Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wszystko w porządku Mały ma 392g, wszystkie narządy prawidłowe, szyjks długa i zamknięta
Wygląda na to, że będzie Adaś
Fotki dodam, jak wrócę do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 20:00
Wiaterek, Renia7910, hiacynta99., pucek, chomiczka, Agnieszka0812, s1985, Ediii lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:U mnie wszystko w porządku Mały ma 392g, wszystkie narządy prawidłowe, szyjks długa i zamknięta
Wygląda na to, że będzie Adaś
Fotki dodam, jak wrócę do domu
Super Adaś będzie chłop jak dąb
Czekamy na zdj ja juz odwykłam od zdj z USGkehlana_miyu, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Kehlana super wieści Czekam na zdjęcia
Reniu bardzo mi przykro Jednak liczyłam na to, że tym razem się uda wam podejść do IUI. Ale dobrze, że macie jakiś plan działania. Ściskam Cię mocno :*Renia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Czesc dziopy u nas wszystko gra Zosia jest coraz wieksza jest calczas pogoda wiec jak ogarniamy zycia to spacerujemy i tak zaraz mina 2 miesiace od kad Zosiaczek jest z nami,czasem podczytuje co sie tu dzieje U was kochane :)nadziejko gratuluje Renius calczas trzymam kciuki za Ciebie i wierze,ze sie uda Hiacyntus podobne chlopaki do siebie strasznie,blizniaki hehe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22f2d3569db4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c559cdc4e55.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/59663418bb0c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 08:44
hiacynta99., Agnieszka0812, Renia7910, Wiaterek, Stópka, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hej dziewczynki
Iloncia ale Zosieńka to duża i śliczna dziewczynka
U nas dzisiaj odwiedziny koleżanek z pracy i czeka mnie gotowanie, sprzątanie ehhehe a nocka bardzo kiepska bo spałam tylko 2 godziny bo małego brzuszek bolał i ciągle się budził ale jakoś dam radę, najgorzej jest w nocy jak człowiek chce spać a nie można a w dzień to jest tyle rzeczy do roboty że nie ma czasu pomyśleć o spaniu
Jutro mam Dzień Matki i Ojca w szkole także będę pewnie znowu ryczała jak Klaudia będzie występowała ehehhe
A w piątek odprawiamy w domu urodzinki Klaudii i już nie moge się doczekać soboty zeby ten okres ciągłych imprez i wizytacji minął bo przy małym ciężko to ogarnąć wszystko
Życzę Wam kochane miłego dzionkakehlana_miyu, Agnieszka0812, Renia7910, hiacynta99., ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
My dziś znowu ktg, ehhh pewnie dalej nic się nie będzie działo. Rudzik jak tam?Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Hej dziewczyny! Gdyby to było takie fajne, że jestem zajęta jednym bobasem... Mam szpital w domu, Franek astma poziom najwyższy, dusi go dzień i noc, Wojtek wysypka, temp nie wiadomego pochodzenia...ehhh szkoda gadać...
A jak tam ciężarówki się czują? Chomiczko mam nadzieję, że to czekanie wynagrodzi Ci szybki i lekki poród
Rudziczku jak tam kręgosłup? Mnie powoli siada...
Sylwia, Renia co tam u Was?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Jejku Aga życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla chłopaków :* nie masz lekko. Ja już coraz bardziej zniecierpliwiona, a nic a nic się nie dzieje, a i tak czeka nas cc czyli szybki poród będzie ale co po nim to nawet sobie nie potrafię wyobrazić...Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Hej dziewczynki
Aga współczuje tego że chłopcy tak się pochorowali i życzę im zdróweczka
U Nas mały gorzej śpi i mniej czasu na pisanie na forum jest, ale czytać czytam Was wiele razy w ciągu dnia
Chomiczko trzymam kciuki za szybki rozwój akcji porodowej i żebyś mogła już tulić do siebie swoją księżniczkę
Miłego dniachomiczka, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Oj Agus współczuję. A synek na jakis lekach wziewnych?
Co do wysypek to teraz w cholerę duzo pyli a i truskawki alergizują.
Moja corcia wlasnie po truskawkach chodzila dwa dni w kropki.
Chomiczko trzymam kciuki żebyś juz szybciutko urodzila
Moj kregoslup lepiej az mnie dziw bierze ze właczenie do diety mnostwa zelatyny tak pomaga.
monilia84 lubi tę wiadomość
-
Ja próbuje teraz jak najwięcej w pracy pokonczyc, żeby móc wziąć urlop jakoś od przyszłego tygodnia, mój mąż ma 2 tygodnie od jutra. Ogólne pozwolenie od szefowej mam, ale mam też samodzielne stanowisko i nikt za mnie moich obowiązków nie wykona podczas mojej nieobecności, bo jestem jedyną księgową w oddziale, nikt inny się na tym nie zna. Więc żeby pójść na urlop muszę zostawić wszystko w takim stanie, żeby wytrzymalo nieruszone przez 1,5 tygodnia. Od lipca będzie łatwiej, bo zatrudniamy osobę, która ma mnie zastąpić na macierzyńskim, więc muszę ją tylko odpowiednio wyszkolic i będę mogła zacząć planować powoli zwolnienie
Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWykasowało mi połowę wpisu
U mnie ciekawie jak zawsze - jeszcze niw doszłam do siebie po stymulacji przed IUI a już wyczekuję zastrzyków przed ivf. Dopadło mnie to samo co Agi syna - katar, dreszcze, zimno, albo ostra alergia albo przeziębienie. Więc nudno nie jest
Moja teściowa dopiero wczoraj zaskoczyła że można się źle czuć po hormonach. Brawo, niech żyją światle umysły... -
Reniu dobrze, że w ogóle zaskoczyła
Ilonka śliczna ta Twoja Zosia
Kehlana nadal czekamy na zdjęcia z połówkowego
Aguś to masz nieciekawie w domu Zdrówka dl chłopcow i cierpliwości dla Ciebie ;*
Chomiczko już bliżej niż dalej. Jeszcze kilka dni i Olga będzie z Wami
Monilko wszystkiego co najlepsze dla Klaudii
Niezapominajko jak u Was?
Sysia? Stopka?ilonia1984, Renia7910, monilia84, Stópka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Cześć dziewczyny,
Wiaterku, u nas jakoś powoli żyjemy, raczej po prostu dniem dzisiejszym.... Nie planując nic. Czekamy na wizytę u prof. pod koniec czerwca.
Ja niedługo jadę na kolejne szkolenie, a na dodatek mój pracodawca się rąbnął i mam nieważne badania lekarskie od 09.12.2014 r. i tak sobie pracuję... a teraz na prętce muszę je zrobić jeszcze przed szkoleniem... Gonitwa jak nie wiem, szkoda gadać, a roboty tyle, że ogarnąć się nie mogę...
Miłego dniaStópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Hej dziewczynki
Ostatnio cichutko u Nas, ale mam nadzieję że nasze forum przeżyje i będziemy się dzieliły naszymi "przygodami" nadal
Stópko fajnie że napisałaś, widzę że pracodawca ehehhe troszkę zapomniał sobie o tych badaniach, ale najważniejsze że teraz zrobisz. Trzymam kciuki za Waszą wizytę. Spokojnych dni w pracy Ci życzę
U nas pogoda się popsuła, wyszliśmy z Kacperkiem do przychodni sie zważyć i zastał nas deszczyk. Mały ładnie przybrał od ostatniego ważenia waży już 4200g czyli w ciągu 2 tygodni przybrał aż 800g także bardzo się cieszę, chyba rośnie mi mały obżarciuszek, gdyby jeszcze nie te problemy z brzuszkiem to byłoby super, ale jest cudnym dzieciaczkiem
Wczoraj Klaudia miała urodzinki, my mieliśmy w szkole występ z Okazji Dnia Mamy i Taty i oczywiście jak Klaudia występowała to się poryczałam a najbardziej przy piosence "cudownych rodziców mam". ja to jestem miękka w tych tematach.
Wczoraj dopadła mnie jakaś chandra związana z Wikunią tak strasznie mi jej brakuje, cieszę się że jest Kacperek ale czemu jej nie ma
Dzisiaj jest już troszkę lepiej ale .....
Mały jest dla mnie takim Kacperkiem i Wikunią
Dzisiaj odprawiamy w domku urodziny Klaudii także będzie wielki hałas ale damy radę hehehe ja uwielbiam dzieciaki chociaż zdałam sobie ostatnio sprawę że Klaudia to już nie takie dzieciątko to mała kobietka, dojrzewająca powoli
Hiacynka jak tam Mikuś ??? Lepiej już ?? odstawiłaś to mleko a jakie używałaś ??
Aguś jak chłopcy ???
Chomiczka co u Was ??
Dziewczyny co porabiacie ??
Reniu gdzie Twój avatarek ??
Wiaterku, Kehlana może jakąś foteczkę z brzuszkiem pokażecie ??
Miłego dnia dziewczynki