Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda no to lipa ze dostałas..ale u mnie np tez @ poprzedzaly zawsze bole brzucha ,ale czasami mialam tak ze nic nie bolalao i po jakims wysilku w sensie jazda na rowerze lub sexik
przychodzila ..czasem jak juz chcialam dostac,a wiedzialam ze przyjdzie ..to namawialam mojego na bara;bara i faktycznie przyłazila
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Gaduaaa tak pozytywnego testu jak Twój dziś jak żyje nie widziałam!
Ruda u mnie to samocoś się zjebalo niestety bo nigdy w życiu nie miałam cyklu 22 dniowego
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Gaduaaa tak pozytywnego testu jak Twój dziś jak żyje nie widziałam!
Ruda u mnie to samocoś się zjebalo niestety bo nigdy w życiu nie miałam cyklu 22 dniowego
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
ruda9215 wrote:Jesteśmy zepsute ;o
ja się boję ze drugi jajnik mi się zepsul albo że menopizda puka do mych wrót -
Kurde dziewczyny ja to juz nie rozumiem mojego organizmu. Dzisiaj 11 dc i slyzu plodnego brak, bol jajnika ustal i jakies dziwne uczucie w sutkach. Myslalam, ze teraz bede miala normalna owulacje, a tu jej objawy zniknely z dzisiejszym rankiem.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Genshirin wrote:Monika może to tylko chwilowe i jednak będzie ovu
I tak moj maz jutro jedzie do pracy i moze go nie byc kilka dni. No, ale zobaczymy co to z tego bedzie.
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
I tak moj maz jutro jedzie do pracy i moze go nie byc kilka dni. No, ale zobaczymy co to z tego bedzie.
Danielek 03.05.2015r.
Danielek 03.05.2015r.
Danielek 03.05.2015r.
Danielek 03.05.2015r.
Jagna 75 wrote:Monika aleś sie nadrukowałas hi hi,pól strony zajęlas
Dokladnie. Ciekawe jakim cudem mi tyle razy wstawilo? To chyba znak, ze z rana musze mojego M zaciagnac na przytulasy, bedzie 12 dc moze akurat sie uda.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r.