Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:Kurczę Rudzik masakra z tym mięśniakiem wypróbuj tą kurację, jak najbardziej, mam nadzieję że będzie skuteczna.
Kasie obie jak się czujecie? A Kehlana?
Stopko brakuje Ciebie tutaj ❤
Miłego dnia dziewczynki
Renia, robię sobie detoks Raz na tydzień lub na dwa zajrzę na forum, podczytam Was trochę. Cieszę się z Wami narodzinami maluchów, ale jakoś tak trochę sił brak na pisanie.
U nas na razie po staremu. Przez miesiąc lekarz kazał nam się wstrzymać. Mój M. jedzie cały czas na proxeed. Nie wiem czy to coś pomoże, bo fragmentacja jest nie za ciekawa i DNA plemników, też nie za bardzo.
Chyba jakaś taka zrezygowana się zrobiłam...
W pracy mam zapierdziel non stop, dwie dziewczyny w tym samym czasie zaszły w ciążę i to tez mnie trochę dobiło, ale staram się jakoś trzymać.
Od rodziny zero wsparcia, nawet psychicznego (o finansowym już nie wspominając bo nawet nie ma o czym marzyć...). Teść mój znów zaczął docinki odnośnie dzieci itd... Moi rodzice, jak im się robota w "polu" zaczęła, to sobie z ledwością o mnie przypomnieli po pół roku, ale nie kwapię się tam, dobrze mi tu z dala od nich
Zmykam do pracy dziewczyny Buziaki, miłego dniamarzusiax, s1985 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Stopko znam ten ból finansowy. Teraz jeszcze bardziej. We wtorek miałam wypłatę, dzisiaj zostało po niej tylko wspomnienie. A w poniedziałek zabieg.
Oj tak, ja w poprzednim miesiącu zastanawiałam się czy dożyję do wypłaty - co doprowadziło między mną i M. do ostrego ścięcia... A we wtorek na dodatek miałam wizytę u stomatologa i okazało się, że moja szczęka delikatnie mówiąc się sypie...
Czy ten kraj musi być taki popieprzony, że za wszystko na każdym kroku trzeba płacić taka kasę?Renia7910 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stopko myślałam o tobie wczoraj !!!! Miałam dzis pyt o Ciebie !
Ja tęsknię troche za praca !! Jesli chodzi o kasę ! No to czekam na 500+ becikowe i z ubezpieczenia dodatkowego !
Jutro mam mega dzien ! Jadę ze starszym do Chirurga z stulejka !!! Filip nie wie o tym, bo bym go do auta nie wydarła! Musze skłamać ze ja idę do lekarza, dowie sie juz w gabinecie !!
Jak by wiedział wczesniej to goniła bym go po całym szpitalu i tak będzie darcie i kur* ja pier* spier* w tym gabinecieRenia7910, Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Witam się w piąteczek
U nas od rana słoneczko. Znów bedzie upal a potem burza jak zresztą od 4 dni.
Jestem ciekawa ja sytuacja u nadziejki.
Chomiczko zaraz ty kochana będziesz miala terminRenia7910, niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, dziewczyny! Ja pracuję dzisiaj z domu, bo w pracy w ramach remontu rozwalają klatkę schodową, hałas i pył jest taki, że moja koleżanka sama poszła do szefa i powiedziała, że mowy nie ma, żebym przyjeżdżała i siedziała w takich warunkach Mam możliwość pracy zdalnej, więc jestem grzecznie podłączona do firmowego systemu, ale fajnie zrobić sobie przerwę na kawę i forum w moim własnym fotelu z widokiem na słoneczny park
Renia7910, monilia84, Rudzik39, niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Nadziejko, mam nadzieję, że u Ciebie ładnie rozkręciła się akcja!
Chomiczko, jeszcze chwila i Ty będziesz tulić swoją księżniczkę
Hiacynta, trzymam kciuki, żeby syn zniósł dobrze zabieg!Renia7910, niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki
Leże na oddziale. Wczoraj robili test jak dziecko reaguje na oksytocyne. Dziś podłączona pod ktg byłam i jakies skurcze tam mam. Jutro być może będą wywolywac. Cieszę się ale jednocześnie i się boję bo w końcu pierwszy raz będę rodzic i nie wiem czego się spodziewać. Tęsknię za moim pieskiemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 13:40
Renia7910, niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Nadziejko oby poród poszedł gładko my dziś byłyśmy na wizycie, Olga waży prawie 3 kg, łożysko 3 stopnia jak.przy ciąży donoszonej. W poniedziałek i czwartek jedziemy na ktg. Póki co nie widzę oznak zbliżającego się porodu a tak szczerze to chciałabym żeby już coś zaczęło się dziać Kehlana zazdroszczę i podziwiam, że masz tak fajną pracę, tak dobrze Cię traktują i chcesz pracować, tęskni mi się za pracą, brakuje mi towarzystwa.
Mam straszny balagan w domu, może jak posprzatam to coś się zadzieje i jeszcze męża muszę namówić na przytulankiRenia7910, niezapominajka, hiacynta99., kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
pełna_nadziei wrote:Oj też mam nadzieję że pójdzie szybko. Wiadomo boleć będzie bolało to jest nieuniknione...
Weź Zoo !!! Byłam sceptycznie nastawiona do tego!! Co prawda u mnie zle sie wkuła stara baba i czułam cholerny bol, ale przyspieszyło mi poród.
Gaz przy końcu nic nie warta !!!
Nadziejko jesli poród szybko postępuje i bez komplikacji to bol w tym wszystkim to Pikuś !!! Życzę ci takiego porodu !!
Jwsli będziesz miec bole krzyżowe! Zapytaj o Zn specjalne , Tens,niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to cały czas nie mogę się nacieszyć tym wysypem dzieciaczków tutaj, co i rusz nowy skarbek się pojawia
Elu Chomiczko ja wyjść z podziwu nie mogę że to już. Tak szybko minęło! cieszę się prawie tak jakby to moje miało być ❤
Mam nadzieję że kiedyś doczekamy wszystkie wpisu w którym pokaże Wam zdjęcie mojego maleństwa...niezapominajka, chomiczka, kehlana_miyu, hiacynta99., Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
-
Teraz już czuję, że jest coraz większa i ma coraz mniej miejsca bo tak się rozpycha Reniu ja też w szoku jestem, że tak to smignelo, dopiero płakałam że test wyszedł pozytywny, że to za szybko, potem te nieszczęsne krwawienia a tu już ostatnie 13 dni Reniu jesteś dla Olgi jak najepsza Ciocia bardzo mocno Wam kibicuję i tak bardzo bym chciała żeby taki wpis niedługo się pojawił
niezapominajka, Renia7910, kehlana_miyu, hiacynta99., Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Reniu, musimy się wszystkie doczekać naszych maleństw, nie ma innej opcji!
Ja dzisiaj przeczytałam mój cały pamiętnik ze starań i po raz kolejny do mnie dotarło, jaki okropny był zeszły rok i jakie mam szczęście, że teraz czuję jak mój szkrab mnie kopie. Dalej strasznie się o niego boję, bo aż za dobrze wiem, ile czyha na niego zagrożeń, ale w najczarniejszych momentach w zeszłym roku wątpiłam, czy kiedykolwiek doczekam momentu, gdy poczuję takie kopanie. Gorąco wierzę, że jeszcze uda nam się wszystkim utulić nasze maleństwa, po prostu u niektórych potrwa do trochę dłużej.hiacynta99., Renia7910, monilia84, Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny