Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadziejko gratulujemy
niezapominajka, Agnieszka0812, hiacynta99. lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Nadziejko strasznie gratuluję i współczuję ciężkiego porodu. Chyba każda z nas życzyła Ci, kilku skurczy i Malucha na świecie
Reniu mocno trzymam kciuki :*
U nas wszyscy poinformowani o ciąży, wszyscy szczęśliwi i zadowoleni Wczoraj dałam Mamie posłuchać bicia serduszka. Jej mina bezcennaAgnieszka0812, chomiczka, kehlana_miyu, hiacynta99., monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Reniu Wiaterku super, że wszyscy cieszą się z Wami :* to musiało być bardzi wzruszające przeżycie dla Twojej Mamy my dziś o 14 smigamy na ktg, może coś się rozkreci, tak bym już chciała.
Agnieszka0812, kehlana_miyu, hiacynta99. lubią tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Ja mam dzisiaj o 17.30 połówkowe i jak zwykle przed USG się denerwuję. Mniej niż poprzednio, bo tym razem czuję kopniaczki małego, więc wiem, że tam jest, ale to jest silniejsze ode mnie.
Agnieszka0812, hiacynta99. lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyHey dziewczyny, dziękuję za cieple słowa i zaciśnięte kciuki ale... zabieg znów się nie odbył, z tego samego powodu co poprzednio.
Porozmawialiśmy tak od serca z J, przystępujemy do ivf. Jako że lekarz zaleca dla nas protokół długi, stymulację zaczynam już za tydzień. Planowany termin zabiegu 06.07.
Jedna dobra wiadomość to że załapaliśmy się jeszcze na refundowane leki. To ostatni taki miesiąc.hiacynta99., niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Reniu bardzo mi przykro, że teraz się nie udało, ale najważniejsze że podjeliscie decyzję i szybko dzualacie, trzymam za Was kciuki
Marta jak ja Cię rozumiem, doskonale pamiętam jak Ania wykonywała mniejszą ruchliwosc, mimo, że logicznie myśląc wiedziałam, że to "niby" normalnie, że miałam detektor, jednak w głowie coś tam niepokojąco pukało... I choć mała właśnie śpi obok to tego niepokoju niezapomniane się chyba już nigdy, teraz też są tylko już inne. po wizycie oczywiście czekamy na zdjęciaRenia7910, hiacynta99. lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Coś wam pokaże
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea93852831ba.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28ab292f7415.jpg
Który to Mikuś ? bo ciotki miały problem z rozpoznaniem hehe jeden jest Filip a drugi Mikołaj
U nas dziś była połozna :
u mnie szwy wszystkie rozpuszczone ! z Cyckiem mam problem jakies zapalenie ;/
Miśkowi pępek jeszcze nie odpadł ;/ w środę będzie 3 tyg i szaleje nam od świtu do zmroku spac nie chce oczy ma jak denka od słoika
Renia7910, chomiczka, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Nadziejko gratuluje współczuje porodu !! ważne że jest z wami ok !!!
Jak byłam w szpitalu jeszcze z Miskiem, mieli taki cięzki porod że babka im prawie zeszła na stole ;/
Najpierw rodziła naturalnie, później wzięli ją na CC i był problem z macicą wszysko musieli wyciac bo strasznego krwotoku dostała !!!
6 jednostek krwi władowali w nią i później ja przetransportowali do innego szpitala
organy wewnętrzne przestały pracować jakas masakra podobno była wszyscy lekarze skakali przy niej zeby ją ratować !!
Leżałam na sali zaraz koło porodóki, słyszałam ze tam lekarze latali jakieś zamieszanie było, ale nie wiedziałam że tak ciezki przypadek mają ;(
w poniedziałek widziałam się z koleżanką, to opowiadała ze ta babka przyjechała z kwiatami i jakimś upominkiem w podziękowaniu za uratowanie życia i śmigała juz jak by gdyby nic się nie stało
ale przezycie zostanie do końca życia i wiadomo juz po kolejnej ciazy ;/ Dobrze że chodz jedno dzieciątko ma
Wracaj do zdrowia i zapomnij o porodzie ważne że z wami jest wszystko dobrze -
Kehlana ale ten czas leci !!! dopiero test był pozytywny a już połowa za wami
Chomiczko czekamy na dobre wieści ja jak na ktg jeździłam, nigdy skurczy nie było jakiś konkretnych!!!
Tak już jest że nie które mamuśki chodzą 10 miesięcy w ciąży heheh i to nie z jednym ale z każdym
A inne znowu nigdy nie mogą urodzić w donoszonej.
Reniu trzymam kciuki !!!!
Ciekawe co u Ilony ?? i Zosi?Renia7910, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
U nas cisza coś czuję, że Olga się urodzi po terminie Kehlana daj znać jak.po wizucie :* Reniu w takim razie czekamy i trzymamy kciuki
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Reniu przykro mi że się nie udało, ale bardzo cieszę się że działacie dalej i trzymam za Was bardzo bardzo mocno kciuki
Aguś avatarek piękny, cudny widok 2 kobietki i dwóch facetów a rozumiem że trzeci mężczyzna fotkę strzelał
Kehlana już po połówkowych twoich także czekamy na fotkę syneczka a to że na pewno jest wszystko super to jestem pewna
Chomiczko u Was już tak blisko rozwiązania super Jeszcze chwilka i będziesz tuliła Olgę
U nas tydzień odwiedzin Kacperka, w piątek odprawiamy Klaudii urodzinki bo w czwartek czyli w jej urodziny mamy Dzień Mamy i Taty w szkole, dzisiaj też koleżanka była także obfity tydzień mnie czeka
Hiacynta maluszki podobne a Mikuś chyba ten u góry tak mi się wydaje U Nas też podobizna jest widoczna mimo że to chłopczyk i dziewczynka
Miłego dzionkaRenia7910, hiacynta99., Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc