Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiezapominajko te 2 tygodnie są Jasiowi bardzo potrzebne ale po nich będzie cały Twój ❤
Nadziejko jak tam samopoczucie? Uspokoiło się wszystko czy też to dopiero preludiom? Przytulam mocno i mam nadzieję że szybko minie ❤
Ja we wtorek do lekarza, szykujemy się do IUI. Brzuch mam wielgachny, clo na pewno zadziałał. Ale brzuch pobolewa, do tego stopnia że obawiam się przestymulowania no zobaczymy we wtorek co lekarz powie.
Dziewczyny gdybyście szukały inspiracji na wyjazd rodzinny, to polecam Milicz i okolice. Ścieżki rowerowe przednie, przyroda powala na kolana, będę tam wracać częstoniezapominajka, monilia84, hiacynta99., Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Reniu trzymam kciuki za wtorek
My dzisiaj pierwszy dzien jestesmy bez męza bo wrócił już do pracy musimy dac rade he he
Jutro Klaudia ma wyjazd na pielgrzymke do Czestochowy ale jedziemy cala rodzinka nawet Kacperek tyle że my samochodem bo nie mam go z kim na cały dzien zostawic a tak bede go miała przy sobie mam nadzieje że damy jakoś rade
Nadziejko i jak sytuacja u Ciebie ??
Miłego dniaRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Monilko cudny Chyba też zrobie taką sesję zdjęciową z moim szkrabem jak już się urodzi
Reniu trzymam bardzo mocno kciuki za wtorek ;*
Niezapominajko jak tam Jasiek?
Nadziejko jeszcze w dwupaku?Renia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Monia ale kochany synuś !!!!! Do schrupania
Renia kciuki trzymam !!!
Nadziejko !! Urodzisz ja tez tak gadałam ze nie urodzę
My po zabiegu juz Mikus byl dzielny i wcale nie płakał z wrażeni urżnął sie na stole zabiegowym hihi
Jeszcze dzis odwiedzamy pediatrę
Pozdrawiam :-*Wiaterek, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Monilko cudny Chyba też zrobie taką sesję zdjęciową z moim szkrabem jak już się urodzi
Reniu trzymam bardzo mocno kciuki za wtorek ;*
Niezapominajko jak tam Jasiek?
Nadziejko jeszcze w dwupaku? -
Niezapominajko trzymam mocno kciuki za Jasia Reniu jestem z Tobą :* nadziejka ależ uparciuszek z Twojego syna, masz jeszcze jakaś wizytę czy czekasz aż samo się zacznie?
Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
Niezapominajko gratulacje, duzo zdrowka dla syneczka życzę.
Monilko twoj maluszek cudko !!!
Reniu trzymam kciuki.
Nie odzywalam się bo mialam latania po ginekologach w sprawie miesniaka.
Chcialam skonsultować z kilkoma zanim cos zrobię.
Zdecydowalam się na 3 miesięczna kurację emlya ,lek ma zmniejszyc miesniaka ktory zajmuje 1/4macicy .
To jedyny sensowny lek wedlug mnie .
Nie jestem psychicznie przygotowana na wycięcie dna macicy tak jak proponuje mi kilku lekarzy.
Niedlugo zaczynam kurację, mam nadzieję ze pomoże.niezapominajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurczę Rudzik masakra z tym mięśniakiem wypróbuj tą kurację, jak najbardziej, mam nadzieję że będzie skuteczna.
Kasie obie jak się czujecie? A Kehlana?
Stopko brakuje Ciebie tutaj ❤
Miłego dnia dziewczynkiAgnieszka0812, hiacynta99., Stópka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Niezapominajko gratuluję ślicznego synka! Jan jest silny i szybko zwalczy infekcję! Piękne te nasze dzieciaczki Majki, Zosia, Janek, Monilka piękne zdjęcie
Nie wiem czy już wszystkie dzieciaczki wymienilam, u nas kolki poziom hard
Miłego dnia dziewczyny!!!Renia7910, monilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Rudzik, współczuję przebojów z miesniakiem Mam nadzieję, że kuracja podziała i obejdzie się bez operacji!
Reniu, ja jestem teraz zalatana, bo rodzice wyjechali na urlop i latam pomiędzy pracą i dwoma domami, bo opiekuje się ich zwierzakami. Fizycznie czuję się świetnie, w czwartek byliśmy na weselu i nawet się wytanczylam Trzese już lekko portkami przed polowkowym, a z drugiej strony nie mogę się go doczekać. Czuję cpraz lepiej sporadyczne ruchy małego, co bardzo mnie uspokaja, ale chciałabym więcej i bardziej regularnie polowkowe mam 6.06.Agnieszka0812, Renia7910, monilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Rudzik masakra. Aż takie duże to jest? I to tak lekami da się usunąć? Sorka, że tak pytam, ale po prostu się nie orientuje
Reniu POWODZENIA dzisiaj
Niezapominajko, to jak Jaś już próbuje oddychać bez respiratora to bardzo dobrze. Czekam na dalsze dobre wieście
Nadziejko no to czekamy dalej To ja obstawiam, że dziś lub jutro urodzisz i będziesz tulić swojego synka :*
Chomiczko u Ciebie też już 38 tydzień! Jak samopoczucie? Jakoś czujesz, że niedługo Księżniczka pojawi się na świecie?
Kehlana jak tam? Kiedy połówkowe?
Hiacyntko Mikołaj to naprawdę odważny "mężczyzna" skoro nie płakał Buziaki dla Was.
Stópko Renia ma rację - brakuje tutaj Ciebie
A u nas dobrze. Od początku ciąży waga 2 kg na minusie i na razie nic nie rośnie. Kilka razy poczułam jakby ruchy, wczoraj zdecydowanie wyraźniejsze. Takie załaskotanie w środku i za chwilę jakby bąbelek. Tylko, że ja nie wiem czy to jest to czy raczej moje jelita. Czytałam, że to jak wcześnie się ruchy poczuje to zależy od budowy ciała, ułożenia dziecka, umiejscowienia łożyska, wagi itp. Jeśli mi się takie odczucie będzie powtarzać to pomyśle, że to to, ale jak na razie jestem sceptycznie nastawiona.
Z gorszych wieści to mój mąż dostał dietę no i niestety część produktów z mojej diety nie będzie mógł jeść. Nie wiem jak ja to połączę, ale jakoś będę chyba musiała.
Moja siostra ma jutro lekarza pierwszy raz i mówi, że się stresuje. Z Wiktorią się nie bała w ogóle, a teraz po tych moich doświadczeniach dopadł ją jakiś irracjonalny lęk. Powiedziałam jej wczoraj, że to, że ja mam problemy to nie znaczy, że każdemu się tak będzie zdarzać. Z drugiej strony nawet jakby coś to i tak nie ma na nic wpływu. Trzymajcie kciuki, żeby u niej było dobrze.
Miłego dnia Życzę
Renia7910, hiacynta99., niezapominajka, Stópka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki. Dalej w dwupaku...jestem juz tym przygnebiona, na prawde...
Chomiczka nie mam już umowionej wizyty, jesli nie urodze do 2 czerwca to 2 czerwca mam sie zglosic na oddzial. Mam nadzieje, że nic nie beda wymyslac tylko od razu podadza mi cos na wywolanie, bo chyba rozniose ten szpital...
maz chce sie kochac ale ja nie mam checi a kochac sie zeby kochac to nie jest to dla mnie...