Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
M@linka wrote:Kurde fajnie z tym spotkaniem. Kammamara jakbym się zdecydowała to uśmiechnę się do Ciebie25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
M@linka wrote:Kurde fajnie z tym spotkaniem. Kammamara jakbym się zdecydowała to uśmiechnę się do Ciebie
Nie ma sprawy. Mam combi zmiescic sie z brzucholemIkarzyca, M@linka, Alisa lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnycześć dzieczyny
Mam do Was pytania - bo moze któraś też miała podobną przypadłość: od czasu indukcji poronienia (14 t.c.) i łyżeczkowania mój cykl zrobił się dziwaczny, do 15 dnia cyklu mam plamienia (okres przerywany 1 dzień np jest, drugi nic i tak się to ciągnie). Przypuszczam, ze z tego powodu już 3 cykl bezowocnie próbuję zajść w ciążę
. Bardzo bym byla wdzięczna za jakąś podpowiedź. Wiem powinnam pojść do lekarza - ale tak tego nie lubię...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!!!!
Zlot Górny Śląsk: Katowice (chyba) 12 lub 19.11
Zgłoszone: Roma, Alisa, Ikarzyca, Jagna (dojedzie chyba, jak nie to po nią pojadę - daleko ni mom), Kamma, Sy_la, Coco
Jaaaaa!!!
Przyjadę z Wawy!
Myślicie, że odpuszczę spotkanie z Wami?! Never!Ikarzyca, roma, Alisa, Evita lubią tę wiadomość
-
Ikarzyca wazne zeby dawali jesc
))) ja ostatnio preferuje siedzeenie po turecku na podlodze.
Proponuje gdzies centrum Katowic tak zeby wszystkie przyjezdne mialy latwosc w dotarciu. Na Nikiszu jest urokliwie, ale dojecgac tam z dworca to troche kiepsko.
Jesli o mnie chodzi to jestem za 12.11.
P.s. wiecie ze ja cale zycie mieszkam prawie w Katowicach i nie wiem gdzie mozna isc w fajne miejsce na kawe. Wlasnie sobie uswiadomilam ze my to z Mezem albo chodzimy na sushi, albo pizza hut albo coffe heaven czy costa coffee jak zwal tak zwal.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Dziewczyny w ogole to chcialam Wam powiedziec ze oficjalnie zaczynam 3 trymestr. Zaczyna mnie ogarniac panika wyprawkowa i to tak fest fest.
Zrobilam liste i jak na nia patrze to mi sie slabo robi ile ja rzeczy jeszcze nie mam.
A mam juz ich calkiem spoko. Masara jakas. Ciup... do porodu wg BBF zostalo mi 90 dni.Ikarzyca, M@linka, KammaMarra, Evita, sy__la lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Coco, właśnie też mieszkam niedaleko katowic ale na takie spotkanie musi być wyjątkowe miejsce, a wszystkie które znam nadają się średnio. Poszukam w sobotę i dam znać.
Bardzo mnie cieszy ten trzeci trymestr! Pamiętam jeszcze nie dawno jak się okazało że w ciąży jesteś
A no i jest w sumie w centrum herbaciarnia gdzie się siedzi po turecku, ale chyba jednak poszukam jakiś wygodnych kanap i krzesełWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 07:24
Coconue lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Hej
Nie uruchomialam Digitala bo na paskowy nic nie widać.. Także czekam na @...
Nie ma co się już łudzić..
Gaduaaa,
A kiedy małpiszon powinien przyjść planowo? -
Dziewczynki,
A propos spotkania (od wczorajszego wieczora już niczym innym nie żyję), to planujecie tak bardziej w dzień, żeby przyjezdne wieczorem myknęły z powrotem do domu, czy wieczorową porą?
-
Alisa wrote:OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!!!!
Zlot Górny Śląsk: Katowice (chyba) 12 lub 19.11
Zgłoszone: Roma, Alisa, Ikarzyca, Jagna (dojedzie chyba, jak nie to po nią pojadę - daleko ni mom), Kamma, Sy_la, Coco
ZAZDROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. a przeslecie foteczke? np. na maila? zdacie dokladna relacje?Magdzia88, Dorola31 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017