Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieskaa wrote:Coco... Ja przegapiłam albo zapomniałam, albo nie mówiłaś... A Wy czekacie na chłopczyka czy dziewczynkę?
Niebieska.... nie przegapilas... Groszek jest uparciuchem i niech chce sie pokazac!!! Moze w piatek sie pokaze.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Annak piękna dzidzia!
Jak ja się cieszę!
Niebieska spóźnione ale szczere najlepsze życzenia urodzinoweSpełnienia wszystkich Twoich marzeń, nudnej ciąży, szczęśliwego porodu i co tam sobie jeszcze tylko chcesz aby Ci się spełniło.
M@linka już doszła przesyłka, dziękuję też za karteczkę z życzeniami
Coco piękny brzuszek już masz. I panele super, hehe mam nadzieję, że też trochę frajdy masz z urządzania domu.
Dorola witaj na magicznym wątku, współczuję Ci bardzo, że tak wiele przeszłaś ale z nami będzie Ci raźniej, bo każda z nas tu jest po stracie/tach i jakoś próbujemy dalej iść do przodu.
Jagna przytulam... Domyślam się co przechodzisz, ja też rodziłąbym we wrześniu tylko nie chciałam zapamiętać konkretnej daty... Może dlatego terazmam taki trudny czas. Trzymaj się cieplutko
Skrzat, Ikarzyca jeśli chodzi o niepowodzenia i porażki to ja się już poddalam i po prostu czekam, aż ten rok się skończy...Niebieskaa, M@linka lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Evitka wow to mnie poczta polska zaskoczyła hehe widzę, że jak chcą to potrafią - ciekawe czy dostałabyś wczoraj jakby to był priorytet
mam nadzieję, że ten zakup przyniesie Ci szczęście - uważaj - zawirusowałam go - ciążowo oczywiście
Evita lubi tę wiadomość
-
KammaMarra wrote:Z tego czekania upieklam dwa chleby zrobilam tez maslo... Masakra chyba zmienie zawod hehe
A za mną dziś cały dzień chodziły placki ziemniaczane i..... właśnie je zrobiłam, sos czosnkowy zrobiłam i pokroiłam w kosteczkę ogórka kiszonego...mmmmm... pyszne!! Było pyszne, bo już zjadłam, ale oczywiście nie wszystko, zostawiłam dla męża (i dla siebie też!) na jutro jak przyjdzie z pracy to zje(my)Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:A za mną dziś cały dzień chodziły placki ziemniaczane i..... właśnie je zrobiłam, sos czosnkowy zrobiłam i pokroiłam w kosteczkę ogórka kiszonego...mmmmm... pyszne!! Było pyszne, bo już zjadłam, ale oczywiście nie wszystko, zostawiłam dla męża (i dla siebie też!) na jutro jak przyjdzie z pracy to zje(my)
Ja jutro zostaje sama na dwa dni maz wyjezdza.. Mam dola myslalam ze jak dostsne wyniki i ta niska bete to przynajmniej bedzie ze mna a tu klops... Pewnie nie wyjdr przez dea dni z wyrka....05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
promyczek 39 wrote:Kamma az mi slinka poleciala na te Twoje chlebki z maslem,mm
'rzuc kromeczką
Mam dopa promyczku kitro odbieram bete na pewno ujemna i bede sama maz w delegacji bu...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
sy__la wrote:A za mną dziś cały dzień chodziły placki ziemniaczane i..... właśnie je zrobiłam, sos czosnkowy zrobiłam i pokroiłam w kosteczkę ogórka kiszonego...mmmmm... pyszne!! Było pyszne, bo już zjadłam, ale oczywiście nie wszystko, zostawiłam dla męża (i dla siebie też!) na jutro jak przyjdzie z pracy to zje(my)
Ha ja też dziś robiłam placuszki ziemniaczanezjadłam aż 4 takie konkretne..mniam no i zostały na jutro jeszcze lecz juz mi się przejadło
sy__la lubi tę wiadomość
-
KammaMarra wrote:W termomixie to minuta piec i zrobione ❤
Mam dopa promyczku kitro odbieram bete na pewno ujemna i bede sama maz w delegacji bu...
ja też placki robiłam w thermomixie - tzn. smażyłam na patelni
ale jak kiedyś piekłam chleb, to ciasto thermomix wyrabia fantastycznie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 21:03
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
M@linka wrote:Ha ja też dziś robiłam placuszki ziemniaczane
zjadłam aż 4 takie konkretne..mniam no i zostały na jutro jeszcze lecz juz mi się przejadło
haha ja zjadłam 7!!! nie takie bardzo duże, łyżką dużą nakładałam na patelnię i tak rozprowadzałam, ale się objadłam.... pyszotka!promyczek 39, M@linka lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:haha ja zjadłam 7!!! nie takie bardzo duże, łyżką dużą nakładałam na patelnię i tak rozprowadzałam, ale się objadłam.... pyszotka!
No to zjadłyśmy podobnie hehe bo moje placuszki były z dwóch łyżek stolowych jedenKammaMarra, sy__la lubią tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Kamma no ale my nie mamy delegacji
a z betka to nigdy nie wiadomo co tam urosnie heh,głowa do góry
Czuje ze bedzie dupa.jajnik mnie boli co jakis czas ten bialy sluz.brzuch jakos spucjl wyczuwam okres... Ogolnie cos przygnebiona jestme ale chcr miec to za soba juz...
Dobrze ze jestescie nawet n8e w8esz ile mi to daje... ❤❤❤promyczek 39, Niebieskaa lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyNatikka, witaj! Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do formy fizycznej i psychicznej i szybko urodzisz ślicznego bobaska!
Kamma, obserwuj ten palec u męża, czy go czymś nie zakaził.
Poczułam pod wieczór pierwszy "ciążowy" objaw ze strony piersi w tej ciąży, zaczęły boleć mnie sutki. W poprzednich ciążach bolały mnie w terminie @ całe piersi. Teraz zero objawów, dopiero dziś, a piersi miękkie nadal. No i od 2 dni mam strasznie dużo śliny, ale to może przez chorobę. -
Elaria wrote:Natikka, witaj! Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do formy fizycznej i psychicznej i szybko urodzisz ślicznego bobaska!
Kamma, obserwuj ten palec u męża, czy go czymś nie zakaził.
Poczułam pod wieczór pierwszy "ciążowy" objaw ze strony piersi w tej ciąży, zaczęły boleć mnie sutki. W poprzednich ciążach bolały mnie w terminie @ całe piersi. Teraz zero objawów, dopiero dziś, a piersi miękkie nadal. No i od 2 dni mam strasznie dużo śliny, ale to może przez chorobę.
Patrze caly czas. Tak mnir nastraszyl myślałam ze palec mu odpadnie dosłownie...
Mam dola... Zastanawiam sie nad piteina czy jej nie wziac i tak beta wyjdzie do dupy05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Ruda - dobrze, że masz dobrą energię. Niestety nie da się zaczarować tym rzeczywistości, jak napisała M@linka, bo i tak co ma być to będzie, ale każdy dobry dzień to dobry dzień i trzeba to docenić. Ja mam nadzieję, że będzie dobrze. Póki co jest w porządku. Jesteś w ciąży - to raz. I masz prawidłowe i wyniki - to dwa. I więcej na tym etapie się nie spodziewamy. 100% planu.
Elariaw ślina to jednak ciążaach ten progesteron.
Evita lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Elaria może będziesz kolejną bezobjawową ciężarówką na tym wątku
mnie cycki nie bolały chyba nigdy, właśnie tylko sutki na początku. Potem lekko powiększone były, a potem wszystko ustąpiło na tydzień - półtora, a potem za kilka kolejnych dni znów nabrzmiały i tak do dziś. Czasem coś zaboli, ale jak już zaboli to na chwilkę, przeważnie w nocy i koniec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 21:25
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnyKamma, "piteina czy nie piteina oto jest pytanie"
Vertigo, śmieszne z tą śliną, nigdy tak nie miałam.
sy_la, a jednak te objawy jak są, to uspokajają, choć dobrze może być i bez objawów, a i źle nawet, jak są objawy. Babie nie dogodzisz.KammaMarra, Evita, sy__la lubią tę wiadomość
-
Drogie, melduje się, cały czas w dwupaku, choć nie będę ukrywać, że czuję się już jak mały wieloryb. Synek zdrowo rośnie, trochę zwolnił i jest w sam raz w stosunku do OM. Aż sama nie mogę uwierzyć, że za 8 dni bedzie ciąża donoszona i w zassdzie będzie można rodzić. Wydaje mi sie jakby to było wczoraj gdy pisałam wam o 2 kreskach...
Wpadam tu rzadkomi może tym bardziej rzuca mi sie w oczy jak wiele mamy tu suwaczków. Bardzo się cieszężyczę wszystkiego dobrego wszystkim tu zgromadzonym bez względu czy mają już maluszki przy sobie, w brzuchach, czy jeszcze na nie czekają! Wysyłam mnóstwo pozytywnej energii i ciążowych wiruskow
Coconue, M@linka, Evita, sy__la, gama, Jacqueline, Szczęśliwa Mamusia, sylvuś lubią tę wiadomość