X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie wynik z poronienia
Odpowiedz

wynik z poronienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak to prawie na 100% ona Ci stwierdzi PCO. A masz jakieś inne objawy tzn. problemy z wagą, z cerą, może z nadmiernym owłosieniem? Ale nie martw się, PCO to jeszcze nie koniec świata skoro udaje się zajść w ciążę. Trzeba tylko organizm trochę uregulować i naprawić. Najprawdopodobniej każe Ci brać leki i po jakimś czasie się starać. Jak na razie każda dziewczyna z którą rozmawiam, a się u niej leczy ma podobne zalecenia jak ja :) W każdym razie ja trzymam mocno kciuki, żeby zdiagnozowała problem i pozwoliła się starać <3

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ