Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia Piekny ciazowy brzuszek,ach :*
Kamma na moje oko masz super jajca,ale zes ich wyhodowała nono
Ja w czwartek ide na podglad podwozia,zobaczymy co tam sie zadziało.dzis mam 8dcMagdzia88 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
to na clo promyczku
1 cykl...
bo tamte cykle to jakaś porażka, długie, bez luteiny ni echciały się kończyć...
tak, więc teraz na pewno dostanę pregnyl,
jutro idę na podgląd jaj... i może dostanę zastrzyk
promyczek 39 wrote:Magdzia Piekny ciazowy brzuszek,ach :*
Kamma na moje oko masz super jajca,ale zes ich wyhodowała nono
Ja w czwartek ide na podglad podwozia,zobaczymy co tam sie zadziało.dzis mam 8dc05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Kamma, no troche tych jajec naprodukowałaś
Hm po clo to chyba powinno być troche większe jajco, ale to naprawde różnie bywa, czasem nic nie urośnie, a co lekarz powiedział? kiedy idziesz znowu?
Edit: już doczytałam
Magdzia super wyglądaszWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 12:01
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
mówiła, że wygląda ładnie, zaraz wrzucę fotkę i , że przy dłuższych cyklach jest okej, przy 18mm chce mi dać pregnyl
Asia87 wrote:Kamma, no troche tych jajec naprodukowałaśHm po clo to chyba powinno być troche większe jajco, ale to naprawde różnie bywa, czasem nic nie urośnie, a co lekarz powiedział? kiedy idziesz znowu?
Edit: już doczytałam
Magdzia super wyglądasz05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Dzieki dziewczyny;*
U tesciowej co tydzien pada tekst grubasek coraz wiekszy i mowie wam za kazdym razem noe potraafi sie powstrzymac zeby nie zapytac ile juz na plusie i ze duza bede... Na dluzsza mete troche przygnebiajace to -
KammaMarra wrote:mówiła, że wygląda ładnie, zaraz wrzucę fotkę i , że przy dłuższych cyklach jest okej, przy 18mm chce mi dać pregnylSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia87 wrote:to dość szybko jak dla mnie, no ale trzeba ufać lekarzowi.
no daje przy 18mm, bo po pregnylu pęka od 24 do 36h, tak mówiła...
więc podejrzewam, że podrasta do około 22 i pęka.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6097f1d538a9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/6097f1d538a9.jpg.html
tu moje jajco:)05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnysy__la wrote:Witajcie
Ja jeszcze nigdy w życiu nie miałam tego badania krzywej, nie wiem jaki smak i co mnie czeka... Może to lepiej
Posłodź szklankę letniej wody 15 łyżeczkami cukru, aż się syrop zrobi i pij do dna.
Mamaokruszka lubi tę wiadomość
-
Haha przegadalam caly lunch z dwoma mlodymi kolezankami, ktore mnie nastawily po norwesku. Ale mi nagadaly, ze mam olac prace, ze to nie moja sprawa, ze to odbije sie na teamie, ze to ma szef rozwiazac a nie ja, ze mam w ogole nie myslec o innych tylko myslec o sobie i dziecku, ze to moje swiete prawo, ze biore wolne, ze szef ma sie martwic kto przejmie robote itd.
Czuje sie rozgrzeszona:D i juz nie mam takich wyrzutow sumienia, ze jutro i w czwartek zostaje w domu. Rozmawialam z szefem i powiedzialam mu tez, ze moze sie liczyc z tym, ze od stycznia bedzie mnie mniej w pracy.KammaMarra, Elaria, Mamaokruszka, Dorola31, promyczek 39, kiti, Evita lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Annak dziś 26dc, jeszcze ze 2-3 dni i jeśli @ nie przyjdzie to testuję. W drodze do pracy miałam małe zachwianie równowagi i wylądowałam tyłkiem w kałuży. Zdecydowanie coś jest na rzeczy.
A jak nie będzie w tym miesiącu to od przyszłego metformina i acard i jazda -
nick nieaktualnyJadę zaraz do diabetologa. Ledwie 50 km. Ciekawe, co powie na moje pomiary.
Podziwiam nieodmiennie ciążowe bębenki. Mi wolno przytyć 6 kg maksymalnie. Na tym etapie 2 kg schudłam.
Annak, wiedziałam, że Ava pokaże się z ładnej strony.
Nie martw się, że badanie krotkie. Jakby było coś budzącego wątpliwości pewnie trwałoby dłużej. -
Aniu jakie piękne zdjęcie Avy
Ja nie mam ani jednego ładnego zdjęcia z usg na tym etapie a po porodzie nie odważyłam się odsłonić chusty żeby zobaczyć córcie.
Kamma ja takie jajco miałam najczęściej w podobnym etapie cyklu naturalnego (najczęściej trwał 30 dni). Najczęściej owu wypadała mi 18dc
Dziewczyny wiem że LH/FSh powinno się robić w 2-5 dc ale jak zrobiłam w 8-9 to też może być w miarę wiarygodne?
ps. Jak się pogrubia nicki w postach?
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Acha,
no ciekawa jestem jak jutro będzie
mi gin kazała robić od 3 do 5 dc lh/fsh powiedziała, że wtedy jest najbardziej wiarygodne
i robiłam w 3dc
Kaczuszka86 wrote:Aniu jakie piękne zdjęcie AvyJa nie mam ani jednego ładnego zdjęcia z usg na tym etapie a po porodzie nie odważyłam się odsłonić chusty żeby zobaczyć córcie.
Kamma ja takie jajco miałam najczęściej w podobnym etapie cyklu naturalnego (najczęściej trwał 30 dni). Najczęściej owu wypadała mi 18dc
Dziewczyny wiem że LH/FSh powinno się robić w 2-5 dc ale jak zrobiłam w 8-9 to też może być w miarę wiarygodne?
ps. Jak się pogrubia nicki w postach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 13:33
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....