WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vertigo jak to jest być kupa? ;) dobra jesteś.
    W zasadzie z tym spinaniem to masz rację u mnie 2 razy się udało jak odpuscilam, ale to jest chyba kwestia szczęścia a nie stanu umysłu :p

Laila witaj! Zdrowiej szybciutko i do dzieła.

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia87 wrote:
    W zasadzie z tym spinaniem to masz rację u mnie 2 razy się udało jak odpuscilam, ale to jest chyba kwestia szczęścia a nie stanu umysłu :p

Odpuścić - nie da się, nie da... ja nie potrafię, niemniej bardzo bym chciała. Zafiksowałam się strasznie. I tak patrzę na tego mojego M - on chyba żałuje, że zgodził się na 3 dziecko. On się męczy, ja się męczę...

aaa, jeszcze dopiszę, że nie szkoda mi mojego małża. Niech się kurwa męczy.
    Ja się męczyłam przez parę lat gdy błagałam go o 3 dziecko. A on temat urywał.
    Niech teraz ma...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 13:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lailko kaj żeś była jak Cię nie było?? :-)
    nie znikaj

• Asia87 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wiem,że sie nie da, tym bardziej na zawołanie, dlatego ja wmawianie sobie "odpuść" już olałam :p ale i tak jestem spokojniejsza niż jeszcze pół roku temu. Nie wiem na jak długo straczy mi tego spokoju ale dobrze mi z tym niech trwa :p albo niech już najlepiej nie będzie potrzeby trwania.

Córcie ur. 28.02.18r.

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Odpuścić - nie da się, nie da... ja nie potrafię, niemniej bardzo bym chciała. Zafiksowałam się strasznie. I tak patrzę na tego mojego M - on chyba żałuje, że zgodził się na 3 dziecko. On się męczy, ja się męczę...

aaa, jeszcze dopiszę, że nie szkoda mi mojego małża. Niech się kurwa męczy.
    Ja się męczyłam przez parę lat gdy błagałam go o 3 dziecko. A on temat urywał.
    Niech teraz ma...

Mi tez mojego nie szkoda bo nie wie jak to jest wiem wiem wredna jestem ☺

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia87 wrote:
    Alisa wiem,że sie nie da, tym bardziej na zawołanie, dlatego ja wmawianie sobie "odpuść" już olałam :p ale i tak jestem spokojniejsza niż jeszcze pół roku temu. Nie wiem na jak długo straczy mi tego spokoju ale dobrze mi z tym niech trwa :p albo niech już najlepiej nie będzie potrzeby trwania.

U mnie też wyjatokowu spokój w tym miesiącu może dlatego ze spisalan go na straty ☺

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • jatoszka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam czasem wrazenie ze mojemu mezowi wystarczy to jedno dziecko co mamy-wiem ze przezywa na swoj sposob ale chyba widzi jak ja bardzo chce ale on po dwoch poronieniach pewnie by odpuscił :-(

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia87 wrote:
    Vertigo jak to jest być kupa? ;) dobra jesteś.

no tak jak ja dzisiaj mam ;)
    czuję się zmęczona, mam niecmisięniechcizm, chce mi się rzygać (nie jestem w ciąży, to bym wytrzymała). Mam dużo stresów ostatnio i to mnie chyba wymęczyło.

Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dolaczam sie do kup dzisiaj, chociaz bardziej dopasowalam sie juz pod zblizajace sie halloween.

Rozdrapalam pryszcze na brodzie (3 obok siebie) i od chyba rzygania peklo mi naczynko w oko i tak sie pieknie rozlalo...ze mam wrazenie, ze wszystkich strasze.

M@linka, Magdzia88 lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    ja dolaczam sie do kup dzisiaj, chociaz bardziej dopasowalam sie juz pod zblizajace sie halloween.

Rozdrapalam pryszcze na brodzie (3 obok siebie) i od chyba rzygania peklo mi naczynko w oko i tak sie pieknie rozlalo...ze mam wrazenie, ze wszystkich strasze.

Czyli robimy za kupo zombie ☺☺☺

Niebieskaa lubi tę wiadomość

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vertigo, no to nie fajnie :/ ojojam, a macie przychodnie zamkniętą w pon czy do roboty? Byłaby perspektywa dłuższego wolnego.

Niebieska, padłam, haha wyobraziłam sobie tego "potworka". mnie niestety też zawsze ręce świerzbią i rozdrapuje to co mam na twarzy :p

Córcie ur. 28.02.18r.

• Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha kupo zombie to dobre okreslenie. Oj tak...naprawde ze mnie potworek. Rece mnie swierzbia, ale to glownie przez mojego meza. On jest chory pod tym wzgledem, przysiegam. Dopada wszystko, co przypomina pryszcza i probouje to zalatwic i czasem tez tak sie rzuca na moja twarz. Masakra, musi byc jakas jednostka chorobowa opisujaca te przypadlosc. Oczywiscie zaprotestowalam, ale potem sama grzebalam, probujac to naprawic, a efekt dzis zalosny: rozdrapane bomby i na nich korektor i puder...chyba najgorsze zestawienie jakie istnieje:P

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • ruda9215 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś kupa .. nieszczęścia. :( dobrze, że długi weekend się zbliża..
    i dobrze że małż w pracy do 18..

udało mi się dziś wbić do ginekolog na NFZ, która przyjmuje też w INVICTA w Gdyni. na 30 listopada.
    za to endo na stycznia dopiero :O wcześniej ide oczywiście prywatnie.

z jednej strony męczy mnie to ciągłe staranie z drugiej ciągle chcę walczyć...
    kupa :(

Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
    Biochemiczna (09.2016)
    Lileczka - 24.10.2017 nasz cud <3
    'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę ą ja się zastanawiam czy taki dizwny ból w dole brzucha jakby ciągnięcia takie cmienie to objaw duphastonu ?

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • Pysia87 Ekspertka

Wysłany: 26 października 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamma, albo ciaży :) w tym cyklu mnie kłuły jajniory.

Brak objawów jest do dupy! Czuję się jak kupa, choroba mnie bierze. Witam w klubie :)

Mama :)
    12.2015 - pjp 9 tc
    06.2016 - </3 12 tc
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia87 wrote:
    Kamma, albo ciaży :) w tym cyklu mnie kłuły jajniory.

Brak objawów jest do dupy! Czuję się jak kupa, choroba mnie bierze. Witam w klubie :)

Myślę ze to chyba po tym dupku.mniej więcej od 6 dpo zaczął się bol jajników wieczorem na zmianę i uczucie pulsowania macicu pilnowania bólu w dole brzucha do tego ten kremowy a raczej biały śluz dużo . Ból brzucha taki tępy jak na miesieczke ale mniejszy taki otepialy ciągnący w dole no specyficzny ciężko mi opisać . W każdym razie czuje ten dol brzucha cały xczas ale zealam to na skutek uboczny duphastonu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 15:07

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ten śluz to jKbum się nivea posmarowala o piczy ale w środku leeeee

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • Justa87 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny badalyscie witamine b12? ja ma jej nadmiar a mam mthfr ...co to moze oznaczac?

Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
    CORCIA 06.09.17r.
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia87 wrote:

Brak objawów jest do dupy!

jeszcze to odszczekasz... ;)

Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...
  • maggda Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skromnie dołączę do grupy kupy...
    Wszystko co tkne to rozpierdole telefon tablet naczynia :/
    Mam dosyć gdzie mogę się schować i Ne pokazywać światu?

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
‹‹ 1241 1242 1243 1244 1245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ