Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hopeless wrote:Niebieska a chusta musi mieć splot skosno-krzyżowy
firma już taka ważna nie jest. Do nauki najlepsze są pasiaki z krawędziami w różnych kolorach. Ale jak Cię zachwyci jakiś zakard to bierz
chuste trzeba kochać
ja miałam na początek chyba little frog długa i almelle kolkowa. I jak tylko młoda osiągnęła odpowiedni rozmiar przesiadlysmy się na tule
A możesz polecić jakiś sklep z chustami sprawdzony? Można kupić używkę?
-
M@linka wrote:A możesz polecić jakiś sklep z chustami sprawdzony? Można kupić używkę?
M@linka lubi tę wiadomość
-
Evita wrote:Hope widzę że temat chustowy masz obcykany
Jak tam dziewczyny - gotowe na jutrzejsze spotkanie?ich uspokajające działanie. Jak młodej szły zęby to tylko chusta pomagała. Możesz dużo więcej zrobić w domu. No i wózkiem się nie wszędzie da wjechać
a poza tym jest cała masa chust które wyglądają jak dzieła sztuki
Ikarzyca lubi tę wiadomość
-
hyhyhyh paskowy mi wyszedł rano pozytywny.. później sikałam na ten na patyku biały ale nie był taki mocny i pozytywny.. i teraz nie wiem czy nim nie wyłapałam piku.. czy paskowy jest czulszy... no ale jakby nie patrzeć mam pozytyw
śluz jeszcze jest.. więc postaramy się zadziałać.. może coś z tego będzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a7af96da573.jpgM@linka, Jacqueline, sy__la, AsiaPoli, Dorola31 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
My po spotkaniu w oa.bylo milo i spokojnie.ustalone ze czekamy na kurs ktory dopiero jest ok wrzesnia ale i dzialamy:)podczas rozmowy wstepnie podejmowalismy decyzje jakie dziecko ...dziwne uczucie...
M@linka lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Dziewczyny bylam wczoraj u gina i mialam pecherzyk 12mm,powiedzial ze za ok 7 dni owulacja bedzie a ja dzis po przytulaniu z mezem mialam jakies brazowe plamienie i poczatki sluzu plodnego.mozliwe?czy mi sie poprzestawialo wszystko i wczesniej owulacja bedzie przy mniejszym pecherzyku?ktos cos wie?aaa i mam dzis 10dc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 20:31
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
M@linka, Evita lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Właśnie nie wiem, jeśli wierzyć producentowi to w worku było 500szt, drugi koteł ma 1000 (coś do brytyjczyka podobne), ale jego robić nie będę na razie
Pewnie kilka dni poleży i rozczłonkowany do pudła12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Jacqueline ja bym przykleiła tego kotka na sztywniejszy karton, włożyła w jakąś ładną ramkę i powiesiła na ścianie. Kiedyś jak ułożyłam 1000 puzzli z obrazem pięknego zamku na tle ośnieżonych gór i ośnieżonych choinek to właśnie tak zrobiłam - efekt super
Układanka musiałabyć mega trudna, bo wszystkie części bardzo podobne do siebie zwłaszcza sierść
Mam zamiar się zabrać niedługo za puzzle właśnie mam 1000 sztuk ze wzorem konia i dziewczynki w stajni, ale muszę najpierw pomyśleć gdzie to rozlokować co by nie przeszkadzało, gdy będzie sobie leżało rozwalone i nie dokończoneMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
O to to Sy_la - też myślałam, co by może podkleić na coś, ale trochę mi szkoda puzzli
Mąż się śmieje, że na urodziny kupi mi takie duże pudło, obrazek na 1500 albo 2000 puzzli
Chyba go pogrzało, z miesiąc bym je układała i nie wiem czy bym ułożyłaTakie to już raczej na pewno poszłyby na kartonik ;P
O tak, sierść bywała momentami wnerwiającaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 21:47
sy__la lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Wcześniej czytałam, że pisałyście o wrażeniach i uczuciach z pierwszych II kresek na teście. U mnie to było tak, że 23.12.2015 przed pójściem do pracy, 3 dni po terminie spodziewanej miesiączki zrobiłam test - pozytywny. Wielka euforia, zaskoczenie, radość, łzy szczęścia... całą drogę do pracy rozmawiałam z brzuszkiem, a w pracy było już i tak mało osób, bo to okres przedświąteczny pobrali sobie urlopy, a ja siedziałam przed tym komputerem i szczerzyłam się do niego na zmianę do samej siebie. Do wc co chwila na siku już latałam, byłam wniebowzięta. Nazajutrz na kolacji wigilijnej cała rodzina się dowiedziała o naszym szczęściu, że powiększy się rodzinka, bo niestety nie umieliśmy tej informacji zachować w tajemnicy, a poza tym nikt z nas nie przypuszczał, że coś może pójść nie tak... że nas to przecież nie dotyczy, owszem zdarzają się poronienia, ale że ja??? never... ciocia mi wtedy podsunęła myśl, żebym brała duphaston na podtrzymanie, bo często jest niedomoga ciałka, a ja do niej, że nie ma po co, bo chcę bez żadnych leków, nic mi przecież nie dolega jestem zdrowa i temat się zakończył....no a w styczniu wiadomo...żal, smutek i niedowierzanieMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Jacqueline wrote:O to to Sy_la - też myślałam, co by może podkleić na coś, ale trochę mi szkoda puzzli
Mąż się śmieje, że na urodziny kupi mi takie duże pudło, obrazek na 1500 albo 2000 puzzli
Chyba go pogrzało, z miesiąc bym je układała i nie wiem czy bym ułożyłaTakie to już raczej na pewno poszłyby na kartonik ;P
O tak, sierść bywała momentami wnerwiającawolałabym już inny wzór.
Ja tam uwielbiam puzzle i jak tylko ułożę te co mam, to kupuję więcej sztuk, właśnie 1500-2000. Trzeba sobie podnosić poprzeczkęA Ty nie dość, że zdolna jesteś w kolorowaniu to jeszcze manualnie puzzle układasz o dużym poziomie trudności bo widzę, że sporo klocków z sierści mają identyczne kolory
Ps. zaznaczam DUŻYM poziomie trudności, bo jeszcze jest poziom bardzo trudny i mniejsze klockiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 21:54
Jacqueline lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Jaq przykleic to szkoda ale są takie ramki które w moim mieszkaniu oprawialam zdjęcia.Ramka sklada sie z tylnej czesci-dykty a przednia to szklo które razem spina sie metalowymi spinkami.Mozesz przelozyc puzle na dykte,przylozyc szklem i spiąc spinkami,masz gotowy obraz i nie trzeba puzli przyklejac.Takie ramki są w róznych rozmiarach
http://static.pokazywarka.pl/i/7092000/611162/vector-glass-frame-67102327.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 22:17
sy__la, Evita lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
hejka,u mnie dzis 33 dzien po (niewiem czemu nie moge tego zmienic na kalendarzu cyklu i pokazuje mi 35) i miesiaczki nie widac
ani zadnego pms..ile to moze potrwac,za tydzien w sobote mam lekarza polskiego,tak trudno sie do niego dostac,juz 3 tyg temu sie rejestrowalam,a on przyjezdza tylko dwa razy w miesiacu,jak dostane na koniec nastepnego tygodnia..to bede zla,niech ona juz przyjdzie