Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Vertigo" Jesteś w ciąży - to raz. I masz prawidłowe i wyniki - to dwa. I więcej na tym etapie się nie spodziewamy. 100% planu" - lepiej tego ubrać w słowa sie nie da. Właśnie tak nauczyłam sie podchodzić do mojej sytuacji. Doskonale powiedziane!
vertigo lubi tę wiadomość
-
Elaria wrote:Kamma, "piteina czy nie piteina oto jest pytanie"
Vertigo, śmieszne z tą śliną, nigdy tak nie miałam.
sy_la, a jednak te objawy jak są, to uspokajają, choć dobrze może być i bez objawów, a i źle nawet, jak są objawy. Babie nie dogodzisz.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Do tego ucina co pisze. How sweet...
Boję się iść jutro po wyniki. Mój mąż twierdzi że się udało on to wieczny optymista. Ja mam źle przeczucia i szczerze wolę się ich trzymać.
Od 24 mierzecsobie temperaturę od tak.stwierdzam że gorąca jestem rano 36.6 do 36.9 wieczorem 37.4 do 37.605.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
Ikarzyca wrote:Dziewczyny, bralyscie progesteron (dupka) na regulację cykli? Po jakim czasie po odstawieniu progesteronu dostawalyscie okres?
Tez kochana o tym myślę.
1 cykl po poronieniu po 42 dniach okres potem drugi po 24. Teraz 35dc i nie mam dalej. Rozjechaly mi sie na maxa. Tez myślę o czym na wyregulowanie poki co umówiona jestem na monitoring i chyba dam i zastrxyk xrby jajko na pewni peklo. Meza przyduszam i działały hehe05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Ikarzyca ja dostawałam czasami okres podczas brania dupka albo 1-2 dni po skończeniu.
Elaria no właśnie, te wszystkie Baby mają nierówno pod sufitem... jak są w ciąży i dobrze się czują, nie mają objawów to źle, bo schiza, że coś nie tak, a jak się źle czują, wymioty, nudności to też źle, bo ileż można tak cierpiećno ale cóż, takie już jesteśmy, chyba lubimy ból
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
KammaMarra wrote:Dziewczyny
Nie odebralam wyniku wiec jutro odbiore. Maz prawie palca stracił zachcialo mu sie wiercic u kolegi peklo wiertlo i reszta tefo wiwrtls mu sie wbila. Masakra pol palca wisialo.ale oczywiscie on panikarz nie pójdzie szyc. Wiec kupilam szwy rozpuszczalne zabandazowalam u zobaczymy co dalej...Antoś IVF,Julisia natural
-
kkkaaarrr wrote:Drogie, melduje się, cały czas w dwupaku, choć nie będę ukrywać, że czuję się już jak mały wieloryb. Synek zdrowo rośnie, trochę zwolnił i jest w sam raz w stosunku do OM. Aż sama nie mogę uwierzyć, że za 8 dni bedzie ciąża donoszona i w zassdzie będzie można rodzić. Wydaje mi sie jakby to było wczoraj gdy pisałam wam o 2 kreskach...
Wpadam tu rzadkomi może tym bardziej rzuca mi sie w oczy jak wiele mamy tu suwaczków. Bardzo się cieszężyczę wszystkiego dobrego wszystkim tu zgromadzonym bez względu czy mają już maluszki przy sobie, w brzuchach, czy jeszcze na nie czekają! Wysyłam mnóstwo pozytywnej energii i ciążowych wiruskow
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
KammaMarra wrote:W termomixie to minuta piec i zrobione ❤
Mam dopa promyczku kitro odbieram bete na pewno ujemna i bede sama maz w delegacji bu...
Mój maz tez wczoraj wyjechal w delegacje na 3 dni. Cala jego droge ryczalam, jak glupia... ze jak bedzie mia wypadek to sama zostane z dzieckiem itp. Potem wieczorem ryczalam ze sama jestem... jak wariatka..Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Elaria wrote:Kamma, "piteina czy nie piteina oto jest pytanie"
Vertigo, śmieszne z tą śliną, nigdy tak nie miałam.
sy_la, a jednak te objawy jak są, to uspokajają, choć dobrze może być i bez objawów, a i źle nawet, jak są objawy. Babie nie dogodzisz.
Elaria skad ja to znam. Jak mialam objawy to bylam niezadowolona bo hylo mi z niji na poczatku trudno, zelaszcza z mdlosciami. A jak ifh nie bylo to schizowalam.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
kochana u Ciebie to hormony :*
Masz prawo...
ja dzisiaj bez humoru... za parę godzin sądny dzień.
czuje, że dupa... nie czuje, wiem to!
Coconue wrote:Mój maz tez wczoraj wyjechal w delegacje na 3 dni. Cala jego droge ryczalam, jak glupia... ze jak bedzie mia wypadek to sama zostane z dzieckiem itp. Potem wieczorem ryczalam ze sama jestem... jak wariatka..05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
pojechał już,
brzydko wygląda, ale który facet sam pojdzie do lekarza..
no way !
tak więc, zaopatrzyłam go w zestaw małego lekarza : bandaże, szwy rozpuszczalne, woda utleniona i plastry..
Jagna 75 wrote:Nie dobrze z tym paluchem powinien do lekarza,obserwuj czy zakarzenie jakies nie pójdzie..05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Ja w ogole pd zawsze uwazalam ze bahy w ciazy i matki z malymi dziecji to grupa specjalnej troski- istne wariatki.
A im dalej jestem w ciazy tym mocniej podpisuje sie pod tymi slowami)))
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t].