Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieskaa wrote:CHLOPAK jak sie patrzy! stawiam na chlopaka, tylko jeszcze nie wiem kto sie ze mna zaklada:DAntoś IVF,Julisia natural
-
Annak,
Ale masz cudnego Bobasa... prześliczne zdjęcia, a Ty musisz mieć superowy filmik. Ja też obstawiam chłopaka, widać tam co nie co, ale się okaże
Promyczku, Elaria,
Jestem z Wami myślami i pamiętam... czekamy na dobre wieści... na tym forum już była taka dobra passa, nie chcemy aby to się popsułotrzymam za Was kciuki! No i oczywiście za siebie też, bo we wtorek mam prenatalne...aaaaa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 21:26
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Jatoszka
myślę, że to zbyt duże wymaganie, żeby cieszyć się teraz czyjąś ciążą. Masz do tego pełne prawo, jeśli nie zrozumieją, to trudno. U mnie też mało kto rozumie. 2-3 dni mogę płakać, a potem sorry, koniec marudzenia, alleluja. Przytulam Cię, najbardziej boli gdy ranią najbliżsi, Ci którym ufamy, że nas nigdy nie skrzywdza.
jatoszka lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
nick nieaktualnyjatoszka wrote:niestety nie o to chodzi -ale wiem ze rzadko pisze i rozumiem ze nikt moich postow nie czyta
O ta bratowa chodzi? Teściowa miss taktu i delikatności jak moja
Ale będzie lepiej! Nam wszystkimjatoszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jatoszka wrote:niestety nie o to chodzi -ale wiem ze rzadko pisze i rozumiem ze nikt moich postow nie czyta
Czemu sądzisz ze nikt nie czyta,wszystko czytamy jednak czasem nasze smutki są stlumione większymi problemami i cierpieniem kolezanek.Jestes jednà z nas i nie mniej wazna niz ja czy inne dziewczyny.Mimo iz ból w nas w róznym stopniu rani to jednak kazda zrozumie co mozesz czuc.jatoszka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
jatoszka wrote:najgorsze że nie teściowa tylko rodzona mama
ja im zycze jak najlepiej bo to moj brat i na pewno z czasem im to okaze ale jeszcze nie teraz
Quwa ale ja pieprze,przeciez moja mama w d...e ma co sie ze mną dzieje ha ha...jednak mam nadzieje ze masz z nià lepszy kontakt niz ja ze swoją,mysle ze powinna wiedziec ze to nie takie proste jeszcze cieszyc sie szczesciem innych skoro sama jeszcze nid pogodzilas sie ze swoją stratąWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 21:53
jatoszka lubi tę wiadomość
-
Aniu ja też obstawiam chłopaka więc nie bedIe zakładów na raZie wszystkie jesteśmy jednogłośnie .
Promyczku mam nadzieję ze jutro twoje słoneczko znowu się rozpromieni. .. Elaria do wtorku już niedługo oby u Ciebie też było dobrze.
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
jatoszka wrote:najgorsze że nie teściowa tylko rodzona mama
ja im zycze jak najlepiej bo to moj brat i na pewno z czasem im to okaze ale jeszcze nie teraz
Ja mam tak z teściowa w twarz powiedziała mi jak poronilam czy przyjde na jej imieniny. Potem powiedziala mojrmu mezowi ze sie uzalan bo potrzebowalam tydzien separacji od wzystkich. Teraz nie wie nic. Nie dowie sie nawet o ciazy jak sie uda w tym miesiacu. Uwazam ze dam sobie rade nie potrzebuje jej docinek. Przy stole na obiedzie nakrecala moja szwagiefke na dziecko bo powiedZiała ze u nas sie nie doczeka.i co wstalam i wyszlam. Trudno ona mi na chleb nie daje.
Moja mama powiedziała ze mam sie wylac na nia doslownie i tak robie. Moja siostre tez nie interesuje ostatnio jak usyszala ze znowu sie staramy powiedziala a co to wyscigi jestes mloda i glupia. I co mam zrobif? A szwagierka na szybko chce zajsc w ciaze bo jakas glupia rywalizacja. Ja sie odcinam od zlych emocji. Październik to moj miesiac wlasnie zaczynam hodować takie jaja ze ho ho . maz caly miesiac na miejscu wysle pracownikow w delegacje wiec bedzie dobrze. Zacyzbam poztywunie myśleć to polowa sukcesu.a wiesz kto mnie najbardziej wspeira i kogo najbardziej interesuje? Te o to kobiety na forum to je interesuje co u mnie czy moja miesiaczka sie zjawila jak sie czuje i co czuje. Czuje z nimi wiez wiem ze fo bym nie napisala to zawsze mam tu wsparcie. To piekne...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Kamma cieszy sie ze swej @ wiec i ja nie bede gorsza,tadammm wlasnie zaczęlam plamic wiec jutro dzwonie o wizyte na wtorek lub srode i zaczynamy stymulacje
...pod warunkiem kurka ze wyniki nam wszystkie dobrze wyszly hmmm...
jatoszka, M@linka, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
powiedziałam wczoraj tyle ze w zlosci i zdenerwowaniu -wyszłam i przepłakalam cały dzien
wydaje mi sie ze ona nie wiem co ja tak naprawde przezywam-powinnam sie cieszyc i im gratulowac
to co przeżyłam teraz i pare lat temu to przeciez nic -powinno to splynac po mnie jak po kaczce -ehhhh moze ja jestem dziwna i faktycznie powinnam skakac z radosci bo bede ciocia a nie po raz 2 matką