Zabieg łyżeczkowania - jak wygląda?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline wrote:llallka - może jest to faktycznie dość dosadnie wyrażone, ale jest tak a nie inaczej niestety Poronienie - w jakikolwiek sposób miałoby się odbyć to i tak ciężko jest się na to przygotować.
"Oswajałam się" z tym koszmarem 3, można powiedzieć 4 razy, za pierwszym razem było najgorzej. Najbardziej denerwowały mnie słowa takie ni stąd ni z owąd, że poczekajcie, zróbcie sobie przerwę, będzie dobrze. Zero pytań co planujemy, pogadania na ten temat. Jakby samo czekanie mogło coś dać.Mayes, Arwi lubią tę wiadomość
-
NIe wiem czy inaczej... ale jest się chyba na to troszeńkę przygotowanym Ciąza tez wyglada inaczej... strach strach... i jeszce raz strach
-
Dziewczyny jestem po zabiegu.. Wczoraj udałam się do szpitala. Strach niesamowity, płakałam cały czas, mąż też mógł być ze mną do pewnego momentu.. Strasznie to przeżyłam.. Sam zabieg- nie taki straszny jak się to do głowy przybiera. Po zabiegu jednak taka pustka...Aniołek 7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
nick nieaktualny
-
nadziejaaaaa wrote:Dziewczyny jestem po zabiegu.. Wczoraj udałam się do szpitala. Strach niesamowity, płakałam cały czas, mąż też mógł być ze mną do pewnego momentu.. Strasznie to przeżyłam.. Sam zabieg- nie taki straszny jak się to do głowy przybiera. Po zabiegu jednak taka pustka...
-
llallka dziękuję za miłe słowa. Po części byłam na to wszystko przygotowana- trochę przygotowana. To co było w szpitalu to już inna sprawa. Jednak wiedziałam że inaczej nie będzie ;( smutek zawsze będzie gościł w mojej głowie ile razy bym sobie o tym nie pomyślała.. Jednak wiem że z czasem będzie lepiej.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie - to daje dużo siły ;*Aniołek 7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -