Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Dla mnie i dla mojego M ta inseminacja byłaby uważam dobrym rozwiązaniem.
Zaoszczędziłoby to nam stresu, celowania. A tak pyk i czekamy na efekty
W zupełności Cię rozumiem - mój się dzisiaj źle czuje i wiem, że dziś czeka mnie nierówna walka...
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
nick nieaktualnysy__la wrote:Alisko no jajo pękło, teraz nadzieja w żołnierzykach - mam nadzieję, że przetrwał ten jeden dzielny
Sysiu, gin spytał się na wizycie kiedy było. Spojrzałam na niego i powiedziałam, że ino raz w 11dc.
A owulka była prawdopodobnie tego 11dc wieczorem lub 12 do południa.
Więc stwierdził, że nasienie mąż ma dobre i plemniory zaczekają sobie.
I tak bydą czekać do usranej...
-
KammaMarra wrote:Dorola tylko te z Rossmana zaklamuja okropnie wiec ja potem robilam z domowego laboratorium
Ja mam ten z domowego laboratorium - do apteki mam po drodze, do rossmana nie.
Dzisiaj na usg też mi gin pokazywał właśnie ten płyn w zatoce i dlatego się zdziwiłam tym testem.
W sumie to testów nie robię jakoś namiętnie - ten jeden został mi sprzed 3 miesięcy i tak jakoś mnie dziś coś tknęło hehe
No nic - trzeba dziś jeszcze małża pomęczyć w takim razieKochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
nick nieaktualnyDorola31 wrote:Ja mam ten z domowego laboratorium - do apteki mam po drodze, do rossmana nie.
Dzisiaj na usg też mi gin pokazywał właśnie ten płyn w zatoce i dlatego się zdziwiłam tym testem.
W sumie to testów nie robię jakoś namiętnie - ten jeden został mi sprzed 3 miesięcy i tak jakoś mnie dziś coś tknęło hehe
No nic - trzeba dziś jeszcze małża pomęczyć w takim razie
Biedny, kolejny męczony bydzie. A dobrze im tak:-)
-
A niech się pomęczy. Ja to mu zawsze mówię żeby się cieszył, że nie musi tak jak ja co miesiąc albo i dwa razy w miesiącu przed obcym facetem nogi rozkładać.
Dobrze, że mój gin młody i przystojny to wizyty nie są jakimś koszmarem hihiAlisa, Ikarzyca lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Alisa wrote:Sysiu, gin spytał się na wizycie kiedy było
. Spojrzałam na niego i powiedziałam, że ino raz w 11dc.
I tak bydą czekać do usranej...
Alisko będą na pewno czekać trzymam za Ciebie kciuki słońce ❤Alisa lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Dorola31 wrote:Ja mam ten z domowego laboratorium - do apteki mam po drodze, do rossmana nie.
No nic - trzeba dziś jeszcze małża pomęczyć w takim razie
Może poziom lh nie spadł jeszcze05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sy__la wrote:Kamma w pon to najlepszy dzień na test albo na bete. No a ten duphaston to bedziesz brać dalej czy jak? Bo mówiłaś, że w piątek powinnaś odstawić?
Chociaż mi gin mówił, że jak będę brała dupka cały czas to jesli jest ciąża to ok, a jeśli nie ma to małpa i tak przyjdzie pomimo brania dupka. I faktycznie ja tak miałam, brałam dupka a w trakcie mi miesiączka przyszła. Także może lepiej bierz do tego poniedziałku?
Alisko no jajo pękło, teraz nadzieja w żołnierzykach - mam nadzieję, że przetrwał ten jeden dzielnya to drugie to się wchłonie. Ja przed cyklem szczęśliwym miałam na lewym jajniku dwa pęcherzyki po 18-19 mm po clo, które nie pękły, w 29 dc miały taką samą wielkość, okres dostałam normalnie, a w następnym zaszłam w ciążę i w niczym to nie przeszkadzało - pewnie się wchłonęły bo zaszłam z tego samego jajnika. A u Ciebie to może i nawet w tym cyklu będzie CUD
trzymam kciuki &&&
Tak właśnie planuje nam do jutra Stare opakowanie bo mam brać 10 dni i tak biorę i Nowe mam od piątku.
Czyli jak okres ns przyjść to przyjdzie i tak z tabletkami ?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Alisa wrote:Sysiu, gin spytał się na wizycie kiedy było
. Spojrzałam na niego i powiedziałam, że ino raz w 11dc.
I tak bydą czekać do usranej...a tak psioczyłaś na tego swojego
nic tylko czekać i kciuki zaciskać, bo cóż innego pozostało
Alisa lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Alisa wrote:mój M se poszedł na "Wołyń" - tyle się kurwa "napracował" w owulkę, że poszedł se odreagować...
a ja jutro do fryzjera nananana. Idę farbować siwiznę, bo może to ona jest przyczyną niemocy mojego facetaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 20:43
sy__la lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnysy__la wrote:Oooooo! no to widzisz... przypadkiem wstrzeliliście się idealnie he he
a tak psioczyłaś na tego swojego
nic tylko czekać i kciuki zaciskać, bo cóż innego pozostało
a pozostało..jak nie wyjdzie to ja temu swojemu M zacisnę - no wiecie..:-)jajo:-)
sy__la lubi tę wiadomość
-
Alisa wrote:mój M se poszedł na "Wołyń" - tyle się kurwa "napracował" w owulkę, że poszedł se odreagować...
a ja jutro do fryzjera nananana. Idę farbować siwiznę, bo może to ona jest przyczyną niemocy mojego faceta
Moje włosy to masakra. Mam Kurwa sprane ombre sombre chij wie . Na górze ciemny brąz a na dole cyganka Azzza masakra.
No ale czego się nie robi dla przyszłego dziedzica ha ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 20:44
Alisa lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny