X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    CHLOPAK jak sie patrzy! stawiam na chlopaka, tylko jeszcze nie wiem kto sie ze mna zaklada:D
    Ja tez widze siusiaka,na drugim foto nie bylam pewna ale na ostatnim chlop wypisz wymaluj.Piękne focie,milo oczy i serce nacieszyc,wszystko to daje nadzieje

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • jatoszka Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki za promyczka :-)
    annak sliczny chlopiec tak obstawiam :-)
    ja dalszy ciag dołka :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 21:14

promyczek 39 lubi tę wiadomość

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vertigo <3 jestesmy tu i dla ciebie,nasze ramiona otwarte na wszystkie smutki i radosci.Jesli za ciebie to trzymam kciuki jesli nie za ciebie tez trzymam,oby bylo lepiej

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jatoszka i dla ciebie zaswieci slonce,bedzie jeszcze dobrze,bedziesz nas tu sama pocieszac i dawac nadzieje jak Annak i wklejac swoje fotki..Teraz sie nie udalo,ale trzeba zebrac sily i walczyc o nastepny raz.

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • jatoszka Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety nie o to chodzi -ale wiem ze rzadko pisze i rozumiem ze nikt moich postow nie czyta :-(

Jagna 75 lubi tę wiadomość

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak,
    Ale masz cudnego Bobasa... prześliczne zdjęcia, a Ty musisz mieć superowy filmik. Ja też obstawiam chłopaka, widać tam co nie co, ale się okaże :)

Promyczku, Elaria,
    Jestem z Wami myślami i pamiętam... czekamy na dobre wieści... na tym forum już była taka dobra passa, nie chcemy aby to się popsuło :) trzymam za Was kciuki! No i oczywiście za siebie też, bo we wtorek mam prenatalne...aaaaa!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 21:26

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jutro zaczynamy radioterapie. Znowu szpital, bieganie od-do i niewiadoma jaka będzie reakcja. Ale jest życie. Więc i jest nadzieja.

Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jatoszka :( myślę, że to zbyt duże wymaganie, żeby cieszyć się teraz czyjąś ciążą. Masz do tego pełne prawo, jeśli nie zrozumieją, to trudno. U mnie też mało kto rozumie. 2-3 dni mogę płakać, a potem sorry, koniec marudzenia, alleluja. Przytulam Cię, najbardziej boli gdy ranią najbliżsi, Ci którym ufamy, że nas nigdy nie skrzywdza.

jatoszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jatoszka wrote:
    niestety nie o to chodzi -ale wiem ze rzadko pisze i rozumiem ze nikt moich postow nie czyta :-(
    Ja czytam :)
    O ta bratowa chodzi? Teściowa miss taktu i delikatności jak moja :/
    Ale będzie lepiej! Nam wszystkim <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jatoszka zawsze jak widzę Twoje wpisy śmieje się sama do siebie :D za każdym razem czytam Jałoszka :D dopiero przy drugim wejrzeniu się reflektuje :D

• vertigo Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężki to dla nas wszystkich tydzień dziewczyny. Albo napięcia badaniowe, albo życiowe, albo staraniowe. Ktoś testuje? Chyba nie... Oby było tylko dobrze.

M@linka lubi tę wiadomość

• jatoszka Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najgorsze że nie teściowa tylko rodzona mama :-( ja im zycze jak najlepiej bo to moj brat i na pewno z czasem im to okaze ale jeszcze nie teraz :-(

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    Ożesz cholerka...
    A ja myślałam, że Einsteinem :-D

Kochana wieszka kase bedzie zarabial :p

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jatoszka wrote:
    Oczywiscie polubilam przez przypadek co nie bylo zamiarem,pisanie na telefonie..
    Czemu sądzisz ze nikt nie czyta,wszystko czytamy jednak czasem nasze smutki są stlumione większymi problemami i cierpieniem kolezanek.Jestes jednà z nas i nie mniej wazna niz ja czy inne dziewczyny.Mimo iz ból w nas w róznym stopniu rani to jednak kazda zrozumie co mozesz czuc.

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jatoszka wrote:
    najgorsze że nie teściowa tylko rodzona mama :-( ja im zycze jak najlepiej bo to moj brat i na pewno z czasem im to okaze ale jeszcze nie teraz :-(
    Jesli mama to powinnas znalezc chwile by powiedziec co czujesz,ze to za duzo na twoje barki,ze jeszcze nie czas bys mogla z wszystkim sie zmierzyc.Mama chyba powinna zrozumiec ...
    Quwa ale ja pieprze,przeciez moja mama w d...e ma co sie ze mną dzieje ha ha...jednak mam nadzieje ze masz z nià lepszy kontakt niz ja ze swoją,mysle ze powinna wiedziec ze to nie takie proste jeszcze cieszyc sie szczesciem innych skoro sama jeszcze nid pogodzilas sie ze swoją stratą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 21:53

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Elmo13 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu ja też obstawiam chłopaka więc nie bedIe zakładów na raZie wszystkie jesteśmy jednogłośnie .
    Promyczku mam nadzieję ze jutro twoje słoneczko znowu się rozpromieni. .. Elaria do wtorku już niedługo oby u Ciebie też było dobrze.

Aniołek (8t) marzec 2016
    3jgx3e3kn7icgjvf.png
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jatoszka wrote:

Ja mam tak z teściowa w twarz powiedziała mi jak poronilam czy przyjde na jej imieniny. Potem powiedziala mojrmu mezowi ze sie uzalan bo potrzebowalam tydzien separacji od wzystkich. Teraz nie wie nic. Nie dowie sie nawet o ciazy jak sie uda w tym miesiacu. Uwazam ze dam sobie rade nie potrzebuje jej docinek. Przy stole na obiedzie nakrecala moja szwagiefke na dziecko bo powiedZiała ze u nas sie nie doczeka.i co wstalam i wyszlam. Trudno ona mi na chleb nie daje.
    Moja mama powiedziała ze mam sie wylac na nia doslownie i tak robie. Moja siostre tez nie interesuje ostatnio jak usyszala ze znowu sie staramy powiedziala a co to wyscigi jestes mloda i glupia. I co mam zrobif? A szwagierka na szybko chce zajsc w ciaze bo jakas glupia rywalizacja. Ja sie odcinam od zlych emocji. Październik to moj miesiac wlasnie zaczynam hodować takie jaja ze ho ho . maz caly miesiac na miejscu wysle pracownikow w delegacje wiec bedzie dobrze. Zacyzbam poztywunie myśleć to polowa sukcesu.a wiesz kto mnie najbardziej wspeira i kogo najbardziej interesuje? Te o to kobiety na forum to je interesuje co u mnie czy moja miesiaczka sie zjawila jak sie czuje i co czuje. Czuje z nimi wiez wiem ze fo bym nie napisala to zawsze mam tu wsparcie. To piekne...

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamma cieszy sie ze swej @ wiec i ja nie bede gorsza,tadammm wlasnie zaczęlam plamic wiec jutro dzwonie o wizyte na wtorek lub srode i zaczynamy stymulacje :-) :-) ...pod warunkiem kurka ze wyniki nam wszystkie dobrze wyszly hmmm...

jatoszka, M@linka, promyczek 39 lubią tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • jatoszka Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedziałam wczoraj tyle ze w zlosci i zdenerwowaniu -wyszłam i przepłakalam cały dzien :-( wydaje mi sie ze ona nie wiem co ja tak naprawde przezywam-powinnam sie cieszyc i im gratulowac :-( to co przeżyłam teraz i pare lat temu to przeciez nic -powinno to splynac po mnie jak po kaczce -ehhhh moze ja jestem dziwna i faktycznie powinnam skakac z radosci bo bede ciocia a nie po raz 2 matką

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jatoszka nic nie powinnaś! Twoje uczucia sa adekwatne do Twoich doświadczeń a Twoja mama zachowuje sie z tego co piszesz poprostu bardzo toksycznie.

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

‹‹ 1080 1081 1082 1083 1084 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ