Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisa wrote:na żywo niet:-) na FB tak. Ale dzięki forum to wszystko oczywiście.
pytaj kochana pytaj.
Ja też spytam Ciebie o coś: kiedy zaczęłaś podejrzewać ciążę (chodzi mi o czas zaraz po owulacji), było coś takiego co dało Ci do myślenia?
Zaczęłam podejrzewać jakieś 7 dni przed planowana datą okresu (zawsze mniej więcej dostawałam tego samego dnia miesiąca czyli 7). Otóż od tych 7 dni codziennie miałam lekkie pobolewanie w podbrzuszu, takie ćmienie jakby okresowe. I raz jak przymierzałam w sklepie spódniczkę i zakręciłam biodrami na boki aby sprawdzić czy się kręci to mnie coś tak dziwnie zabolało w macicy, jakby coś mi sie tam ruszało - takie dziwne uczucie, nie potrafię opisać i wtedy pomyślałam, może to ciąża?! Tak wiem, głupie to trochę, ale serio tak jak poczułam tak pomyślałam. No i test mi wyszedł pozytywny już jakieś 5 dni przed okresem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 21:41
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnysy__la wrote:Zaczęłam podejrzewać jakieś 7 dni przed planowana datą okresu (zawsze mniej więcej dostawałam tego samego dnia miesiąca czyli 7). Otóż od tych 7 dni codziennie miałam lekkie pobolewanie w podbrzuszu, takie ćmienie jakby okresowe. I raz jak przymierzałam w sklepie spódniczkę i zakręciłam biodrami na boki aby sprawdzić czy się kręci to mnie coś tak dziwnie zabolało w macicy, jakby coś mi sie tam ruszało - takie dziwne uczucie, nie potrafię opisać i wtedy pomyślałam, może to ciąża?! Tak wiem, głupie to trochę, ale serio tak jak poczułam tak pomyślałam. No i test mi wyszedł pozytywny już jakieś 5 dni przed okresem.
powiększone, nabrzmiałe sutki?
odrzut np. od kawy?
-
No to już! Gdzie? Katowice? Chyba tam najłatwiej będzie wszystkim dotrzeć. Czy wszystkie chętne babeczki mają wolne weekendy? Kto jeszcze chciałby się podpiąć?
Alisa lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyroma wrote:No to już! Gdzie? Katowice? Chyba tam najłatwiej będzie wszystkim dotrzeć. Czy wszystkie chętne babeczki mają wolne weekendy? Kto jeszcze chciałby się podpiąć?
ja to bym widziała inaczej... sobotnio-niedzielny zlot u którejś na chacie.
Która ma dom? by mogła pomieścić takie stado
Ja Ja wolne weekendy JAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Ja za, a nawet przeciw)))))))))))
-
Alisa wrote:żadnej wydzieliny, śluzu białego?
powiększone, nabrzmiałe sutki?
odrzut np. od kawy?
A i ja zazwyczaj drugą fazę cyklu miałam 14 dniową, a czasem 15 i 16, w zależności ile dni miał miesiąc haha. Dlatego pewnie tak szybko mi test wyszedł. Cykle około 30-32 dni.
Kawę to ja piłam, ale trochę słabszą. W ogóle nie miałam żadnych mdłości, żadnego odrzutu od zapachów nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 21:53
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnyOGŁOSZENIE PARAFIALNE!!!!!
Zlot Górny Śląsk: Katowice (chyba) 12 lub 19.11
Zgłoszone: Roma, Alisa, Ikarzyca, Jagna (dojedzie chyba, jak nie to po nią pojadę - daleko ni mom), Kamma, Sy_la, CocoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 22:46
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysy__la wrote:śluzu było trochę więcej, ale nie jakoś super dużo, sutki i cycki to mnie mało co bolały w całym I trymestrze i to była moja zmora i stres. Dopiero jakoś w 7 tc sutki miałam wrażliwe i za chwilę przestały byc wrażliwe więc sraka była.. Dopiero teraz mnie cycki trochę bolą.
A i ja zazwyczaj drugą fazę miałam 14 dniową, a czasem 15 i 16, w zależności ile dni miał miesiąc haha. Dlatego pewnie tak szybko mi test wyszedł. Cykle około 30-32 dni.
Kawę to ja piłam, ale trochę słabszą. W ogóle nie miałam żadnych mdłości, żadnego odrzutu od zapachów nic.
Nic, ino ciąża nosić
nie to co ja, rzygi i rzygi 10x dziennie.
sy__la lubi tę wiadomość
-
Alisa wrote:OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!!!!
Zlot Górny Śląsk: Katowice (chyba)
Zgłoszone: Roma, Alisa, Ikarzyca, Jagna (dojedzie chyba, jak nie to po nią pojadę - daleko ni mom), dalej?????????? kto?????????
Chyba to już sabat a nie zwykły zlotroma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Proponuję 12 listopada. Pasi? Jak tak to proszę szanowną koleżankę Alise o uzupełnienie ogłoszenia parafialnego25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Alisa wrote:OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!!!!
Zlot Górny Śląsk: Katowice (chyba)
Zgłoszone: Roma, Alisa, Ikarzyca, Jagna (dojedzie chyba, jak nie to po nią pojadę - daleko ni mom), Kamma, dalej?????????? kto?????????roma, M@linka lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Alisa wrote:Nic, ino ciąża nosić
nie to co ja, rzygi i rzygi 10x dziennie.
Jaaaaa też chętna!!!
Z Łodzi do Katowic nie dalekoIkarzyca lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:śluzu było trochę więcej, ale nie jakoś super dużo, sutki i cycki to mnie mało co bolały w całym I trymestrze i to była moja zmora i stres. Dopiero jakoś w 7 tc sutki miałam wrażliwe i za chwilę przestały byc wrażliwe więc sraka była.. Dopiero teraz mnie cycki trochę bolą.
A i ja zazwyczaj drugą fazę cyklu miałam 14 dniową, a czasem 15 i 16, w zależności ile dni miał miesiąc haha. Dlatego pewnie tak szybko mi test wyszedł. Cykle około 30-32 dni.
Kawę to ja piłam, ale trochę słabszą. W ogóle nie miałam żadnych mdłości, żadnego odrzutu od zapachów nic.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny