Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
sy__la wrote:No mnie w tej ciąży brzuch pobolewał w dole jakby na okres, tak ćmił już tydzień przed @. Także KAMMA, jest szansa jest szansa
Może ktoś Ci się tam gnieździ?
Duphaston raczej nie powoduje bólu brzucha.
No czuje się jakby okres się zbliżał do dipy do tego pieką mnie suty.
Nie nastaeiam się specjalnie tylko troszkę martwię tym cmieniem taki dziwny nie nazwałbym tego strike bólem .
Zwalam na skutki uboczne tabletek nie chce się nakrecac a potem rozczarować.
Szkoda mi kasy nawet na test ☺☺☺05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:No czuje się jakby okres się zbliżał do dipy do tego pieką mnie suty.
Nie nastaeiam się specjalnie tylko troszkę martwię tym cmieniem taki dziwny nie nazwałbym tego strike bólem .
Zwalam na skutki uboczne tabletek nie chce się nakrecac a potem rozczarować.
Szkoda mi kasy nawet na test ☺☺☺
ja dziś kupiłam clearblue digital cyfrowy ... za 17 e!! i kuźwa aż mi go szkoda jutro bo wiem że zobacze NO PREGNANT... i wydam 17euro zajebisy napis.. który wiem dzis za darmoszkę ! hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 18:40
FabianCyprian
Tymuś
-
Brawo M@linka! Super wieści
Pamiętam jeszcze jak Ty się bałaś o swoja ciaże, a teraz mi przyszło się mierzyć z tym okropnym uczuciem.
Vertigo, nie odszczekam, naprawdę marzę o tym, bo dziś już wogóle się nie czuję ciażowo, a chorobowo i schizy mam.
Gaduaaa, cały czas wierzę, że coś z tego będzieGaduaaa lubi tę wiadomość
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Gaduaaa wrote:nie przesadzaj...
ja dziś kupiłam clearblue digital cyfrowy ... za 17 e!! i kuźwa aż mi go szkoda jutro bo wiem że zobacze NO PREGNANT... i wydam 17euro zajebisy napis.. który wiem dzis za darmoszkę ! haha
Gadluko za tyle kasy to zobaczysz drukowanymi ciąża mówię Ci ☺
Ja poczekam dopiero 8 dpoGaduaaa lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Gaduaaa no z rańca najlepszy sikaniec, jeszcze za tyle kasiory to tylko z rańca hehe bo stężenie lepsze
Kamma no to właśnie te bóle okresowe inne niż na okres ale bóle w dole brzucha i ćmienie to mi pachną ciążą ;-P jak nic ciąża, widziałam, że tempka Ci ładnie podskoczyła do góry. Tak sobie myślę, że jak była troszkę niżej to może była implantacja jakaśja tam jeszcze wierze w Twój cykl, że to on będzie szczęśliwy
pożyjemy - zobaczymy
Vertigo czy Ty czujesz @ bo masz jakieś plamienia już??? Czy to na pewno cykl przegrany? ;(
M@linka super wieści, oby taka nudna ciąża już Ci towarzyszyła do samego poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 19:43
Gaduaaa, M@linka lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Gaduaaa, w Norwegii ceny testów tez sa kosmiczne, jak zobaczyłam, ze i tak nie jestem na tyle cierpliwa, zeby czekac do dnia miesiączki to zamówiłam cała pakę na ebayu tych testów, których używałaś wczesniej, plus zrobiłam zapasy w aptece gemini. A nie chcesz poczekać kilka dni? Mi niestety w żadnej ciąży nie wyszedł pozytyw wczesniej niż w dniu spodziewanej miesiączki. W aktualnej ciąży tez był pozytywny w dzień okresu ale dopiero po godzinie;) Trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 19:49
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
agnieszka88 wrote:Dziękuję za miłe przyjęcie:) moja Pani gin w ogole nie chciała po mojej stracie przeprowadzić żadnych badań to ja na niej wymogłam i zrobiłam podstawowe z krwi, tsh tarczycy i cukier. Wszystko wyszlo w normie wiec mam wrażenie, że to ja chyba panikuje. Pani doktor jedynie powiedziała na ostatniej wizycie, że zaprasza mnie na jesień na stwierdzenie kolejnej ciąży... jesień trwa a ja mam przeczucie, że wracam do starych długich cykli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 19:54
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Malinko pięknie
ja tam wierzyłam w Twojego Synka od początku.
Dorola super,mam nadzieje ze jutro i ja z takimi wiadomościami wpadnę.
Vertigo
M@linka lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia87 wrote:Malinko pięknie
ja tam wierzyłam w Twojego Synka od początku.
Dorola super,mam nadzieje ze jutro i ja z takimi wiadomościami wpadnę.
Vertigo
Na pewno - nie ma innej opcji
Mnie zastanawia ten pozytywny test - nie ukrywam, że za bardzo się na tym nie znam i może tak właśnie ma być, ale gdzieś kiedyś czytałam, że po pęknięciu pęcherzyka poziom LH drastycznie spada i testy nie powinny już takie intensywne wychodzić. A w moim kreski obie są równo ciemne.
Chciałam wstawić zdjęcie ale jakieś takie mało ostre mi wyszło.Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Niebieskaa wrote:Gaduaaa, w Norwegii ceny testów tez sa kosmiczne, jak zobaczyłam, ze i tak nie jestem na tyle cierpliwa, zeby czekac do dnia miesiączki to zamówiłam cała pakę na ebayu tych testów, których używałaś wczesniej, plus zrobiłam zapasy w aptece gemini. A nie chcesz poczekać kilka dni? Mi niestety w żadnej ciąży nie wyszedł pozytyw wczesniej niż w dniu spodziewanej miesiączki. W aktualnej ciąży tez był pozytywny w dzień okresu ale dopiero po godzinie;) Trzymam kciuki!Fabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyHejka Dziewczyny, wróciłam od gina (15dc).
I tak owulka była - jedno jajo to 20mm pękło. Drugie nie (to 18mm) ma obecnie 24mm. Gin powiedział, że mam się tym nie martwić, do miesiączki go nie będzie.
Kolejny cykl bez Lametty! bo gin powiedział, że jajnik wygląda jakby napęczniały, nabrzmiały i nie chce go przestymulować.
Czy zdarza się, że pomimo podania Ovitrelle np. nie wszystkie jaja pękną? Czy to zaś ja mam takie "szczęście"??
A może to kwestia np. zastrzyku na pęknięcie - dawki itd.?
Dzisiaj pytałam jeszcze mojego gina o inseminację domaciczną - nie ukrywam, że rozważam to bardzo mocno.
Stwierdził, że tak ale po 3 nieudanych cyklach stymulowanych. Ale jakoś niespecjalnie pchał mnie w IUI. Powiedział, że ja w każdą ciążę zachodziłam naturalnie a IUI ma podobną skuteczność. -
sy__la wrote:Gaduaaa no z rańca najlepszy sikaniec, jeszcze za tyle kasiory to tylko z rańca hehe bo stężenie lepsze
Kamma no to właśnie te bóle okresowe inne niż na okres ale bóle w dole brzucha i ćmienie to mi pachną ciążą ;-P jak nic ciąża, widziałam, że tempka Ci ładnie podskoczyła do góry. Tak sobie myślę, że jak była troszkę niżej to może była implantacja jakaśja tam jeszcze wierze w Twój cykl, że to on będzie szczęśliwy
pożyjemy - zobaczymy
Vertigo czy Ty czujesz @ bo masz jakieś plamienia już??? Czy to na pewno cykl przegrany? ;(
M@linka super wieści, oby taka nudna ciąża już Ci towarzyszyła do samego porodu
Dzieki kochana. Dokładnie pozyjemy zobacxymy poki co kolega ma apteke wiec wzielam od niego opakowanie duphastonu bo koncze jutro.
Ale mysle ze to chyba za wczesnie na test.
Teraz sie brzuch uspokoil od rana. Zobaczymy na jak długo czuje go mniej.
Ale ta mokrodc plus cmienie spowodowalo ze myślałam ze to okres iw pracy lukalam co chwilę w majty
Moze w pon skocze na krew. Bo teraz pewnie za wczesnie no chyba ze miesiaczka mnie wyprzedzi05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Alisko mój gin co do inseminacji to też tak póki co z dystansem podchodzi.
Powiedział, że w ciąże zachodzę naturalnie i teraz też prędzej czy później zajdę, przy czym on myśli, że to już będzie raczej prędzej...
Trzymam kciuki za to pęknięte jajo
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
nick nieaktualnyDorola31 wrote:Alisko mój gin co do inseminacji to też tak póki co z dystansem podchodzi.
Powiedział, że w ciąże zachodzę naturalnie i teraz też prędzej czy później zajdę, przy czym on myśli, że to już będzie raczej prędzej...
Trzymam kciuki za to pęknięte jajo
Dla mnie i dla mojego M ta inseminacja byłaby uważam dobrym rozwiązaniem.
Zaoszczędziłoby to nam stresu, celowania. A tak pyk i czekamy na efekty
-
Dorola31 wrote:Na pewno - nie ma innej opcji
Mnie zastanawia ten pozytywny test - nie ukrywam, że za bardzo się na tym nie znam i może tak właśnie ma być, ale gdzieś kiedyś czytałam, że po pęknięciu pęcherzyka poziom LH drastycznie spada i testy nie powinny już takie intensywne wychodzić. A w moim kreski obie są równo ciemne.
Chciałam wstawić zdjęcie ale jakieś takie mało ostre mi wyszło.
Ja w tym cyklu mialam monitoring i test lh wyszefl mi dizen i dwa przed owulacja. Tzn wyszrfl w niedizrlr i poniedziałek a we wtorek bylam na p9dgladzie i byl juz slad plynu w zatoce05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
Kamma w pon to najlepszy dzień na test albo na bete. No a ten duphaston to bedziesz brać dalej czy jak? Bo mówiłaś, że w piątek powinnaś odstawić?
Chociaż mi gin mówił, że jak będę brała dupka cały czas to jesli jest ciąża to ok, a jeśli nie ma to małpa i tak przyjdzie pomimo brania dupka. I faktycznie ja tak miałam, brałam dupka a w trakcie mi miesiączka przyszła. Także może lepiej bierz do tego poniedziałku?
Alisko no jajo pękło, teraz nadzieja w żołnierzykach - mam nadzieję, że przetrwał ten jeden dzielnya to drugie to się wchłonie. Ja przed cyklem szczęśliwym miałam na lewym jajniku dwa pęcherzyki po 18-19 mm po clo, które nie pękły, w 29 dc miały taką samą wielkość, okres dostałam normalnie, a w następnym zaszłam w ciążę i w niczym to nie przeszkadzało - pewnie się wchłonęły bo zaszłam z tego samego jajnika. A u Ciebie to może i nawet w tym cyklu będzie CUD
trzymam kciuki &&&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 20:21
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]