Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba troche za wczesnie na gratulacje bo lekarza mam dopiero we wtorek...a testy lubia sie mylic...i własnie dopadła mnei taka mysl..ze test sie pomylił, ze pojde do lekarza a on mi powie, że nie...
Chyba za duzo o tym mysle...no cóz...pies śpi a "mąż" w pracy siedzi...głupie mysli mnie dopadaja przez to samotne siedzenie w domu"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-
Melduję sie Kochane i na wstępie dziekuję za pamięć
Troche sie nie odzywałam, a to dlatego, ze nie chcialam Wam tu marudzić dopadł mnie paniczny strach We wtorek i środę mialam tylko czarę myśli, zastanawiałam sie jak powiem dzieciom, że znowu sie nie udało... Strach moj spowodowany jest zbliżaniem sie czasu kiedy straciłam poprzednia ciążę Cały mój optymizm odleciał w siną dal i strasznie denerwuje sie na myśl o środowej wizycie Ech... To juz chyba nie na moje nerwy boję sie okropnie...
Przepraszam, że nie odniosę sie do każdej z Was, ale mysle o Was i trzymam kciuki :* -
Melduje sie i ja.
A ja miałam okropny sen, do tego zmniejszyły mi się mdlosci, wiec od 2 dni panikuje w związku z tym. Tez mam wizytę w środę i okropnie się boję..
Powodzenia starającym się
Malika jeśli wcześniej miałaś progesteron ok, a teraz sie podniesie, to jedna z przyczyn na pewno jest ciąża tak samo prolaktynamalika89 lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Maggi,
Dobrze, że się odezwałaś, bo już się zastanawiałam, co u Ciebie.
Twojego strachu nie zmienię. Niestety myślę, że jest naturalny. I wcale się nie dziwię, że masz obawy, bo po naszych przejściach obawy są naturalne. Ale inną rzecz postaram się zmienić - a mianowicie Twoje poczucie, że nie powinnaś nam tu marudzić. Jak to nie powinnaś?! Powinnaś! Po to jesteśmy, żeby sobie gadać o wszystkim.
Dlatego, jeśli coś Cię dopadnie (oby nie!), to od razu się do nas odzywaj.
A na razie, kochana, nie zakładaj, że coś smutengo będziesz musiała mówić swoim dzieciom. Bo w tej chwili masz wyłącznie pozytywne rzeczy do opowiedzenia
Uściski wysyłam! -
Booooombelllll,
Rany!! Ty mnie do zawału doprowadzisz!
Cały dzień myślę, co z Tobą.
Ufff, dobrze, że się odezwałaś.
Klapsów nie dostaniesz, bo jesteś zaciążona, ale należą Ci się.
Ufff...
Ja Ci dam sny!
-
annak
Jestem tu po to aby Was wszystkie pozarażać pozytywną energią annak pamiętaj po każdej burzy przychodzi słońce. Do każdej z Nas się kiedyś uśmiechnie.
Myślę, że jeśli ktoś spadnie na sam dół to zawsze jest szansa odbić się i piąć się do góry... tak będzie z Nami.
Jeśli starania od stycznia to będę Cię śledzić .
Mama trzech Aniołków -
Kadabra,
U mnie ten styczeń na razie jest taki umowny. Jeszcze mam do zrobienia badania, które mogę zrobić najwcześniej w grudniu (w zależności od tego kiedy będzie @). Ale będę tu dały czas i liczę, że Ty mnie w staraniach wyprzedzisz
Zgadzam się z wszystkim co napisałaś - że z dołu trzeba wzbić się w górę i że po burzy musi przyjśc słońce!
A Tobie szczególnie powinno się udać, bo chyba masz jakieś tajne konszachty... Abra Kadabra... Może wyczarujesz sobie dzieciaczka w pierwszym cyklu starańWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 23:05
-
Witajcie dziewczynki
Co taka cisza dzisiaj?
U mnie dziś ból prawego jajnika
Wczoraj byłam u lekarza i dała mi elke do 22 listopada
Kazała też zwiększyć dawkę Euthprox z pół na całą tabletkę i tak od dzisiaj biorę.
Ogólnie poza brzuchem to dobrze się czuje
Jaja mnie bolą
Żołnierzyki juz walczą, miejmy nadzieję że za te około dwa tygodnie bitwa będzie wygranamalika89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
Maggi i Bombelku buziaki i utulaki
rozumiem Wasz strach, ja cały czas boje sie,ze testy mnie oszukały a objawy mam od leków
wiem głupia jestem ale po stratach jest strach mimo,ze czesto irracjonalny.
Jednak trzeba miec wielka nadzieje mimo wszystko !!!!!!!!!
a do tego jest tutaj tyle Wspaniałych Kobiet które nas wspierają,ze musi byc w koncu dobrze co nie
Blondyna trzymam kciuki za żołnierzy
Pamietam o kazdej z Was kochane moje
Życze dobrego dnia i weekendu
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Maggi - myślę, że jak już na następnej wizycie zobaczysz dzieciaczka i minie TEN moment, to już chyba trochę się uspokoisz Coś mi się zdaje, że jeśli będę w ciąży to będę chyba podobnie przeżywać, ale jakoś musimy dać radę
Bombelek - z tymi objawami to podobno jest tak, że jednego dnia mogą osłabnąć by wrócić z impetem Ja w ciąży z córką miałam mało objawów Byłam trochę senna, ale nie jakoś potężnie I mdłości - no miałam, ale prawie bez wymiotów
Strach to naturalna rzecz przy takich przeżyciach, ale jakoś trzeba starać nie dać się zwariować. Mocno za Was wszystkie trzymam kciuki Nie dajcie się strachowi Trzeba wierzyć, że będzie dobrze Bo ostatnio na wizytach było dobrze
Ja Was staram się teraz uspokajać, a jeśli przyjdzie mi kiedyś pochwalić się II t pewnie wtedy Wy będziecie musiały uspokajać mnie
A ja dziś dalej sobie poplamiam, jest to na zmianę lekko brązowa krew, ale taka bardziej czerwona, choć nie aż tak jak podczas @. To znaczy, że ciągle coś tam się chyba złuszcza, skoro jest czerwona nawet trochę ? To jak mi to endo urośnie?
No jestem tym już zmęczona i zdenerwowana Owszem, miewałam praktycznie zawsze plamienia po @, ale to było 2-3 dni i na koniec już były takie brązowawe całkiem, a teraz już jest 4 dzień plamień i wczoraj/przedwczoraj były raczej brązowawe bardziej, a dziś więcej czerwonego troszkę
Już sobie myślę, że coś nie tak tam jest pewnie
Mam nadzieję, że już tak ostatecznie jutro zakończy się to plamienie wreszcie. I nie wiem czy jednak nie zapisać się do lekarza za pare dni...12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyJacqueline ja myśle,ze dobrze bys zrobiła abys poszła jednak do ginekologa aby Cie obejrzał juz masz 8 dzien a Ty ciagle jakies plamienia masz.
Moze macica nie moze sie złuszczyc lub masz problemy z hormonami!!!
Lub masz taka urode poprostu!!!!
Ja trzymam kciuki aby to była Twoja uroda
buziaki -
inessko - no zdarzało mi się, że okres razem z plamieniem po trwał nawet 9-10 dni, ale było to jeszcze przed ciążą z córką. Po ciąży troszkę się skróciło, ale też nie jakoś bardzo, 7-9 dni razem z plamieniem/brudzeniem na koniec, z czego gdzieś 5-6 dni krwawienie, a reszta to plamienie. Także i tak miałam długie miesiączki
No nic, mam nadzieję, że jednak jutro będzie definitywny koniec tego plamienia
A jak nie to na 99% zapisze się do lekarza
Ale mam nadzieję, że jednak się skończy Choć może nawet i tak zapisać się do lekarza... Im bardziej o tym myślę, to tym bardziej myślę to zrobić
Ahh te co miesięczne oddawanie krwi za ojczyznę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 16:25
inessa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
Aniu - przepraszam, że Ci wcześniej nie odpowiedziałam Yyyy gapa ze mnie A co do tego samospełniającego się proroctwa - cóż, może coś w tym jest ? Pierwsza do odstrzału w tym kierunku Malika Potem ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 17:40
malika89 lubi tę wiadomość
-
Jacqueline,
Ja to jestem za tym, żebyście się wszystkie jak najszybciej odstrzeliły w tym kierunku
I za to trzymam kciuki.
Nie wiem, czy przypadkiem nie trwają właśnie jakieś działania w tym celu, bo straszna cisza dziś na forum panuje. -
annak - jeszcze trochę i jasnowidzem zostaniesz No taką miałam przeogromną ochotę wczoraj, że musiałam dopaść męża
Nie wiem czy przez to, ale temperatura u mnie szaleje No serio, wkurze się i przestane zaraz mierzyć jak dalej tak będzie
Dzień dobryinessa lubi tę wiadomość