Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślałam ze mi ochota na słodkie przejdzie!! A tu jest coraz gorzej!! 2razy w szpitalu mdlałam i pi zbadaniu cukru przez położna! Po niżej normy!
Na raz musze zjeść pól czekolady lub cale opakowanie delicji
Miki w nocy od 11-2 plakal bez przerwy ehhh
Z tego przemęczenia to juz 4 kg schudłam od porodu!
Mam nadzieje ze się unormuje mu wszystko
Pozdrawiam i czekam na relacje z porodów
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
No to chyba Wam ciotki niespodziankę zrobimy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c6df8c74285.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26773e693d74.jpg
Jasiek zrobił mi w środę wielką niespodziankę i o 21:03 postanowił pojawić się na świecie.
Poród trwał 1h, synek urodził się siłami natury w dwóch szybkich skurczach i ważył 2030g oraz mierzył 47cm.
Obecnie leży pod respiratorem, ale z każdą godziną nabiera sił.
Pozdrawiamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 18:47
Wiaterek, Renia7910, chomiczka, monilia84, hiacynta99., pełna_nadziei, ilonia1984, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko! Gratuluje! I zdrowka dla Jasia. Taki malenki jest
Dziewczyny cudnych macie tych chlopakow!
Nadziejko jak tam?
Kehlana, ja tez jestem panikara. Czekam na te ruchy jak na zbawienie. Teraz mam 4 tygodnie do nastepnej wizyty i sama nie wiem jak ja bym przezyla bez tego detektora. Na szczescie Dzidzia jest juz wieksza i latwo mi znalezc tetno.
Dziewczyny czy Wy w 2 trymestrze mialyscie duzo energii czy malo? Bo o ile pierwszy byl dla mnie laskawy pod tym wzgledem toteraz jestem cały czas zmeczona. Widocznie ja jestem taka dziwna i mnie twraz łapią dolegliwosciniezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Niezapominajko jaka cudna niespodzianka życzymy Wam dużo zdrowia :* Wiaterku ja przez połowę 2 trymestru też byłam cały czas zmęczona ale potem miałam już wiecej enegrii ale teraz z powrotem sił brak
Renia7910, Wiaterek, niezapominajka lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW nocy zacząl sie straszny ból brzucha i trwal praktycznie cala noc ale nie bylna tyle mocny zeby udac sie do szpitala, bo przeszlo i jakos zasnelam... od rana brzuszek twardy i do tego biegunka i czasem skurcze ale nic poza tym. Tak jakos dzis dziwnie sie czuje ze nawet nie potrafie opisac mojego samopoczucia... chyba te czekanie mnie dobija a juz myslalam ze rano maz zawiezie mnie na oddzial i urodze mojego synusia ...
-
Niezapominajko cudooooo,gratuluje nadziejko trzymam kciuki za szybki postep i rozwiazanie wybaczcie moje znikniecie ale jakos ciezko czas znalesc a jak jest to czlowiek patrzy tylko zeby pokimac Zosia ma juz poltora miecha i robi sie coraz bardziej zywotna,zaczyna sie usmiechac i poznawac nas wazy juz 4600 wiec postep wuelki https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82dac543efaf.jpg[/url]
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8aa619357349.jpg co do mnie schudlam juz 14 kg zostalo keszcze jakies 7 wiec leci cudownie ale cwicze i jestem na zdrowej dietce tak ze wszystko gra buziaczki dla was kochane :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 14:41
Renia7910, pełna_nadziei, hiacynta99., s1985, niezapominajka, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Niezapominajko cudooooo,gratuluje nadziejko trzymam kciuki za szybki postep i rozwiazanie wybaczcie moje znikniecie ale jakos ciezko czas znalesc a jak jest to czlowiek patrzy tylko zeby pokimac Zosia ma juz poltora miecha i robi sie coraz bardziej zywotna,zaczyna sie usmiechac i poznawac nas wazy juz 4600 wiec postep wuelki https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82dac543efaf.jpg[/url]
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8aa619357349.jpg co do mnie schudlam juz 14 kg zostalo keszcze jakies 7 wiec leci cudownie ale cwicze i jestem na zdrowej dietce tak ze wszystko gra buziaczki dla was kochane :*
Mi jeszcze zostały 3 kg Misiek wyciąga ze mnie wszystko całą energię
Dzis balowaliśmy od 11-5' babcia sie zlitowała i wziela mi go o 6, bo znowu dostałam drgawek! z zimna
Dzis idziemy do Chiruga skonsultować wędzidełko.
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajko, gratuluję niespodzianki! Mnóstwo zdrowia dla Ciebie i Jasia!
Nadziejko, mam nadzieję, że to tylko czyszczenie przed porodem, podobno czasem się tak trafia. Współczuję biegunkiniezapominajka lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Wiaterek wrote:Kehlana, ja tez jestem panikara. Czekam na te ruchy jak na zbawienie. Teraz mam 4 tygodnie do nastepnej wizyty i sama nie wiem jak ja bym przezyla bez tego detektora. Na szczescie Dzidzia jest juz wieksza i latwo mi znalezc tetno.
Dziewczyny czy Wy w 2 trymestrze mialyscie duzo energii czy malo? Bo o ile pierwszy byl dla mnie laskawy pod tym wzgledem toteraz jestem cały czas zmeczona. Widocznie ja jestem taka dziwna i mnie twraz łapią dolegliwosci
Wiaterku, powiem Ci, że z jednej strony odczuwanie ruchów to wspaniała rzecz, nic mnie tak nie uspokaja jak one. Ale z drugiej na początku są tak nieregularne i delikatne, że też przysporzyły mi niejednego siwego włosa. Tak się nie mogę doczekać aż będą codziennie i łatwo odczuwalne!
Co do zmęczenia, ja się czuję lepiej niż w pierwszym trymestrze, ale to nie oznacza za dużo, bo w pierwszym byłam kompletnym zombie. Teraz funkcjonuję nieźle, ale zdecydowanie mam mniej energii niż przed ciążą i znacznie wcześniej chodzę spać Ale przynajmniej w tej chwili nie mam żadnych innych dolegliwości ciążowych więc nie narzekam
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Z Jaśkiem gorzej, jest niewydolny oddechowo, leży pod respiratorem, zakażenie bakteryjne jednak się u niego rozwinęło i pojawiła się żółtaczka patologiczna
Mnie dzisiaj wypisali, ale mój maluszek zostanie w szpitalu co najmniej 2 tyg, ale pewnie dłużej -
niezapominajka wrote:Z Jaśkiem gorzej, jest niewydolny oddechowo, leży pod respiratorem, zakażenie bakteryjne jednak się u niego rozwinęło i pojawiła się żółtaczka patologiczna
Mnie dzisiaj wypisali, ale mój maluszek zostanie w szpitalu co najmniej 2 tyg, ale pewnie dłużejRenia7910, niezapominajka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18