Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:Uprzejmie donosze dostałam okres. Wiec niedługo zaczynamy starania
Ja jeszcze czekam. Pije inofem, wiesiołka i magnez z wit b6. Tylko pałka jestem bo kupiłam jakieś witaminy centrum ona a w domu zobaczyłam ze jest dużo wit a i się boje je łykać -
nick nieaktualnyKtoś, chyba vertigo lub laila pisały o innym rozwiazaniu niż miovarian. Bardziej ekonomicznym, jak sie pije inny preparat i dokupuje którąś witaminę osobno. Ja brałam miovarian od marca. Nie czułam poprawy. Cykle długaśne, prawdopodobnie bezowulacyjne. Dopiero meta mi pomogła. Powiedzmy, bo jak to się kończy, widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 11:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamma - no wreszcie małpa przylazła
Owocnego bzykanka
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Byliśmy wczoraj u tego kuzyna, jego żona ma już taką ładną kształtną piłeczkę, 22 tydzień. Jakoś psychicznie tak mi hmm jakby nieco lepiej po tej wizycie, w sensie na widok brzuchów ciężarnych, ale jeszcze bardziej mam przez to ochotę jak najszybciej wznowić działania...
Zwariuję chyba, bardzo chciałabym jeszcze w tym roku być w ciąży. Do dooooopy z tym wszystkim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 13:02
-
Dzień dobry, Dziewczyny,
Kamma,
Bardzo dobrze, że @ wreszcie przyszła. Najgorsze jest zawieszenie. Teraz, jak już wiesz na czym stoisz, będzie Ci o wiele łatwiej. Poza tym - nowy cykl, nowe nadzieje. No i, jak mówią niektóre nasze dziewczyny, dziś może być pierwszy dzień Twojej ciąży. Trzymam kciuki, żeby tak było.
Elaria, Promyczku,
Mam nadzieję, że jakoś się macie. To znaczy, że macie się najlepiej jak to tylko możliwe w obecnej sytuacji.
Myślę o Was ciągle.promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Jacq,
Trzeba poczekać jeszcze chwilkę na analizę Waszych wyników i wtedy zobaczycie, co dalej.
One mogą rzucić nowe światło na pewne sprawy. Potrafię wyobrazić sobie taki scenariusz, że dowiecie się czegoś takiego, co pozwoli Wam praktycznie zaraz wznowić starania, tylko z odpowiednim arsenałem zabezpieczeń. -
nick nieaktualny
-
KammaMarra wrote:Jakos po tym wszystkim nastawiam sue dobrze moze to bedzue moj miesiąc?
Polecucie jakieś witaminy?
Ja teraz biorę miovarian w saszetkach.
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Elaria! Ja tu rzadko ostatnio zaglądam i jeszcze rzadziej sie udzielam ale Ciebie to chyba nie ma kto kopnąć w d... Czytam i czytam i jestem w szoku ze nikt jeszcze nie zjeb... Cie za te pesymizmy! Ja wiem ze lepiej zaskoczyc sie pozytywnie, ale kobietooo bez przesady! Ja Cie prosze! Mam wrazenie, ze Annak z tymi swoimi szalonymi plamieniami/krwawieniami na wyjedzie byla bardziej pozytywnie nastawiona niz Ty. A u Ciebie przecież nic zlego sie nie dzieje (chyba ze cos pominelam to przepraszam oswiec mnie). Ślę szczerego kopa dla Ciebie i slodkie buzialki dla malenstwa w brzuszku!!!
Czekam na wtorkowe wieści! Trzymam kciuku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 13:59
11.02.2016r Aniołek
-
nick nieaktualnyMonika1357 wrote:Szczesliwa Mamusia gratuluje. Mam kilka pytan. Widze w pasku ze Twoj aniolek jest z 04.06. Moge wiedziec dlaczego i ile po poronieniu zaszlas w ciaze? Na kiedy masz termin porodu? Jezeli nie chcesz nie odpowiadaj. Jesli Cie urazilam to wybacz nie chcialam.
Hej hej przepraszam , że dopiero teraz Ci odpisuję tak żadko tu zaglądam , powiem Ci że ta moja 4 ciąża była bez problemów jak byłam właśnie w 9 tc zaczęłam plamić , na brązowo, cały tydzień plamiłam , poszłam na USG wszystko było dobrze , serce biło tego samego dnia 4 czerwca 2016 roku , zaczęłam plamić żywą krwią kierunek szpital poroniłam , już to było poronienie samoistnie maleństwo było umiejscowione na samym trzonie jamy macicy bardzo słabo się rozwijało , serduszko przestało bić ogólnej przyczyny poronienia nie ma, zaszłam w ciążę bardzo szybko po pierwszej @ po zabiegu łyżeczkowania jamy macicy , teraz jestem juz w 14 tc odpukać wszystko jest dobrze nie plamię, maleństwo jest zdrowe i serduszko bije jak dzwon , czuję już ruchy termin mam na 7 Kwietnia 2017 roku .
-
Szczesliwa Mamusiu dziękuję za odpowiedz. Przykre to co Cie spotkalo ale teraz juz bedzie tylko lepiej. Mialam termin dzien po Tobie. Mnie sie nie udalo ale wierze ze Tobie wszystko szczesliwie sie zakonczy. Powodzenia i trzymam kciuki.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Annak - wiem wiem, to chyba taka chwila załamki jak @ przy staraniach, przejdzie mi, jeszcze tylko miesiąc i wizyta u genetyka, dowiemy się co i jak, mam nadzieję, że nieźle
Pomaziałam kredkami chwilę i od razu lepiej
Bardzo też przeżywam Elarię i Promyczka, no żeby dobrze byłoU Was wszystkich
-
Elaria wrote:Aniuk, wklej te zdjęcia! Ja cię już 3 razy prosiłam!
ps. dziś mam się nieźle, we wtorek zabieram ze sobą męża, do gabinetu go nie biorę, ale jak mam się wypłakać, to wolę mieć go w drodze powrotnej ze sobą.no i jeszcze jedna malutka do M@linki-pewnie nie tylko ja jestem ciekawa zobaczyc twoją rosnącą piłeczke
Antoś IVF,Julisia natural