Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
KammaMarra wrote:Kurczę ą ja się zastanawiam czy taki dizwny ból w dole brzucha jakby ciągnięcia takie cmienie to objaw duphastonu ?
Może ktoś Ci się tam gnieździ?
Duphaston raczej nie powoduje bólu brzucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 16:36
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
maggda wrote:Skromnie dołączę do grupy kupy...
Wszystko co tkne to rozpierdole telefon tablet naczynia
Mam dosyć gdzie mogę się schować i Ne pokazywać światu?FabianCyprian
Tymuś
-
vertigo no to dupa;/ zawsze gdy przychodzi @ to tak mnie wkurza, że znów czeka mnie walka i wymyślanie co by tu jeszcze nowego wdrożyć, nawet nie ten brak dzieciaka, choć o niego przecież cała ta batalia
tylko o to katowanie się znów seksami na zawołanie...reasumując: robienie dzieci to żadna przyjemność jak mi w dzieciństwie dorośli próbowali wmawiać
-
vertigo wrote:Nie będziesz. I bardzo dobrze.
zrobiłam dziś z 5 testów.. w tym 25tkę ktora sie odbarwiła , owulacyjny... blady jak ksieżyc... i te dziwne 10tki niby cos tam raz jest raz nie ma...
coś Ty... nic z tego nie będzie..FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyroma wrote:Agnieszka88 witam, rozgość się
Myślę że odpowiedź na Twoje pytanie da Ci jedynie monitoring cyklu. Pozwoli to ocenić czy i kiedy masz owulację. Jeśli jej nie ma, to są leki stymulujące owulację, te same leki pozwolą Ci przyspieszyć ja jeśli jest późno. Znajdź lekarza, który taki monitoring Ci przeprowadzi i do dzieła!
Dziękuję za miłe przyjęcie:) moja Pani gin w ogole nie chciała po mojej stracie przeprowadzić żadnych badań to ja na niej wymogłam i zrobiłam podstawowe z krwi, tsh tarczycy i cukier. Wszystko wyszlo w normie wiec mam wrażenie, że to ja chyba panikuje. Pani doktor jedynie powiedziała na ostatniej wizycie, że zaprasza mnie na jesień na stwierdzenie kolejnej ciąży... jesień trwa a ja mam przeczucie, że wracam do starych długich cykli -
Gaduaaa a ja też jeszcze wierzę, że te testy ściemnieją
Ja już po wizycie - pęcherzyk pękł. Wszystko ładnie wygląda - gin mi coś pokazywał na tym monitorze a dla mnie to jak zaśnieżony telewizor więc pozostało mi wierzyć mu na słowo
No i teraz czekanie, czekanie, czekanie...
M@linka, Niebieskaa, Elmo13, promyczek 39, sy__la lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Ja też po wizytach. Syn waży 600g i ma się ponoć dobrze
Szyjka długa i jak na taką po przejściach wygląda ponoć dobrze.
U genetyka też ok. Kariotypy prawidłowe. Nudaaaa....
Miałam dziś dać fotę brzucholka. Wybaczcie zrobię to innym razem. Teraz przebijamy się przez zakorkowany wro i jestem mega spiaca a w domu tyle do zrobienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 17:50
Niebieskaa, Elmo13, Evita, Pysia87, Dorola31, Jacqueline, kiti, Elaria, Arleta, Ikarzyca, Justa87 lubią tę wiadomość
-
Dorola31 wrote:Gaduaaa a ja też jeszcze wierzę, że te testy ściemnieją
Ja już po wizycie - pęcherzyk pękł. Wszystko ładnie wygląda - gin mi coś pokazywał na tym monitorze a dla mnie to jak zaśnieżony telewizor więc pozostało mi wierzyć mu na słowo
No i teraz czekanie, czekanie, czekanie...obyśmy niedługo zobaczyli rezultaty
Dorola31, Natikka123 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
vertigo wrote:@ nadciąga...
I od nowa...
Trzymam kciuki! Za męża głównie bo Ty jesteś twardziel. -
A co jeśli to właśnie z Tżetem nie mogę mieć dzieci? Co jeśli z kimś innym bym mogła? A może to jakiś znak że nie możemy zajść? Może los nie chce nas wiązać aż tak mocno? A może nie jest mi pisane bycie matka?
Chcę mieć znowu 17 lat. Spotykać się z chłopakami i myśleć o tym żeby horror był straszny, żeby było co zajarac i co wypić. . A nie o tym że ciągle mało kasy, że chce coś w życiu zrobić, że chce mieć dziecko. ;(Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥