Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisa wrote:no jak gdzie, i tu i tam:-) Romcia no:-) starzeję się.
Alisa, Ikarzyca lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Gaduaaa wrote:To masz w genach po mamie..
Siwizna jest w modzie hyhy
Dzięki gadulka
Mam nadzieję ze tylko siwizna
Haha...
Mama lekko kuleczka kochana☺
Ja póki co Slim fit po tatusiu ..
Kurwa ale on jest łysy.
No M najwyżej będę łysa ☺☺☺☺Gaduaaa lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Dzięki gadulka
Mam nadzieję ze tylko siwizna
Haha...
Mama lekko kuleczka kochana☺
Ja póki co Slim fit po tatusiu ..
Kurwa ale on jest łysy.
No M najwyżej będę łysa ☺☺☺☺Alisa lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Gaduaaa wrote:Heh zaczęłam się bać tych z ebaya.. wiesz jutro z rana najpierw zrobię ten ebayowy jak coś mi zaswieci to sikne na clearblue.. A testowalas też przed @? Tymi ebayowymi? Jak to było??
Tak, testowałam tymi z ebaya i niestety biel porażała, ale ja mam cykle około 31 dni i owulacja w cyklu szczęśliwym była na moje oko około 20 dnia. Mi nigdy testy nie wychodziły wczesniej.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
KammaMarra wrote:Czyli jak okres ns przyjść to przyjdzie i tak z tabletkami ?
No ja tak miałam, brałam brałam aż dostała okres - tak też mi gin mówił, że tak będzie. Jak tylko dostałam to oczywiście odstawiłam.Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
KammaMarra wrote:A jak. Ale chyba to mi nie grozi haha ☺☺☺☺☺25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Niebieskaa wrote:Tak, testowałam tymi z ebaya i niestety biel porażała, ale ja mam cykle około 31 dni i owulacja w cyklu szczęśliwym była na moje oko około 20 dnia. Mi nigdy testy nie wychodziły wczesniej.
Teraz miałam późno owulacje koło 24dc.. No nic.. Muszę czekać.. eh...FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
sy__la wrote:No ja tak miałam, brałam brałam aż dostała okres - tak też mi gin mówił, że tak będzie. Jak tylko dostałam to oczywiście odstawiłam.
Dziękuję ❤
Także biorę dalej co będzie to będzie . Jestem wyjątkowo spokojna zero nerwów nakrecamia aż sama się sobie dziwię.
Gooooooddddd ☺☺☺☺sy__la lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
Justa87 wrote:Niebieska Ty juz 17 tyg tak teraz patrze!a my razem na kwietniowka bylysmy chyba...
Justa, to bardzo mozliwe. Z kwietniowek jestem ja, sy_la i annak. Każda z nas zapraszała na ten wątek odchodzące dziewczyny, ale niestety nie pamietam juz imion. Bardzo mi przykro, ze odeszłaś, to okrutne, ale na każdym wątku jest kilka dziewczyn, ktore sie żegnają. Ale popatrz na dziewczyny tutaj, wszystkie sie wspieramy i podnosimy na duchu. Jest wesoło i poważnie i mi bardzo pomogły dziewczyny, ktore juz sie malutko udzielają, ale przychodzą kolejne dziewczyny i wspierają następne.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
I nawet ja zauważyłam na moich blond długich włosach (jasny blond nigdy nie farbowane
) kilka siwych. Powiem Wam, że da się odróżnić...
A jak byłam małą dziewczynką to miałam takie jasne włosy, że aż białe haha, potem lekko pożółkły, a tak to latem to mam naturalny "balejaż"Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Alisa wrote:tak Kamma: okres przyjdzie i na dupku. Przynajmniej u mnie przyłaził.
No i gitara. Huurrraa nie muszę robić testu.
A pro po mężów malzow etc
Mój taki zadowolony ze nie musi ruchac ze aż ogląda wszystkie seriale hehe ach te chłopy. ...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....