Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asia87 wrote:Co za emocje
ja za 5h podglądam
Roma ma piękne jajco, a Aliska dwa
oby ten dzień był szczęśliwy i dla mnie.
Asiu w takim razie teraz kciuki zaciśnięte za Twoje jajcaKochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Alisa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/79fa3e147cf2.jpg
Odpadłam!!!
Aliska ma ilustrację na KAŻDĄ okazję
Mój małż już coś zaczął przebąkiwać, że chyba będziemy musieli Aurorze naprawdę tak dać na imięAlisa, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
A ja już myślałam, że to a propos tematu bzykanka
Kciuki za jajka Asi! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o bzykanko to mój M dzisiaj pada rano:" że ma obtartego"
no w mojej piczce to se go raczej nie obtarł. Ale kij go wie kaj on łazi.
A teraz na weekend to jego "łony" bydzie biedny więc ja już mojemu M współczuję. Oj bydzie go szczypało, bydzie...
HUMOR wraca!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 15:51
Ikarzyca, Elaria lubią tę wiadomość
-
Alisa wrote:a zdradzisz Aniu imię wybrane przez Ciebie?
Prawdę mówiąc... jeszcze nie mam
Ustaliliśmy, że debata rodzicielska w tym temacie odbędzie się po uzyskaniu dobrych wyników amniopunkcji. To znaczy pierwotnie miała być po dobrym Nifty, ale... same wiecie.
Więc chyba poczekamy jeszcze do początku listopada i wtedy wybierzemy.
Ale ta AURORA od Ciebie jest przepiękna. Jak mój mąż zobaczy, to już naprawdę się zakocha w tym imieniu.
Nie wiem, czy to nie będzie drugie. Dzisiaj z mamą zryczałyśmy się telefonicznie nad tym, co kilka dni temu Vertigo napisała o śpiącej królewnie. No i jak tu nie przywiązać się tdo takiej Aurory...
(ale ostrzegałyście mnie, ostrzegałyście...) -
Alisa wrote:Jeśli chodzi o bzykanko to mój M dzisiaj pada rano:" że ma obtartego"
no w mojej piczce to se go raczej nie obtarł. Ale kij go wie kaj on łazi.
No i dobrze!
To u Ciebie sobie nawilży -
Aniu, musze przekazac gratulacje od mojego meza. Na razie gratulacje w zwiazku z FISHem.
To Twoje dziecie bedzie legendarnym dziecieciem tego watku. Jak jej kiedys opowiesz co tu sie dzialo! ulalalaa! prawie Internet wysiadl od naszych kciukow i kumulowania dobrej energii.
Wynagrodzisz nam te kciuki czestymi fotkami tego rozbojnika malego.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
annak wrote:Prawdę mówiąc... jeszcze nie mam
Ustaliliśmy, że debata rodzicielska w tym temacie odbędzie się po uzyskaniu dobrych wyników amniopunkcji. To znaczy pierwotnie miała być po dobrym Nifty, ale... same wiecie.
Więc chyba poczekamy jeszcze do początku listopada i wtedy wybierzemy.
Ale ta AURORA od Ciebie jest przepiękna. Jak mój mąż zobaczy, to już naprawdę się zakocha w tym imieniu.
Nie wiem, czy to nie będzie drugie. Dzisiaj z mamą zryczałyśmy się telefonicznie nad tym, co kilka dni temu Vertigo napisała o śpiącej królewnie. No i jak tu nie przywiązać się tdo takiej Aurory...
(ale ostrzegałyście mnie, ostrzegałyście...)
Na pewno nie nazwiesz jej Nifty
Alisa, annak, roma lubią tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
nick nieaktualny
-
A ode mnie macie ciąg dalszy serii pt "wredne baby":
Alisa, Ikarzyca lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ufffff dobrze ze ten FISH okazal sie dobry. Jestes dzielna ze przetrwalas to czekanie!!! Na pewno wynik ostateczny tylko to potwierdzi. Zastanawiam sie po co sa takie testy jak Nifty skoro tak sie myla wyciaganie kasy od ludzi. Powinni Tobie zwrocic kase za to badanie skoro tak nastraszylo a okazuje sie ze niepotrzebnie. Az strach pomyslec ze moga sie pewnie tez pomylic w druga strone, wyjda pozytywnie czlowiek sie cieszy i jest spokojny a pozniej sie okaze ze jednak chore. Chyba tylko zeby plec poznac wczesniej na 100%.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 16:10
-
nick nieaktualnyIkarzyca wrote:Alisa - muszę to powiedzieć - kocham czytać Twoje wpisy
naprawdę!! myślałam, że nikt ich nie czytoo
miło mi Ikarku
o tak bydzie zapierd...ł mój M z obszczypanym po weekendzie
p.s. on to rozchodziWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 16:12
Madera2000, Evita, Monika1357, Ikarzyca lubią tę wiadomość