X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Dorola31 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi ale szalejecie z mężem :D

Ja swojemu w kalendarzu wiszącym w kuchni zaznaczyłam sercami kiedy ma się do mnie dobierać hihi

Gaduaaa, Evita lubią tę wiadomość

Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
    Mateuszek 26tc [*]
    Maleństwo 6/9tc [*]
    Michaś moja miłość <3
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    Jagienko,
    Ja też miałam taki ból! Dopiero niedawno mi przeszedł.
    Czasem bałam się kichnąć albo zakasłać. Ciągle mnie coś ciągnęło i kłuło. To w jajnikach (trochę jak na owulkę, to w pachwinach). Teraz też boli, ale już inaczej.
    Podejrzewam, że się u Ciebie mieszkanko rozbudowuje.

Bardzo dobrze, że jutro idziesz do lekarza! I jeszcze lepiej, że potem od razu wskoczysz na zwolnienie!! Będziesz miała wreszcie więcej czasu dla nas ;-)
    I <3 You

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagienko mnie w ciąży ciągle coś bolało. Jak nie więzadła to jajniki. Potem pachwiny i kość ogonowa. A potem to już wszystko i przekrecalam się z boku na bok jak walen.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Jagienko mnie w ciąży ciągle coś bolało. Jak nie więzadła to jajniki. Potem pachwiny i kość ogonowa. A potem to już wszystko i przekrecalam się z boku na bok jak walen.
    Tak mam wlasnie kiedy spie,przewracsm sie jak walen i wtedy tez czasem ten ból nagle sie objawia..spie na boku z przytulonym jaśkiem do piersi bo wygodniej,nie gniote se bolàcych cycków,poza tym spie jak kot i non stop sie wybudzam w nocy.Wszystko to i gorsze przejde byleby byla gwarancja ze wszystko bedzie ok

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Evita Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna cudny suwaczek :) Cieszę się, że już jutro wizyta i będziesz mogła przestać się zamartwiać. Dobrze że idziesz na zwolnienie - trzeba dmuchać na zimne i odpoczywać. Praca nie ucieknie - jeszcze wiele lat rozwoju zawodowego przed Tobą!

Dorola fajny patent z serduszkami, też kiedyś o tym myślałam. Skończyło się jednak na tym, że po prostu ja się do męża dobieram ;)

Gaduuua zdjęcia będą :) Na razie są w naszych telefonach ale potem Annak będzie podsyłać mailowo zainteresowanym.

Jako ostatni już komentarz do spotkania napiszę tylko, że czuję się fantastycznie naładowana pozytywną energią - dziękuję dziewczyny! <3

Gaduaaa, sy__la, Jagna 75, M@linka lubią tę wiadomość

Evita

4 straty
    immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
  • ruda9215 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Dziewczyny w ciàzy pytanie do was..mialyscie moze takie dziwne bóle po b0okach w okolicy pachwin..kicham czy kucam przeszywa mnie dziwny skurczowo-klujàcy ból ze az sie krzywie bo to mocny ból.Martwi mnie to..
    Też tak miałam w ciąży!

Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
    Biochemiczna (09.2016)
    Lileczka - 24.10.2017 nasz cud <3
    'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥

• ruda9215 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie ja mam cycki ;o wielkie! Takich nie miałam nigdy. Chyba mi ktoś je dokleil ;D

Dorola31, sy__la lubią tę wiadomość

Biochemiczna (09.2016)
    'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥

• promyczek 39 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z kawa :) Super ze na spotkaniu naladowalyscie sie pozytywna energia :)
    JAgna piękny suwaczek ,trzymam mocno kciuki za Twoja jutrzejsza wizyte :*

Jagna 75 lubi tę wiadomość

2017r-IVF-wrzesień-nieudane
    2018r-naturalny Cud♥
    5b09h371owxjb82f.png
  • Dorola31 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evita ja tez zawsze pierwsza zaczynałam ale ja jestem śpioch i kładę się szybciej od męża. Nie chciałam mu mówić, że dziś "ten dzień" żeby nie czuł stresu. A tak to sam jakoś bez marudzenia idzie ze mną do sypialni. No i fajnie jak to czasem on przejmie inicjatywę :)

Ruda no no :D

Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
    Mateuszek 26tc [*]
    Maleństwo 6/9tc [*]
    Michaś moja miłość <3
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Dziewczyny w ciàzy pytanie do was..mialyscie moze takie dziwne bóle po b0okach w okolicy pachwin..kicham czy kucam przeszywa mnie dziwny skurczowo-klujàcy ból ze az sie krzywie bo to mocny ból.Martwi mnie to..
    Jagienko ja z tego co pamiętam przy kichaniu miałam taki ból, że mnie coś zakłuło. Ale skurczy nie miałam, tylko pobolewanie jak na @ do jakiegoś 7-8 tyg. Z resztą do tej pory mnie kłuje raz z lewej, raz z pawej a raz po środku nisko w podbrzuszu.
    Trzymam za Was mocno kciuki Kochana, aby jutrzejsza wizyta była tą najwspanialszą na świecie z bijącym serduszkiem ;) jak tylko się dowiesz i wyjdziesz od lekarza napisz proszę, chociaż jedno słowo: "żyje/ą!!!" :)

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa, myślę, że ten test z dzisiaj już testowa znacznie jaśniejsza niż kontrolna. Jak dla mnie pozytyw piątek-sobota. Jak kiedyś robiłam testy też miałam pozytywy przez 2 dni, potem już jaśniało ;)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Aniołek 7t5d [*]
  • Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!! Wszystko będzie ok! Ja mam usg w tych samych godzinach co Ty wizytę i jak Ty już nie mogę się doczekać czy wszystko jest ok.
    Annak mój mąż nie chciał drugiego, nie chce i pewnie chcieć nie będzie, więc to raczej nie kwestia strachu po poronieniu a raczej strachu przed drugim dzieckiem.

Super że udało wam się spotkanie, już nie mogę się doczekać kiedy będzie spotkanie w Łodzi na pewno wtedy dołączę ;-)
    Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie na forum :-)

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • Pysia87 Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam tych pozytywnych wrażeń ze spotkania, ale pewnie kiedyś się uda dołączyć :)

Jagienko, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, musi być dobrze, czekamy na wieści.
    Mnie na samym początku coś tam kłuło, teraz już nawet przy kichaniu raczej nie. Czasem coś tam może przez ułamek sekundy, no i oczywiście ja tam bym wolała, żeby coś tam pobolewało, przecież to tylko objaw, zdrowej ciąży, że macica rośnie ;) Oczywiście nie mówię o silnym długim bólu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 12:09

Mama :)
    12.2015 - pjp 9 tc
    06.2016 - </3 12 tc
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koteczka82, jeśli masz ochotę to na pierwszej stronie pod opisami koleżanek forumowych jest taki link do tabelki, w której znajdują się informacje o nas - dopisz się :) będziemy mogły się z Tobą bardziej zapoznać :) chyba w podpisie Elarii też jest link do tej tabelki.

Aniołek 7t5d [*]
  • Genshirin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spotkanie musiało być bardzo pozytywnie nastawiające. Biorąc pod uwagę nastawienie wszystkich na tym forum nie było innej możliwości. Zazdraszczam ;)

• Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria wrote:
    Normalnie zal dupe sciska, ze nie moglam was spotkac.

Jest nas tu tyle z różnych zakątków Polski (i świata!), że nie sposób wszędzie dojechać w dodatku w każdym możliwym terminie. Miałyśmy niesamowite szczęście że udało się zgrać terminowo i miejscowo i że dotarło aż tyle dziewczyn :) Być może uda Ci się uczestniczyć w kolejnych spotkaniach :)

Mam nadzieję, że to zapoczątkuje serię spotkań forumowych :)

sy__la, Magdzia88, Alisa, Evita lubią tę wiadomość

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • ruda9215 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa chyba dostałam @.

Biochemiczna (09.2016)

• Genshirin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda9215 chyba?

• ruda9215 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

A u mnie @ objawia się ogromnym bólem brzucha... I pryszczami.. A tu na zgodę rano się serduszkowalismy. Poszłam się ogarnąć i chodziłam po domu. Teraz poszłam do łazienki siku a tam krew ;o więc chyba @. Ale nigdy tak nie miałam

Biochemiczna (09.2016)

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sy__la wrote:
    Trzymam za Was mocno kciuki Kochana, aby jutrzejsza wizyta była tą najwspanialszą na świecie z bijącym serduszkiem ;) jak tylko się dowiesz i wyjdziesz od lekarza napisz proszę, chociaż jedno słowo: "żyje/ą!!!" :)
    Tak napisze w srócie jak wyjde od lekarza a reszte jak dojade do domu bo w trakcie jazdy nie moge pisac-choroba lokomocyjna sie odzywa,mąz bedzie kierował

sy__la lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
‹‹ 1411 1412 1413 1414 1415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ