Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:)
Super pomysł z tym spotkaniem!
Ja niestety pisać się nie mogę bo pracuję w hotelu więc wszystkie weekendy jestem w robocie ale będę z Wami całym sercem
Fajnie byłoby Was wszystkie zobaczyćKochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Coconue wrote:Dziewczyny w ogole to chcialam Wam powiedziec ze oficjalnie zaczynam 3 trymestr. Zaczyna mnie ogarniac panika wyprawkowa i to tak fest fest.
Zrobilam liste i jak na nia patrze to mi sie slabo robi ile ja rzeczy jeszcze nie mam.
A mam juz ich calkiem spoko. Masara jakas. Ciup... do porodu wg BBF zostalo mi 90 dni.
Gratuluję 3 trymestruCoconue lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
I dzień dobry witam się z Wami w 2 dniu cyklu. Zapomniałam zmierzyć temperature. ;dFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Dzień dobry
Nie przeczytam wszystkiego niestety, z braku czasu
witam się z Wami w drugim dniu plamień
mimo duphastonu w dość dużej dawce - nadal plamię, więc.... nie mam niewydolności ciałka żółtego, czas i jakość plamień są identyczne jak w cyklach bez duphastonu; najwidoczniej taka po prostu moja uroda, że tak zaczyna się mój cykl (a raczej kończy).
Ta informacja ma też swoje dobre strony - nawet gdybym brała ten progesteron, którego w ciąży brać nie chciałam, moje dziecko i tak by nie żyło. Ulga, że to jednak nie moja wina jest bezcenna.
Laila - trzymam kciuki, to JUŻ 13dc??? Czas zapierdala, a nie leciCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Cześć dziewczyny
Inicjatywa spotkania ekstra, jestem z okolic Krakowa chętnie bym przyjechała ale cały listopad mam zawalony ;((
Mam takie pytanie- może nie do końca na miejscu ale ale
Powiedzcie mi czy po zabiegu są jakieś przeciwwskazania do używania podczas okresu tamponów?Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
vertigo wrote:Dzień dobry
Nie przeczytam wszystkiego niestety, z braku czasu
witam się z Wami w drugim dniu plamień
mimo duphastonu w dość dużej dawce - nadal plamię, więc.... nie mam niewydolności ciałka żółtego, czas i jakość plamień są identyczne jak w cyklach bez duphastonu; najwidoczniej taka po prostu moja uroda, że tak zaczyna się mój cykl (a raczej kończy).
Ta informacja ma też swoje dobre strony - nawet gdybym brała ten progesteron, którego w ciąży brać nie chciałam, moje dziecko i tak by nie żyło. Ulga, że to jednak nie moja wina jest bezcenna.
Laila - trzymam kciuki, to JUŻ 13dc??? Czas zapierdala, a nie lecija chyba dziś odbiorę wyniki mojego progesteronu.. wiem że miarodajne oznaczanie tylko jeden raz.., ale zawsze coś... zobaczymy co tam wyszło...
FabianCyprian
Tymuś
-
nadziejaaaaa wrote:Cześć dziewczyny
Inicjatywa spotkania ekstra, jestem z okolic Krakowa chętnie bym przyjechała ale cały listopad mam zawalony ;((
Powiedzcie mi czy po zabiegu są jakieś przeciwwskazania do używania podczas okresu tamponów?FabianCyprian
Tymuś
-
a ja mam zagwozdkę natury fizycznej hah
otóż od kiedy sięgam pamięcią zawsze przed @ 6 dni zaczynały boleć mnie piersi... bywało tak mocno że nie mogłam po schodach chodzić...bolały 3-4 dni.. wtedy 2 dni wracały na miejsce i zawsze wtedy dostawałam @.... a od poronienia nie bolą mnie w ogóle.... nawet teraz przed tym @ który idzie były kilka dni trochę cięższe , pełniejsze ale bez specjalnego bólu.... nie wiem czy to dobrze..FabianCyprian
Tymuś
-
nadziejaaaaa wrote:Cześć dziewczyny
Powiedzcie mi czy po zabiegu są jakieś przeciwwskazania do używania podczas okresu tamponów?
Ja podczas @ używam tylko tamponów, no na noc latawca zakładam. Ale zaraz po zabiegu jakoś bałam się ich używać. Zaczęłam przy pierwszej @ po zabiegu.
Ale czy są jakieś przeciwwskazania to szczerze powiem, że nie mam pojęcia.
Może gdzieś w necie są jakieś informacje.Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Gaduaaa wrote:a ja mam zagwozdkę natury fizycznej hah
otóż od kiedy sięgam pamięcią zawsze przed @ 6 dni zaczynały boleć mnie piersi... bywało tak mocno że nie mogłam po schodach chodzić...bolały 3-4 dni.. wtedy 2 dni wracały na miejsce i zawsze wtedy dostawałam @.... a od poronienia nie bolą mnie w ogóle.... nawet teraz przed tym @ który idzie były kilka dni trochę cięższe , pełniejsze ale bez specjalnego bólu.... nie wiem czy to dobrze..
Mnie po poronieniu przestały boleć przed miesiączka05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Dorola31 wrote:Ja podczas @ używam tylko tamponów, no na noc latawca zakładam. Ale zaraz po zabiegu jakoś bałam się ich używać. Zaczęłam przy pierwszej @ po zabiegu.
Ale czy są jakieś przeciwwskazania to szczerze powiem, że nie mam pojęcia.
Może gdzieś w necie są jakieś informacje.
Chodzi mi właśnie przy pierwszej @ od zabiegu na którą czekam z utęsknieniem.
Nie cierpię używania pampersów, stąd moje pytanie.
Dziękuje za odpowiedzAniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
nick nieaktualnyJa sadze, ze jak jest krwawienie pozabiegowe to lepiej tampony odpuscic, mi w szpitalu nic nie mowili, ale wewnetrznie czulam sie oskrobana, jak dynia na Halloween, mocno krwawilam, podobnie jak po porodzie.
Od nastepnej @ wrocilam do tamponow. -
nick nieaktualny
-
Elaria wrote:Ja sadze, ze jak jest krwawienie pozabiegowe to lepiej tampony odpuscic, mi w szpitalu nic nie mowili, ale wewnetrznie czulam sie oskrobana, jak dynia na Halloween, mocno krwawilam, podobnie jak po porodzie.
Od nastepnej @ wrocilam do tamponow.
Elaria ja głupia nie dokładnie sprecyzowałam pytanie
Chodziło mi czy moge użyć tamponów przy pierwszej @ od zabiegu. Nie cierpie używania pampersów stąd moje pytanie ;p
A o jaką tabelkę chodzi?Aniołek7.10.2016.
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
nick nieaktualny
-
Elaria wrote:Te co mam w mojej stopce. Stworzyla ją Annak. Zeby byl szybki podglad do naszych historii.
WypełnioneAniołek7.10.2016.
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
Alisa wrote:OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!!!!
Zlot Górny Śląsk: Katowice (chyba) 12 lub 19.11
Zgłoszone: Roma, Alisa, Ikarzyca, Jagna (dojedzie chyba, jak nie to po nią pojadę - daleko ni mom), Kamma, Sy_la, Coco
Ja ja ja też bym chciała! Mam blisko z Krakowa, przygarniecie mnie?Alisa, roma, Ikarzyca lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
nick nieaktualny