Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gadi ale szalejecie z mężem
Ja swojemu w kalendarzu wiszącym w kuchni zaznaczyłam sercami kiedy ma się do mnie dobierać hihiGaduaaa, Evita lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
annak wrote:Jagienko,
Ja też miałam taki ból! Dopiero niedawno mi przeszedł.
Czasem bałam się kichnąć albo zakasłać. Ciągle mnie coś ciągnęło i kłuło. To w jajnikach (trochę jak na owulkę, to w pachwinach). Teraz też boli, ale już inaczej.
Podejrzewam, że się u Ciebie mieszkanko rozbudowuje.
Bardzo dobrze, że jutro idziesz do lekarza! I jeszcze lepiej, że potem od razu wskoczysz na zwolnienie!! Będziesz miała wreszcie więcej czasu dla nasYou
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagienko mnie w ciąży ciągle coś bolało. Jak nie więzadła to jajniki. Potem pachwiny i kość ogonowa. A potem to już wszystko i przekrecalam się z boku na bok jak walen.
-
Hopeless wrote:Jagienko mnie w ciąży ciągle coś bolało. Jak nie więzadła to jajniki. Potem pachwiny i kość ogonowa. A potem to już wszystko i przekrecalam się z boku na bok jak walen.Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna cudny suwaczek
Cieszę się, że już jutro wizyta i będziesz mogła przestać się zamartwiać. Dobrze że idziesz na zwolnienie - trzeba dmuchać na zimne i odpoczywać. Praca nie ucieknie - jeszcze wiele lat rozwoju zawodowego przed Tobą!
Dorola fajny patent z serduszkami, też kiedyś o tym myślałam. Skończyło się jednak na tym, że po prostu ja się do męża dobieram
Gaduuua zdjęcia będąNa razie są w naszych telefonach ale potem Annak będzie podsyłać mailowo zainteresowanym.
Jako ostatni już komentarz do spotkania napiszę tylko, że czuję się fantastycznie naładowana pozytywną energią - dziękuję dziewczyny!Gaduaaa, sy__la, Jagna 75, M@linka lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Jagna 75 wrote:Dziewczyny w ciàzy pytanie do was..mialyscie moze takie dziwne bóle po b0okach w okolicy pachwin..kicham czy kucam przeszywa mnie dziwny skurczowo-klujàcy ból ze az sie krzywie bo to mocny ból.Martwi mnie to..Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Jakie ja mam cycki ;o wielkie! Takich nie miałam nigdy. Chyba mi ktoś je dokleil
Dorola31, sy__la lubią tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Evita ja tez zawsze pierwsza zaczynałam ale ja jestem śpioch i kładę się szybciej od męża. Nie chciałam mu mówić, że dziś "ten dzień" żeby nie czuł stresu. A tak to sam jakoś bez marudzenia idzie ze mną do sypialni. No i fajnie jak to czasem on przejmie inicjatywę
Ruda no noKochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Jagna 75 wrote:Dziewczyny w ciàzy pytanie do was..mialyscie moze takie dziwne bóle po b0okach w okolicy pachwin..kicham czy kucam przeszywa mnie dziwny skurczowo-klujàcy ból ze az sie krzywie bo to mocny ból.Martwi mnie to..
Trzymam za Was mocno kciuki Kochana, aby jutrzejsza wizyta była tą najwspanialszą na świecie z bijącym serduszkiemjak tylko się dowiesz i wyjdziesz od lekarza napisz proszę, chociaż jedno słowo: "żyje/ą!!!"
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Gaduaaa, myślę, że ten test z dzisiaj już testowa znacznie jaśniejsza niż kontrolna. Jak dla mnie pozytyw piątek-sobota. Jak kiedyś robiłam testy też miałam pozytywy przez 2 dni, potem już jaśniało
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Jagna trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!! Wszystko będzie ok! Ja mam usg w tych samych godzinach co Ty wizytę i jak Ty już nie mogę się doczekać czy wszystko jest ok.
Annak mój mąż nie chciał drugiego, nie chce i pewnie chcieć nie będzie, więc to raczej nie kwestia strachu po poronieniu a raczej strachu przed drugim dzieckiem.
Super że udało wam się spotkanie, już nie mogę się doczekać kiedy będzie spotkanie w Łodzi na pewno wtedy dołączę
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie na forumMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Zazdroszczę Wam tych pozytywnych wrażeń ze spotkania, ale pewnie kiedyś się uda dołączyć
Jagienko, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, musi być dobrze, czekamy na wieści.
Mnie na samym początku coś tam kłuło, teraz już nawet przy kichaniu raczej nie. Czasem coś tam może przez ułamek sekundy, no i oczywiście ja tam bym wolała, żeby coś tam pobolewało, przecież to tylko objaw, zdrowej ciąży, że macica rośnieOczywiście nie mówię o silnym długim bólu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 12:09
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Koteczka82, jeśli masz ochotę to na pierwszej stronie pod opisami koleżanek forumowych jest taki link do tabelki, w której znajdują się informacje o nas - dopisz się
będziemy mogły się z Tobą bardziej zapoznać
chyba w podpisie Elarii też jest link do tej tabelki.
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Elaria wrote:Normalnie zal dupe sciska, ze nie moglam was spotkac.
Jest nas tu tyle z różnych zakątków Polski (i świata!), że nie sposób wszędzie dojechać w dodatku w każdym możliwym terminie. Miałyśmy niesamowite szczęście że udało się zgrać terminowo i miejscowo i że dotarło aż tyle dziewczynByć może uda Ci się uczestniczyć w kolejnych spotkaniach
Mam nadzieję, że to zapoczątkuje serię spotkań forumowychsy__la, Magdzia88, Alisa, Evita lubią tę wiadomość
-
A u mnie @ objawia się ogromnym bólem brzucha... I pryszczami.. A tu na zgodę rano się serduszkowalismy. Poszłam się ogarnąć i chodziłam po domu. Teraz poszłam do łazienki siku a tam krew ;o więc chyba @. Ale nigdy tak nie miałamFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
-
sy__la wrote:Trzymam za Was mocno kciuki Kochana, aby jutrzejsza wizyta była tą najwspanialszą na świecie z bijącym serduszkiem
jak tylko się dowiesz i wyjdziesz od lekarza napisz proszę, chociaż jedno słowo: "żyje/ą!!!"
sy__la lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural