X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie wynik z poronienia
Odpowiedz

wynik z poronienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak to prawie na 100% ona Ci stwierdzi PCO. A masz jakieś inne objawy tzn. problemy z wagą, z cerą, może z nadmiernym owłosieniem? Ale nie martw się, PCO to jeszcze nie koniec świata skoro udaje się zajść w ciążę. Trzeba tylko organizm trochę uregulować i naprawić. Najprawdopodobniej każe Ci brać leki i po jakimś czasie się starać. Jak na razie każda dziewczyna z którą rozmawiam, a się u niej leczy ma podobne zalecenia jak ja :) W każdym razie ja trzymam mocno kciuki, żeby zdiagnozowała problem i pozwoliła się starać <3

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ