X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkkaaarrr! jak miło, że zajrzałaś! kulaj się, kulaj :-) Jeszcze trochę sobie podźwigaj.

kkkaaarrr lubi tę wiadomość

• M@linka Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vertigo" Jesteś w ciąży - to raz. I masz prawidłowe i wyniki - to dwa. I więcej na tym etapie się nie spodziewamy. 100% planu" - lepiej tego ubrać w słowa sie nie da. Właśnie tak nauczyłam sie podchodzić do mojej sytuacji. Doskonale powiedziane!

vertigo lubi tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria wrote:
    Kamma, "piteina czy nie piteina oto jest pytanie" ;-)
    Vertigo, śmieszne z tą śliną, nigdy tak nie miałam.
    sy_la, a jednak te objawy jak są, to uspokajają, choć dobrze może być i bez objawów, a i źle nawet, jak są objawy. Babie nie dogodzisz.
    Haha zasrany telefon sam zmienia wyrazy. Rzecz jasna luteina

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do tego ucina co pisze. How sweet...
    Boję się iść jutro po wyniki. Mój mąż twierdzi że się udało on to wieczny optymista. Ja mam źle przeczucia i szczerze wolę się ich trzymać.

Od 24 mierzecsobie temperaturę od tak.stwierdzam że gorąca jestem rano 36.6 do 36.9 wieczorem 37.4 do 37.6

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dnia cyklu. Przysięgam wywale ten tel...

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, bralyscie progesteron (dupka) na regulację cykli? Po jakim czasie po odstawieniu progesteronu dostawalyscie okres?

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzyca wrote:
    Dziewczyny, bralyscie progesteron (dupka) na regulację cykli? Po jakim czasie po odstawieniu progesteronu dostawalyscie okres?
    Ja do 2 dni po odstawieniu, cykle 26-27. Ale biorę na niedomogę lutealną.

• Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Alisa. Ja mam dluuugie cykle i podejrzenie niedomogi.

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzyca wrote:

Tez kochana o tym myślę.

1 cykl po poronieniu po 42 dniach okres potem drugi po 24. Teraz 35dc i nie mam dalej. Rozjechaly mi sie na maxa. Tez myślę o czym na wyregulowanie poki co umówiona jestem na monitoring i chyba dam i zastrxyk xrby jajko na pewni peklo. Meza przyduszam i działały hehe

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzyca wrote:
    Dzięki Alisa. Ja mam dluuugie cykle i podejrzenie niedomogi.

A moje sama widzisz kochana... I wez tu traf w owulke

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzyca ja dostawałam czasami okres podczas brania dupka albo 1-2 dni po skończeniu.

Elaria no właśnie, te wszystkie Baby mają nierówno pod sufitem... jak są w ciąży i dobrze się czują, nie mają objawów to źle, bo schiza, że coś nie tak, a jak się źle czują, wymioty, nudności to też źle, bo ileż można tak cierpieć :-D no ale cóż, takie już jesteśmy, chyba lubimy ból :P

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KammaMarra wrote:
    Dziewczyny

Nie odebralam wyniku wiec jutro odbiore. Maz prawie palca stracił zachcialo mu sie wiercic u kolegi peklo wiertlo i reszta tefo wiwrtls mu sie wbila. Masakra pol palca wisialo.ale oczywiscie on panikarz nie pójdzie szyc. Wiec kupilam szwy rozpuszczalne zabandazowalam u zobaczymy co dalej...
    Nie dobrze z tym paluchem powinien do lekarza,obserwuj czy zakarzenie jakies nie pójdzie..

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkkaaarrr wrote:
    Drogie, melduje się, cały czas w dwupaku, choć nie będę ukrywać, że czuję się już jak mały wieloryb. Synek zdrowo rośnie, trochę zwolnił i jest w sam raz w stosunku do OM. Aż sama nie mogę uwierzyć, że za 8 dni bedzie ciąża donoszona i w zassdzie będzie można rodzić. Wydaje mi sie jakby to było wczoraj gdy pisałam wam o 2 kreskach...
    Wpadam tu rzadkomi może tym bardziej rzuca mi sie w oczy jak wiele mamy tu suwaczków. Bardzo się cieszę :) życzę wszystkiego dobrego wszystkim tu zgromadzonym bez względu czy mają już maluszki przy sobie, w brzuchach, czy jeszcze na nie czekają! Wysyłam mnóstwo pozytywnej energii i ciążowych wiruskow :)
    No bo czyz te dwie kreski nie byly wczoraj?Wspaniale ze juz powoli dochodzisz do finalu,bedziemy czekac na wiesci z porodówki bo to juz prawie bedzie.Trzymamy kciuki za szczesliwy poród

kkkaaarrr lubi tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Elmo13 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

KammaMarra, Magdzia88 lubią tę wiadomość

Aniołek (8t) marzec 2016
    3jgx3e3kn7icgjvf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :-)

KammaMarra, Elmo13 lubią tę wiadomość

• Coconue Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KammaMarra wrote:
    W termomixie to minuta piec i zrobione ❤
    Mam dopa promyczku kitro odbieram bete na pewno ujemna i bede sama maz w delegacji bu...

Mój maz tez wczoraj wyjechal w delegacje na 3 dni. Cala jego droge ryczalam, jak glupia... ze jak bedzie mia wypadek to sama zostane z dzieckiem itp. Potem wieczorem ryczalam ze sama jestem... jak wariatka..

Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć :)))

Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t].
  • Coconue Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria wrote:
    Kamma, "piteina czy nie piteina oto jest pytanie" ;-)
    Vertigo, śmieszne z tą śliną, nigdy tak nie miałam.
    sy_la, a jednak te objawy jak są, to uspokajają, choć dobrze może być i bez objawów, a i źle nawet, jak są objawy. Babie nie dogodzisz.

Elaria skad ja to znam. Jak mialam objawy to bylam niezadowolona bo hylo mi z niji na poczatku trudno, zelaszcza z mdlosciami. A jak ifh nie bylo to schizowalam.

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

kochana u Ciebie to hormony :*
    Masz prawo...
    ja dzisiaj bez humoru... za parę godzin sądny dzień.
    czuje, że dupa... nie czuje, wiem to!
    Coconue wrote:
    Mój maz tez wczoraj wyjechal w delegacje na 3 dni. Cala jego droge ryczalam, jak glupia... ze jak bedzie mia wypadek to sama zostane z dzieckiem itp. Potem wieczorem ryczalam ze sama jestem... jak wariatka..

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

pojechał już,
    brzydko wygląda, ale który facet sam pojdzie do lekarza..
    no way ! :)

tak więc, zaopatrzyłam go w zestaw małego lekarza : bandaże, szwy rozpuszczalne, woda utleniona i plastry..

Jagna 75 wrote:
    Nie dobrze z tym paluchem powinien do lekarza,obserwuj czy zakarzenie jakies nie pójdzie..

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • Coconue Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ogole pd zawsze uwazalam ze bahy w ciazy i matki z malymi dziecji to grupa specjalnej troski- istne wariatki.

A im dalej jestem w ciazy tym mocniej podpisuje sie pod tymi slowami :))))

‹‹ 1031 1032 1033 1034 1035 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ