Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja beta potwierdzajaca puste jajo wynosiła 88 tys... Po dwóch dniach już 86 tys. także może osiagnać naprawde spore wartości
ale ja już wtedy byłam w 8 tc jak nie 9.
Elaira trzymam mocno kciuki za Ciebie, bo sama przez to przechodziłam, ten tydzień niepewności, to strasznie boliMama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyObudziłam się o 5 i już spać nie mogłam. Wstałam przed 7. Teraz siedzę rozmemłana, zero ochoty czy zapędu do robienia czegokolwiek. Weekend przecieka przez palce. Powinnam ogarnąć dom, zrobić pranie, zająć się córką, pomóc mężowi w pracach koło domu. A myślę tylko o poronieniu. Wiem, piszecie, żeby jeszcze nie skreślać szans, mieć nadzieję. Ale nie potrafię. Znacie może, pewnie wiele z was, takie uczucie, że nigdy się nie uda, że skazane jesteśmy na cios za ciosem, niepowodzenie za niepowodzeniem. Po wczorajszym mailu od lekarza mam takie właśnie uczucie, wręcz niezmąconą pewność. Dziś sobie pomyślałam, jak to dobrze, że ustawa antyaborcyjna jeszcze nie uchwalona, bo chociaż poronienie mi lekami wywołają. A tak różni terlikowscy kazaliby mi chodzić z tym pustym jajem kto wie ile.
-
_Abby_ wrote:Dobry
Zaczynam plamic ale temp jeszcze nie spadła. I uświadomiłam sobie ze ja dopiero w listopadzie będę testowaćdluuugooo strasznie
Oj tam oj tam. Czymże jest miesiąc... To jutro @? Czy ile plamisz? Moja @ bardzo przyzwoitabałam się powikłań lyzeczkowania.
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
nick nieaktualnyJestem po wizycie maleństwo ma już 6 cm długości , serduszko bije jak dzwon niestety plci nie poznałam USG genetyczne wręcz wzorowe, mam badana do zrobienia mocz , morfologię krwi i hiv kolejna wizyta znów za dwa tygodnie.
A to zdjęcie naszego szczęścia :*:*:*:*.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/710ac9c7e23d.jpgpromyczek 39, sylvuś, M@linka, Alisa, laila_25, Justa87, maggda, k.k., Niebieskaa, Elmo13, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvertigo wrote:Oj tam oj tam. Czymże jest miesiąc... To jutro @? Czy ile plamisz? Moja @ bardzo przyzwoita
bałam się powikłań lyzeczkowania.
-
Szczesliwa Mamusia gratuluje. Mam kilka pytan. Widze w pasku ze Twoj aniolek jest z 04.06. Moge wiedziec dlaczego i ile po poronieniu zaszlas w ciaze? Na kiedy masz termin porodu? Jezeli nie chcesz nie odpowiadaj. Jesli Cie urazilam to wybacz nie chcialam.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
ja tez odzywam sie po dłuzszej nieobecnosci -czytam ale nastroju na pisanie brak
a dzis czare goryczy dopełniła mama mowiac ze brata zona w ciazy jest-kurde ja miesiac temu stracilam moje dziecko a ta mi tu takie info na dzien dobry
wiem ze oni pewnie sie ciesza ale ona ma pretensje do mnie ze ja nie potrafie
pojechali na grila ja tez mialam jechac ale nie potrafilabym bratowej spojrzec w oczy i sie z nia cieszyc-wiem ze nie moge ich unikac do porodu ale teraz jeszcze nie potrafie
mam nadzieje ze chociaz oni zrozumieja dlaczego nie pojechałam a jak nie to tez mnie to gówno obchodzi -dobrze im zycze i wierze ze bedzie dobrze ale na moja radosc nie moga liczyc
trzymam kciuki za wszytskim -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny