Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Vertigo jak to jest być kupa?
dobra jesteś.
W zasadzie z tym spinaniem to masz rację u mnie 2 razy się udało jak odpuscilam, ale to jest chyba kwestia szczęścia a nie stanu umysłu :p
Laila witaj! Zdrowiej szybciutko i do dzieła.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualnyAsia87 wrote:W zasadzie z tym spinaniem to masz rację u mnie 2 razy się udało jak odpuscilam, ale to jest chyba kwestia szczęścia a nie stanu umysłu :p
Odpuścić - nie da się, nie da... ja nie potrafię, niemniej bardzo bym chciała. Zafiksowałam się strasznie. I tak patrzę na tego mojego M - on chyba żałuje, że zgodził się na 3 dziecko. On się męczy, ja się męczę...
aaa, jeszcze dopiszę, że nie szkoda mi mojego małża. Niech się kurwa męczy.
Ja się męczyłam przez parę lat gdy błagałam go o 3 dziecko. A on temat urywał.
Niech teraz ma...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 13:10
-
nick nieaktualny
-
Alisa wiem,że sie nie da, tym bardziej na zawołanie, dlatego ja wmawianie sobie "odpuść" już olałam :p ale i tak jestem spokojniejsza niż jeszcze pół roku temu. Nie wiem na jak długo straczy mi tego spokoju ale dobrze mi z tym niech trwa :p albo niech już najlepiej nie będzie potrzeby trwania.
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
-
Alisa wrote:Odpuścić - nie da się, nie da... ja nie potrafię, niemniej bardzo bym chciała. Zafiksowałam się strasznie. I tak patrzę na tego mojego M - on chyba żałuje, że zgodził się na 3 dziecko. On się męczy, ja się męczę...
aaa, jeszcze dopiszę, że nie szkoda mi mojego małża. Niech się kurwa męczy.
Ja się męczyłam przez parę lat gdy błagałam go o 3 dziecko. A on temat urywał.
Niech teraz ma...
Mi tez mojego nie szkoda bo nie wie jak to jest wiem wiem wredna jestem ☺05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Asia87 wrote:Alisa wiem,że sie nie da, tym bardziej na zawołanie, dlatego ja wmawianie sobie "odpuść" już olałam :p ale i tak jestem spokojniejsza niż jeszcze pół roku temu. Nie wiem na jak długo straczy mi tego spokoju ale dobrze mi z tym niech trwa :p albo niech już najlepiej nie będzie potrzeby trwania.
U mnie też wyjatokowu spokój w tym miesiącu może dlatego ze spisalan go na straty ☺05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Asia87 wrote:Vertigo jak to jest być kupa?
dobra jesteś.
no tak jak ja dzisiaj mam
czuję się zmęczona, mam niecmisięniechcizm, chce mi się rzygać (nie jestem w ciąży, to bym wytrzymała). Mam dużo stresów ostatnio i to mnie chyba wymęczyło.
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
ja dolaczam sie do kup dzisiaj, chociaz bardziej dopasowalam sie juz pod zblizajace sie halloween.
Rozdrapalam pryszcze na brodzie (3 obok siebie) i od chyba rzygania peklo mi naczynko w oko i tak sie pieknie rozlalo...ze mam wrazenie, ze wszystkich strasze.M@linka, Magdzia88 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:ja dolaczam sie do kup dzisiaj, chociaz bardziej dopasowalam sie juz pod zblizajace sie halloween.
Rozdrapalam pryszcze na brodzie (3 obok siebie) i od chyba rzygania peklo mi naczynko w oko i tak sie pieknie rozlalo...ze mam wrazenie, ze wszystkich strasze.
Czyli robimy za kupo zombie ☺☺☺Niebieskaa lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Vertigo, no to nie fajnie
ojojam, a macie przychodnie zamkniętą w pon czy do roboty? Byłaby perspektywa dłuższego wolnego.
Niebieska, padłam, haha wyobraziłam sobie tego "potworka". mnie niestety też zawsze ręce świerzbią i rozdrapuje to co mam na twarzy :pSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
-
Haha kupo zombie to dobre okreslenie. Oj tak...naprawde ze mnie potworek. Rece mnie swierzbia, ale to glownie przez mojego meza. On jest chory pod tym wzgledem, przysiegam. Dopada wszystko, co przypomina pryszcza i probouje to zalatwic i czasem tez tak sie rzuca na moja twarz. Masakra, musi byc jakas jednostka chorobowa opisujaca te przypadlosc. Oczywiscie zaprotestowalam, ale potem sama grzebalam, probujac to naprawic, a efekt dzis zalosny: rozdrapane bomby i na nich korektor i puder...chyba najgorsze zestawienie jakie istnieje:P
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
a ja dziś kupa .. nieszczęścia.
dobrze, że długi weekend się zbliża..
i dobrze że małż w pracy do 18..
udało mi się dziś wbić do ginekolog na NFZ, która przyjmuje też w INVICTA w Gdyni. na 30 listopada.
za to endo na stycznia dopierowcześniej ide oczywiście prywatnie.
z jednej strony męczy mnie to ciągłe staranie z drugiej ciągle chcę walczyć...
kupaFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Pysia87 wrote:Kamma, albo ciaży
w tym cyklu mnie kłuły jajniory.
Brak objawów jest do dupy! Czuję się jak kupa, choroba mnie bierze. Witam w klubie
Myślę ze to chyba po tym dupku.mniej więcej od 6 dpo zaczął się bol jajników wieczorem na zmianę i uczucie pulsowania macicu pilnowania bólu w dole brzucha do tego ten kremowy a raczej biały śluz dużo . Ból brzucha taki tępy jak na miesieczke ale mniejszy taki otepialy ciągnący w dole no specyficzny ciężko mi opisać . W każdym razie czuje ten dol brzucha cały xczas ale zealam to na skutek uboczny duphastonu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 15:07
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....