Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyvertigo wrote:Abby.... Bój się Boga. Ja straciłam swoje dzieci, to czym się zajmujemy w życie naprawdę nie ma wpływu na to jak zakończy się nasza ciąża.
ale jak ona traci dziecko i pisze ze nie zrobiła nic złego to może ja też nie. We mnie dalej jest dużo poczucia winy.
-
...tez dzis byłam na pogrzebie mojego wujka (brata mojego ojca),we srode poszedł do szpitala miał miec peracje serca i niestety nie doczekał,we czwartek zmarł,był po zawale i drugiego nie przezył mimo iz stało sie to w szpitalu.Poszedł na własnych nogach a wyszedł w trumnie,straszne jak ciocia to przezywa i cała rodzina..
Jedyny dobry plus pogrzebów i wesel to to ze zjawia sie cała rodzina z róznych zakątków Polski i az miło sie widziec tak wszyscy razem,tacy życzliwi..Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:dokładnie
Jak samopoczucie?
pewnie twój brzuszek juz ładnie zaokrąglony..
Dziękuję, teraz wspanialetak już jest widoczny
Dziś robiłam badania tsh, ft4, toxo igm i glukozę na czczo. I wszystko dzieki Bogu ok. W środę idę na usg. I jeszcze w poniedziałek odbieram dokładne wyniki wymazu z piczy, bo wyszedł dodatni ale nie wiem dokładnie jakie baktery i czy będzie kolejny antybiotyk.
-
M@linka wrote:Dziękuję, teraz wspaniale
tak już jest widoczny
Dziś robiłam badania tsh, ft4, toxo igm i glukozę na czczo. I wszystko dzieki Bogu ok. W środę idę na usg. I jeszcze w poniedziałek odbieram dokładne wyniki wymazu z piczy, bo wyszedł dodatni ale nie wiem dokładnie jakie baktery i czy będzie kolejny antybiotyk.
oj,lubią cie te bakteryAntoś IVF,Julisia natural
-
Maggda,
Bardzo, bardzo mi przykro z powodu Twojego taty i ogromnie Ci współczuję.
Wiem, że w takiej chwili nie działają żadne słowa i trudno znaleźć jakiekolwiek pozytywne strony tej sytuacji, ale pisałaś, ze tata bardzo cierpiał w ostatnich dniach. Jego odejście zakończyło te cierpienia i dało mu ulgę. Trzeba szukać pocieszenia w tej myśli. Choć oczywiście wiem, że trudno o jakiekolwiek pozytywne spojrzenie na to co się stało.
Życzę Ci siły i wytrwałości w tych trudnych dniach. I odnalezienia spokoju, który te trudne chwile na pewno Wam odebrały.
Jestem myślami z Tobą. -
nick nieaktualny