Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisa wrote:Kochana juz nie płaczę aczkolwiek łzy same do oczu cisną się..
-
Ja też w drodze
Noc nieprzespana. Chyba z emocji + łóżko hotelowe + drętwienie pupo-nogi. A chciał człowiek wyglądać jak człowiek, nie jak zombie.
Alisko,
Ojojamy! W realu jest więcej sposobów.
M@linko
Priv! ...jeśli zdążysz jeszcze przed dojazdem.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno. Umieram z podekscytowania!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 11:20
M@linka lubi tę wiadomość
-
Ja też już w drodze
małż mnie wiezie i przyjedzie po mnie, jazda autem po centrum Katowic nie jest na moje nerwy.
M@linka lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki,ale fajnie macie,zycze udanego spotkania,melduje tylko ze malpa przyszla
,dawno mnie tak nie cieszyla,mam nadzieje ze w tym cyklu wszystko wroci do normy i wszystko bede czula jak dawniej i owulke i pmsy i zblizajaca sie malpe ,milego weekendu
)
promyczek 39, Evita lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny spokojnej podróży i udanego spotkania :* Czekamy na relacje
M@linka, Evita lubią tę wiadomość
Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
No dziewczyny udanego spotkania życzę
No i czekam na relację i foto jak się da;)
Jaqline czy ja dobrze zrozumialam twój post..... czy Ty dziś zrobiłaś test i jest II kreseczka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 12:29
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Elmo - niet
Tu chodziło o moje pierwsze dwie krechy ever
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
czarnulka24 wrote:hej dziewczyny proszę o pomoc ..
ale wał wyszedł normalnie nie spodziewałam się takiego obrotu rzeczy ! Niby dobrze a niby nie bo już wyjaśniam o co chodzi , a mianowicie po II poronieniu było zrobiłam masę badań było to w czerwcu - z tych wszystkich wyszły tylko przeciwciała przeciwjądrowe ANA1 dodatnie , no i niedobór wit D , doktorka w Polsce stwierdziła że da mi clexane i acard ale że trochę są problemy bo ja za granica jestem to mówiła że lepiej by było gdyby tam mi przepisali acard i clexane bo wiadomo jak bym brała z polski to różnie bywa poczta się opóźnia itd czasami celni lubią zabrać a najgorsze to że doktorka nie może na raz przepisać np 3 op , tylko jedno. więc ktoś musiałby wysyłać non stop, no i w takiej sytuacji poszłam do lekarza za granica pokazałam mu badania z przeciwciałami wysłał zawiadomienie do specjalisty gin i zgodzili się że mi dadzą , no ale dla potwierdzenia lekarz chciał żebym powtórzyła badania na te przeciwciał i uwierzcie że byłam dziś i były wyniki okazało się negatyw - NIE MA PRZECIWCIAŁ !!!! lekarz zgłupiał i mówił że nie wie jak to dalej będzie bo nie ma podstaw do clexane i może będą musieli odstawić ... normalnie załamka ostatnia deska ratunku !!!
I teraz tak , czy te przeciwciała faktycznie były ale jakoś zaniknęły i będzie wszystko dobrze czy poprostu nigdy ich nie było test był wadliwy i wyszły wtedy dodatnie ????
ale jeżeli ich nie było to co mogło spowodować 2 poronienia skoro reszta wyszła dobrze ?? boję się że może to być genetyka ;( nie wiem co myśleć .. leki zabiorą i będzie d..
komuś się zdarzyło żeby wynik był dodatni a później negatywny ?
Ja tak miałam w marcu 1:160 dodatnit plamiste a teraz w paździeniku ujemne.
Tylko ja w lipcu miałam zlecone leki immuno.
Niestety nie jest też udowodnione że to jest przyczyną poronien.
Ja miałam niestety , za pierwszym razem o leków, za byłam obstawiona clexane 0,6 oraz acardem i niestety nic to nie dało.
Więc nie nastawiaj się że musisz mieć clexane bo inzczej sie nie uda.
Uda się jesli ma być dobrzei Tego Ci życzę bardzo!!!
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam was laseczki moje ;* mam nadzieję że myślicie o Nas troszkę podczas spotkania. Ja wstałam po nocy w szkole.
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥