Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Na dobranoc laseczki trochę humoru:
Alisa, KammaMarra, sy__la, Gaduaaa lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Niebieskaa wrote:Justa, to bardzo mozliwe. Z kwietniowek jestem ja, sy_la i annak. Każda z nas zapraszała na ten wątek odchodzące dziewczyny, ale niestety nie pamietam juz imion. Bardzo mi przykro, ze odeszłaś, to okrutne, ale na każdym wątku jest kilka dziewczyn, ktore sie żegnają. Ale popatrz na dziewczyny tutaj, wszystkie sie wspieramy i podnosimy na duchu. Jest wesoło i poważnie i mi bardzo pomogły dziewczyny, ktore juz sie malutko udzielają, ale przychodzą kolejne dziewczyny i wspierają następne.Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnyRomcia, Ty to zawsze coś wymyślisz:-) fajne to
a ja Wam w tajemnicy powiem, że my z Romcią to jak papużki nierozłączki przez telefoni smsujemy se.
Wiecie jak fajnie:-) to poczucie bezpieczeństwa przy NIEJ:-)
Romka:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 21:10
roma, KammaMarra, promyczek 39, Dorola31, Elmo13 lubią tę wiadomość
-
Alisa wrote:
Bo nikt tak nie rozumie jak osoba po tych samych przejściach ❤❤❤❤roma, Alisa lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Alisa wrote:
Alisa lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
roma wrote:Oj, dziękuję kochana! Ja też cenię sobie bardzo ten kontakt. No i mam nadzieję, że kiedyś zorganizujemy jakieś spotkanie. W końcu mamy do siebie rzut beretem
sorrki, że pytam, ale ciekawa jestem.
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnyroma wrote:Oj, dziękuję kochana! Ja też cenię sobie bardzo ten kontakt. No i mam nadzieję, że kiedyś zorganizujemy jakieś spotkanie. W końcu mamy do siebie rzut beretem
roma lubi tę wiadomość
-
Sy_la jeszcze się nie widziałyśmy ale to tylko kwestia czasu
KammaMara jesteśmy ze śląska, więc jakby któraś pisała się na większe babskie posiedzenie w realu to możnaby coś zorganizowaćIkarzyca lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
nick nieaktualnysy__la wrote:Roma, Aliska - czy Wy się już kiedyś widziałyście na żywo?? Czy to taka bliższa forumowa znajomość się wywiązała??
sorrki, że pytam, ale ciekawa jestem.
na żywo niet:-) na FB tak. Ale dzięki forum to wszystko oczywiście.
pytaj kochana pytaj.
Ja też spytam Ciebie o coś: kiedy zaczęłaś podejrzewać ciążę (chodzi mi o czas zaraz po owulacji), było coś takiego co dało Ci do myślenia?
-
nick nieaktualnyroma wrote:Sy_la jeszcze się nie widziałyśmy ale to tylko kwestia czasu
KammaMara jesteśmy ze śląska, więc jakby któraś pisała się na większe babskie posiedzenie w realu to możnaby coś zorganizować
Jerunie, ale byłoby fajnieroma lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja chyba dzisiaj przeszłam na następny level starań - wracałam do domu i myślałam - że może już w w przyszłym tygodniu będę mogła wrócić do starań tak pełną parą... i.... zestresowałam się, że zeświruję i że nie będę mogła się "wyluzować" - i że w związku z tym potrwa to dłużej.
To jest nowe uczucie, bo to, że boję się następnej ciąży, bo nie wiadomo co będzie, już przerobiłam.
I podpisuje się pod spotkaniem na śląsku - dla Was dojadę wszędzie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 21:35
Alisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIkarzyca wrote:Dziewczyny, a ja chyba dzisiaj przeszłam na następny level starań - wracałam do domu i myślałam - że może już w w przyszłym tygodniu będę mogła wrócić do starań tak pełną parą... i.... zestresowałam się, że zeświruję i że nie będę mogła się "wyluzować" - i że w związku z tym potrwa to dłużej.
To jest nowe uczucie, bo to, że boję się następnej ciąży, bo nie wiadomo co będzie, już przerobiłam.
I podpisuje się pod spotkaniem na śląsku - dla Was dojadę wszędzie!
NO to witaj w klubie Ikarku - jeśli chodzi o świry. Jesteśmy już dwie, a właściwie 3 bo jeszcze Kamma pewnie dojdzie