mu się to ustabilizuje, zobaczymy.
Wiaterku cieszę się że udało się znaleźć tętno maluszka, dobrze że kupiłaś ten detektor, ale czasem będzie tak że ciężko znaleźć tętno, ale na pewno maluszek będzie teraz rósł i będzie łatwiej go odszukać a za chwilkę poczujesz kopniaczki maleństwa i będziesz szczęśliwsza
Niezapominajko miłego odpoczynku w rodzinnym gronia
Dziewczyny udało mi się dzisiaj znaleźć fotografa i zrobi nam w piątek albo poniedziałek sesje, kurcze taka szczęśliwa jestem
Pogoda u Nas taka daremna przez okno że nawet na spacerek z małym nie chce mi się wychodzić a przydałoby mu się wentylowanie ehheeh, może spróbujemy ruszyć jak się obudzi, czekam na śliczną pogodę w weekend to wtedy chce zabrać rodziców moich do parku i porobić im fotki z Klaudią w sukience komunijnej nio i z misiem naszym Teraz już tak na spokojnie po komunii
Słoneczka życzęRenia7910, Agnieszka0812, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Katarzynko czekamy na wiesci,ja wam powiem dziewczyny,ze czasu mi brak,wyrobic sie nie moge do tego wzielam sobie na barki silownie bo jestem wielka i cos mi ciezko,moj teraz wraca o 18,zakupy sprzatanie,gotowanie,obiad,pranie w weekendy troszke odpoczywam bo moj A nie pracuje caluje was cieplutko :* Wszystkie z Osobna i razem
Renia7910, Rudzik39, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem
U nas wszystko super. Pan doktor powiedzial cytuje "i uspokojcie sie już Oanstwo, wszystkie parametry sa idealne". Nt 1,5, kosc nosowa obecna, serduszko 175 ud/min (i tu mówił ze to przez to że ja się stresuje), 2 komory i ogólnie wszystko super. Ryzyka wad minimalne. Dziewczyny jestem przeszczesliwa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d3cf2749612.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d491188bdca8.jpgRenia7910, kehlana_miyu, Rudzik39, Agnieszka0812, Stópka, niezapominajka, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny