Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chciałam tylko napisać, że - podobnie jak M@linka - mam pełne zrozumienie dla wszelkich wyrazów zwątpienia i lęków Elarii i Promyczka.
Aby oddać skalę mojego zrozumienia, przytoczę swoją myśl z wczorajszego wieczora. Była taka: "o rany, już dawno nie widziałam mojego dziecięca, czy na pewno wszystko z nim dobrze?!".
(wczoraj = dwa dni po wizycie)
Ja, zbiór wszystkich panik świata w najmniej oczekiwanych momentach, tym bardziej rozumiem lęk w chwili gdy jest on uzasadniony.
Promyczku,
Wyobrażam sobie, jak Ci musiało być ciężko dzisiaj na imprezie z przyklejonym uśmiechem. Ale tutaj, z nami, możesz go zrzucić. Wszystkie będziemy jutro z Tobą na becie i potem na wizycie. Oby to już było jutro. Musi być!
A we wtorek będziemy asystować Elarii.
Bardzo mocno jestem z Wami myślami i sercemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 19:45
promyczek 39, M@linka lubią tę wiadomość
-
Elaria wrote:Aniuk, wklej te zdjęcia! Ja cię już 3 razy prosiłam!
ps. dziś mam się nieźle, we wtorek zabieram ze sobą męża, do gabinetu go nie biorę, ale jak mam się wypłakać, to wolę mieć go w drodze powrotnej ze sobą.
Zaraz wrzucę, obiecuję!
PS. Dobry pomysł z mężem, szczególnie, że on Cię tak bardzo wspiera cały czas.
A ja tu zaklinam rzeczywistość, żeby mąż "przydał" się do celebracji wspólnej radości we wtorek. -
nick nieaktualnyM@linka wrote:Paolina to Cię ominęło. Elaria ma podejrzenie pustego jaja. Ja osobiście uważam, że ma mega prawo "świrować". Przeżywa koszmar niepewności. Trudno w takiej sytuacji być happy. Pocieszaczki nasiłowe i kopaczki w dupe życzę wam troche ogaru.
Asia87, KammaMarra, sy__la lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Mam nadzieję, że żadnej Was nie sprawię przykrości tym postem, ale - nabrawszy śmiałości po Waszych prośbach - wrzucam parę fotek mojego dziecięcia.
Profilowe:
(czy nie sądzicie, że moje dziecko ma już czuprynkę?)
Tajemniczy wykop nóżką:
Tylko szalona matka może tu widzieć ewidentnie ssanie kciuka:
I trochę inna perspektywa:
Dziękuję, że mogę to przeżywać razem z Wami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 20:04
Justa87, Niebieskaa, M@linka, promyczek 39, Jacqueline, Monika1357, sy__la, Haana, Elmo13, maggda, Elaria, Asia87, Evita, skrzat1988, Paolina91, Szczęśliwa Mamusia, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niebieskaa wrote:CHLOPAK jak sie patrzy! stawiam na chlopaka, tylko jeszcze nie wiem kto sie ze mna zaklada:D
ja się nie zakładam, bo ja nigdy nie trafiamchyba, że wygra ten kto się myli
moim zdaniem też chłopak
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Promyczku, cieszę się, że się odezwałaś
będę jutro z Tobą myślami. Daj znać jak tylko czegokolwiek się dowiesz lub wcześniej, jakbyś potrzebowała się wysmarkać w tym stresie.
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Annak, Jagienka jak się zmobilizuje to na dniach wkleję jednakże nie obiecuje
Promyczek, Elaria - myślami jestem z Wami, wiem jak Wam teraz trudno. 6 razy to przeżywałam. Jedno co dla mnie pewne to jest to, ze co nas nie zabije to nas wzmocni Dziewczyny.promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
annak wrote:Dziewczyny,
Mam nadzieję, że żadnej Was nie sprawię przykrości tym postem, ale - nabrawszy śmiałości po Waszych prośbach - wrzucam parę fotek mojego dziecięcia.
Profilowe:
(czy nie sądzicie, że moje dziecko ma już czuprynkę?)
Tajemniczy wykop nóżką:
Tylko szalona matka może tu widzieć ewidentnie ssanie kciuka:
I trochę inna perspektywa:
Dziękuję, że mogę to przeżywać razem z Wami.
Cudny . Ciocie szaleją ❤05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
M@linka wrote:Annak, Jagienka jak się zmobilizuje to na dniach wkleję jednakże nie obiecuje
Promyczek, Elaria - myślami jestem z Wami, wiem jak Wam teraz trudno. 6 razy to przeżywałam. Jedno co dla mnie pewne to jest to, ze co nas nie zabije to nas wzmocni Dziewczyny.
Ja ostatnio mam wrażenie, że co nas nie zabije, to nas nie zabije po prostu. Wzmocni niekoniecznie
Dziewczyny, strasznie Wam współczujętego stresu przede wszystkim
Ja jutro też mam stres, ale nieporównywalnie mniejszy. A i tak bardzo, bardzo się bojęCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Ania ja tez Ci zazdraszczam ze nosisz w sobie takiego pięknego ,slodkiego..Chlopaczka :*
ta czuprynka mnie wzruszyła
Vertigo a czego sie boisz jutro ?
Dziewuszki bardzo dziękuje ze jestescie :*2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
KammaMarra wrote:Mam nadzieje ze gin bedzie wiedziała co i jak nie? Nralabys na moim miejscu zastrzyk na pekniecie w razie wu?Antoś IVF,Julisia natural